| arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... | |
|
+6palmiye nuri Sam@ punkyc Burçak gibidik bluedesign 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sam@ Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Cuma Ekim 12, 2007 1:08 pm | |
| ewt o derste okuma ısını bılıon bu sene alıskanlık yaptı Ayrıca o Oktay askı deıl vatan askı mıllı benlık askı herkes anlamaz. Senın benım gıbıler opldukca ılerde duzelcek bu ulke ınsallah. | |
|
| |
palmiye nuri Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Cuma Ekim 12, 2007 1:16 pm | |
| hadi bakalım inş. gerçi bu pkk bizi bataklıa sürüklüo sanki ama boşverelim şimdi bu başlıkta olmaz... | |
|
| |
Sam@ Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Salı Ekim 16, 2007 7:31 am | |
| D.Mehmet Dogan-- Turkıyede darbeler mudahaleler ve sıyası sıstem... | |
|
| |
c_nem Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Cuma Ekim 26, 2007 10:27 am | |
| Elif ŞAFAK - Baba ve Piç! gerçekten çok güzel bi kitap ben çok beğendim.isim itibariyle biraz değişik olabilir ama içerik ermeni soykırımıyla alakalı. yani değişik yorumlar var. tavsiye ederm... | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Cuma Ekim 26, 2007 11:35 am | |
| esir şehrin insanları-kemal tahir kurtuluş savaşı yıllarını anlatıyor kitap...aslında üçleme ama bn sadece bu kitabını okuduğum için sonu havada kaldı...dili ve öykülemesi çok güzel...çok hareketli bir roman değil belki ama anlatılanlar merak uyandırıyor... "...önce 'vatandaş' sonra 'insan' olunması gereken dehşetli sıralarda faziletle alçaklığın boğuşması kadar korkunç muharebe yoktur. muharebede düşman karşıdadır.üniformalıdır. az da olsa çok da olsa bir zaman sonra önemi kalmaz...kaçarsın,kovalarsın...anında ölenler,yaralanlar olur. ama, hep ileriye bakmanın rahatlığı vardır. oysa esir bir şehirde dost kim,düşman kim bilinmez" teşekkürler tuğba | |
|
| |
palmiye nuri Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Cuma Ekim 26, 2007 11:48 am | |
| hmm güzel bişeye benzio şu baba ve piç..
paulo chelko-veronika ölmek istiyor.
bi kız var intihar etmek istio ama kurtarılıo ve bi akıl hastanesine yatırılıo.doktor kalbinin zedelendiini ve 1hafta içinde öleceini sölüo..kadının bi hafta içindeki ruh hali ve hastanedeki yaşamı anlatılıo..kendisi hoş bi kitap okuabiirsiniz..sonunda vayy be insanın içinde neler saklıymış diebilirsiniz.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Cuma Ekim 26, 2007 1:18 pm | |
| Jean Christophe GRANGE - Şeytan Yemini!
polisiye gerilim...
şiddetle tavsiye... |
|
| |
Sam@ Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... C.tesi Ekim 27, 2007 9:55 am | |
| Gecıs surecınde Turkıye-yazarları bır suru oxfordda Turklerı tanıtmak ıcın yazılmıs.Ise yrr bı kıtap.Cumhurıyet tarıhını anlatan deısık bakıs acılarına yer veren bı ktb. | |
|
| |
Sam@ Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Ptsi Ekim 29, 2007 5:36 am | |
| ha bıde kıtap deılde yazar tavısye edem HALİL İNALCİK tarıhcılerın kutbu denen ve dunyaca unlu bır tarıh yazarı.Arastırma konusunda Halıl ınalcık abımız varken yorum konusundada Ilber ORTAYLI kesın okuyun tarıhte bu 2 ısımın ustune tanımam:D | |
|
| |
bihter Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Paz Mart 16, 2008 6:03 am | |
| dergi=penguen(her ne kadar dağılsa da penguen iyidir ya)
karakalem(henüz ilk sayısı var bende ama ilk sayı iyi,ikinciyi de alacm tavsiye ederim)
nihat genç in kitapları bomba ya okuduklarım içinde kötü olan yoktu tavsiye ederim =köpekleşmenin tarihi =karanlığa okunan ezanlar(sanırım bu en son kitabı,en son bunu okdum ben) =dün korkusu vs vs ama en iyileri bu üçü
albert camus un yabancı adlı kitabı harikadır mutlaka okuyun
ve şu anda elimde olan kitap ''emin çölaşan'' ın''tarihe düşülen notlar''ı kitapta ilginç şeyler var röportajlar falan var 80 ihtilalini açıklamaya çalışmış okuyun bence!tarafsız sadece röportajları almış bu yüzden çok beğendim kitabı | |
|
| |
Sam@ Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Ptsi Mart 31, 2008 9:51 am | |
| Nıhat genc ıkı cakıo sora kafayı bulunca yazıyor ama ıyı yazıyor yane:D | |
|
| |
'pentimento Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Cuma Haz. 06, 2008 3:47 am | |
| şeytan yemini yada siyah kan şiddetle tavsiye ederim banada kemal önermişti...dergiilerden uykusuz, leman vb. | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Salı Tem. 08, 2008 10:55 am | |
| eğer harry potter'ı beğendiyseniz,onun gibi bir tavsiyem var:yerdeniz serisi ben de henüz ilk ikisini bitirdim üçe başlayacağım ama ilk iki kitap güzeldi. ancak bu seri h.potter'dan daha önce yazılmış ve vasat bir anlatıma sahip. ama yine de hoş yönleri var tabii ki, bnm hoşuma gitti size de tavsiye edeyim dedim. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Salı Tem. 08, 2008 11:42 am | |
| Stephen King okuyun. Kitap farketmez sadece okuyun. Özellikle Kara kule serisini tavsiye ederim. |
|
| |
palmiye nuri Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Salı Tem. 08, 2008 11:54 am | |
| korku filmlerine olduu gibi stephen king kitaplarına da hiç bi zaman ilgi duymamışımdır!!..
şu ara sarıkamış-beyaz hüzün'e başladım oda güsel gidio..tavsiye ederm..savaş alanındaymış gibi hissettiriyor.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Çarş. Tem. 09, 2008 5:58 am | |
| - palmiye nuri demiş ki:
- korku filmlerine olduu gibi stephen king kitaplarına da hiç bi zaman ilgi duymamışımdır!!..
okuma lan o zaman Allah Allah! |
|
| |
palmiye nuri Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Çarş. Tem. 09, 2008 6:14 am | |
| | |
|
| |
'pentimento Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Perş. Tem. 10, 2008 8:48 am | |
| stephen king demişken bende kemik torbasına başladım adamın tarzı hoşuma gitti diğer kitaplarınıda okurum gibime geliyor | |
|
| |
palmiye nuri Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Perş. Tem. 10, 2008 10:28 am | |
| eğer korku ve doğa üstü güçleri seviosan ozaman stephen kingi seversn de benm doğa üstüyle pek alakam yok.. | |
|
| |
| arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... | |
|