| arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... | |
|
+6palmiye nuri Sam@ punkyc Burçak gibidik bluedesign 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
bluedesign Moderatör
| Konu: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Ptsi Ağus. 20, 2007 12:10 pm | |
| Arkadaşlar okuduğunuz kitaplarla ya da abone olduğunuz dergilerle ilgili görüşlerinizi lütfen yazın.... Bu bilgiler kitap/ gazete ve dergi seçimlerimizde bize fazlasıyla gerekli olacak.... | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Ptsi Ağus. 20, 2007 3:43 pm | |
| iki şehrin hikayesini okumanızı tavsiye ederim bn...klasik ben okumam deyip geçmeyin zamanında bn de öyle dedim ama şimdi yanlış old. anlıyorum... kitabın başlarında sıkılabilirsiniz ama fransız ihtilali nin başladığı kızıştığı sayfalara geldiğinizde kitap akıcı bi şekle dönüşücektir. bn bu kitabı çok uzun zaman önce okudum ama hala bazı paragraflarını okurm ve ağlarım bu belki sulugözlülüğümden, hiç hıçkırmayacak olan da vardır ama en azından etkiler... kesinlikle okuyun... CHARLES DICKENS-İki Şehrin Hikayesi | |
|
| |
bluedesign Moderatör
| Konu: iki şehrin hikayesi ( not al! ) :D Salı Ağus. 21, 2007 2:26 am | |
| saol tuuba tavsiyen için... bu konuda güvenirim sana biliyosun..... hala bazı paragrafları okuyup ağlıyosun haa... o sayfaları yazar mısn atliim oraları.. sora aa.. ağlıyo!!!! diyolar ( racona ters ) | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Salı Ağus. 21, 2007 12:38 pm | |
| sen ağlamazsın ya merak etme...bn ağlarım ancak niye böyle sulugözsem bir öneri daha yapayım: şeytan ve genç kadın yazarı Paulo Coelho en son okuduğum kitaptır kendileri...(ne alakaysa ) kitap insanın içini ele alıyo diyebiliriz...insandaki iyi ve kötünün varlığını sorguluyo...kitapta herhangi bir hareketlilik yok yani macera yok ama kitabın anlatımından sıkılmazsınız sanırım... "iyi ile kötünün yüzü aynıdır. her insanın karşısına ne zaman çıktıklarına bağlıdır her şey." "herkesin bir cehennemi vardır: sevdiklerine duydukları sevgi" (buna benzer bir şeydi) | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Çarş. Ağus. 22, 2007 8:57 am | |
| anlaşılan şu koca (!) forumda kitap okuyan çok az kişi var... | |
|
| |
Burçak Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Çarş. Ağus. 22, 2007 11:18 am | |
| tuba harbi seni yalnız bırakmak istemezdim ama biliosun benim ne kadr kitap okuma özürlü olduğumu... aşk ve gururu hala bitirmedim diim sana anla sen onu | |
|
| |
punkyc Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Çarş. Ağus. 22, 2007 11:23 am | |
| tugba çook sitemli ama ben en azından önerileri okudum ınsallah kıtapı da okurum pek kendım de ınanmadım ama azim her seyden onemlıdır bak tugba benım de ıyım kötüm var: kötüm: kitap okumama ıyım : kitap okumaya istek ve azim :D | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Çarş. Ağus. 22, 2007 11:37 am | |
| evet burçak bu açıklaman özürünü anlamam için yetti o kitabı da bitirmediysen helal yani yüksel seni de kutluyorum ama bnm snn için bi açıklamam var...bn de yaşadım ordan biliyorum... sen kitap okumak istiyosun azimli gibisin ama okuldaki klasik kitap dayatmasından dolayı okumuyosun...şöyleki kitap okumak istediğin zaman klasik kitap okuman gerekiyo okuldan dolayı ama klasik istemiyosun o zaman da hiç okumuyosun...bnce bunun etkisi vardır... snce de var mı?? | |
|
| |
punkyc Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Çarş. Ağus. 22, 2007 11:45 am | |
