gencler size sunu soyliim yeni nesil geldikce bu istedikleriniz daha anlamlı ve olaganlasıo.. ancak bizim okulda bu soylediklerinize tahammul az. ben 2 konser yaptım arkadaslarimla biri salondaydı ve hicbir yardım yoktu sadece mikrrofonları kullandık elden dusme bateri 30 yıllık bi bas ve 2 gitarla ..pedal yok sadece amfinin drive i sonuna kadar actık en arkadan zor duyuldu ..ama emek harcamıstık guzeldi cocuklar..sonra aynı yıl kep toreninde caldık ..gitarların telleri yeniydi oturmamıstı havadan nem kaptılar akortları bozuldu.. en gaza getirici rock parcalarini caldık duman bu aksam _ hl kacık mor ve otesi evenasence vs hayal edin artık ama mezunlar biz eglenmiyoruz hoptek calın vs basladılar ve yayınızmız kesildi getirilen bi kolbastı cd si bizim tum hevsimiz ve inancimi aldı goturdu..bir daha ki sene yani kendi kep torenimizde caldırmadılar bize..400 ytl icin..ama asıl bizi uzen bise bi sans daha verilmemesiydi..inanın bu isler asaılanmadan ve emek harcamadan ogrenilmio..bunu goze alan arkadaslarin sabırlı olmaları sart ..bizim okulun yonetimiyle cok zor bu is..ama imakansız değil yardım isterseniz elimizden geldiince ederiz arkadaslar..hadi goreyim sizi..