| ee dogru tabı bunun da etkisi var ama ben bazen cabuk sıkılırım kitapta da tek konu yanı halbukı gazetelerde wikipedia da ole deıl ıstedıgım bılgıyı ogrenme sansım var anında ıstedıgım konuya gecıs yapabılıom bunun da etksı var yane | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Çarş. Ağus. 22, 2007 11:57 am | |
| o zaman bilemiicem ama....konu farklı olsun diyosan kısa öykü oku mesela "getirin o günleri yakalım bu öyküleri" başar başarırın bi kitabı...hoştu...hatta istersen bn sana verebilirim...(çaktırmadan bi öneridaha geldi ) | |
|
| |
bluedesign Moderatör
| Konu: ben oudum... :P Çarş. Ağus. 22, 2007 12:06 pm | |
| tuuba ben okuyom tam 14 kitap okudum yazın .... tmm okumadım ama okuduum kitaplar 14 kitaba bedeldi nese okuyom yaa.... aemre öneriyo ben okuyom | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Çarş. Ağus. 22, 2007 12:09 pm | |
| ya ozan bn kimseyi sorgulamıyorum...ödev vermişim gibi açıklama yapmana gerek yok...oku ne güzel işte...sen de versene öneri... | |
|
| |
bluedesign Moderatör
| Konu: Ehe ... öhö... Çarş. Ağus. 22, 2007 12:55 pm | |
| yoq daha o duruma gelmedim ama DAN BROWN ın kitabını buldunuz OKUYUN!!!! İhanet noktasını okudum( bırakamadım elimden ) Melekler ve Şeytanlarda sıra.... | |
|
| |
punkyc Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Çarş. Ağus. 22, 2007 1:04 pm | |
| - gibidik demiş ki:
- o zaman bilemiicem ama....konu farklı olsun diyosan kısa öykü oku mesela "getirin o günleri yakalım bu öyküleri" başar başarırın bi kitabı...hoştu...hatta istersen bn sana verebilirim...(çaktırmadan bi öneridaha geldi )
bak bu gzl olabılır bı trabzona gelıım de artık alablrm senden bu ktabı ıns coook saol... | |
|
| |
bluedesign Moderatör
| Konu: hehe:D Çarş. Ağus. 22, 2007 1:15 pm | |
| ben de İHANET NOKTASINI weriim mi?? bi o war yaa:D | |
|
| |
punkyc Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Çarş. Ağus. 22, 2007 1:21 pm | |
| olur abı onu da ver hepsını verın kıtap kurdu yapın benı | |
|
| |
bluedesign Moderatör
| Konu: bio1 :D Çarş. Ağus. 22, 2007 1:24 pm | |
| sana biyoloji 1 kitabı vermek lzm aslında | |
|
| |
punkyc Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Çarş. Ağus. 22, 2007 1:30 pm | |
| hadı la bu sene harbı calıscam abı senden kopya yok artık ama gecen sene ıcın harbı saol | |
|
| |
bluedesign Moderatör
| Konu: hehe:D Perş. Ağus. 23, 2007 2:43 am | |
| Olm ne teşekkürü.... alt tarafı beraber çözdük yazılılarda hehe bi Pelin vermedi kopya | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Perş. Ağus. 23, 2007 10:28 am | |
| bakın...kopya muhabbeti çevirmeyin şurda...öfkeleniyorum... | |
|
| |
bluedesign Moderatör
| Konu: nie Cuma Ağus. 24, 2007 2:20 am | |
| nie sen yazılılarda hiç mi konuşmadın( ! ) | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Cuma Ağus. 24, 2007 3:58 am | |
| en fazla susun demişimdir haa ama bi kere kimya sınavında kızlara bi yere dikkat edin demiştim onu da anlamadılar | |
|
| |
bluedesign Moderatör
| Konu: hade hade Cuma Ağus. 24, 2007 4:39 am | |
| hade hade ben bile duyuyodum senden yazıyodum | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Cuma Ağus. 24, 2007 4:56 am | |
| ozan bak iftira atma...sinir olurum... hocaları kandırmış olabilirsin ama herkesi kandıramazsın...kabul et...inanmayın ozana...
bu arada biz bu başlığı da saptırmışız... | |
|
| |
bluedesign Moderatör
| Konu: ne ya Cuma Ağus. 24, 2007 5:07 am | |
| ne ya ne hocası aa..... şahitlerim var yaa!!!!!! | |
|
| |
| arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... | |
|