GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz...

+6
palmiye nuri
Sam@
punkyc
Burçak
gibidik
bluedesign
10 posters
Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Empty
MesajKonu: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz...   arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 12:10 pm

Arkadaşlar okuduğunuz kitaplarla ya da abone olduğunuz dergilerle ilgili görüşlerinizi lütfen yazın.... Bu bilgiler kitap/ gazete ve dergi seçimlerimizde bize fazlasıyla gerekli olacak....
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz...   arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 3:43 pm

iki şehrin hikayesini okumanızı tavsiye ederim bn...klasik ben okumam deyip geçmeyin zamanında bn de öyle dedim ama şimdi yanlış old. anlıyorum...

kitabın başlarında sıkılabilirsiniz ama fransız ihtilali nin başladığı kızıştığı sayfalara geldiğinizde kitap akıcı bi şekle dönüşücektir.

bn bu kitabı çok uzun zaman önce okudum ama hala bazı paragraflarını okurm ve ağlarım Sad bu belki sulugözlülüğümden, hiç hıçkırmayacak olan da vardır ama en azından etkiler...
kesinlikle okuyun...
CHARLES DICKENS-İki Şehrin Hikayesi
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: iki şehrin hikayesi ( not al! ) :D   arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Icon_minitimeSalı Ağus. 21, 2007 2:26 am

saol tuuba tavsiyen için... bu konuda güvenirim sana biliyosun..... hala bazı paragrafları okuyup ağlıyosun haa... o sayfaları yazar mısn atliim oraları.. sora aa.. ağlıyo!!!! diyolar ( racona ters Very Happy )
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz...   arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Icon_minitimeSalı Ağus. 21, 2007 12:38 pm

sen ağlamazsın ya merak etme...bn ağlarım ancak niye böyle sulugözsem scratch

bir öneri daha yapayım: şeytan ve genç kadın study yazarı Paulo Coelho

en son okuduğum kitaptır kendileri...(ne alakaysa scratch )
kitap insanın içini ele alıyo diyebiliriz...insandaki iyi ve kötünün varlığını sorguluyo...kitapta herhangi bir hareketlilik yok yani macera yok ama kitabın anlatımından sıkılmazsınız sanırım...

"iyi ile kötünün yüzü aynıdır. her insanın karşısına ne zaman çıktıklarına bağlıdır her şey."
"herkesin bir cehennemi vardır: sevdiklerine duydukları sevgi" (buna benzer bir şeydi)
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz...   arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 8:57 am

anlaşılan şu koca (!) forumda kitap okuyan çok az kişi var... Crying or Very sad
Burçak
Kullanıcı
Kullanıcı
Burçak

MesajKonu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz...   arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 11:18 am

tuba harbi seni yalnız bırakmak istemezdim ama biliosun benim ne kadr kitap okuma özürlü olduğumu... aşk ve gururu hala bitirmedim diim sana anla sen onu Smile
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

Erkek Mesaj Sayısı : 368

MesajKonu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz...   arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 11:23 am

tugba çook sitemli ama ben en azından önerileri okudum ınsallah kıtapı da okurum pek kendım de ınanmadım ama azim her seyden onemlıdır Very Happy
bak tugba benım de ıyım kötüm var:
kötüm: kitap okumama
ıyım : kitap okumaya istek ve azim
Very Happy:D
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz...   arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 11:37 am

evet burçak bu açıklaman özürünü anlamam için yetti Shocked
o kitabı da bitirmediysen helal yani

yüksel seni de kutluyorum ama bnm snn için bi açıklamam var...bn de yaşadım ordan biliyorum...
sen kitap okumak istiyosun azimli gibisin ama okuldaki klasik kitap dayatmasından dolayı okumuyosun...şöyleki kitap okumak istediğin zaman klasik kitap okuman gerekiyo okuldan dolayı ama klasik istemiyosun o zaman da hiç okumuyosun...bnce bunun etkisi vardır...
snce de var mı??
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

MesajKonu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz...   arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 11:45 am

ee dogru tabı bunun da etkisi var ama ben bazen cabuk sıkılırım kitapta da tek konu yanı halbukı gazetelerde wikipedia da ole deıl ıstedıgım bılgıyı ogrenme sansım var anında ıstedıgım konuya gecıs yapabılıom bunun da etksı var yane Very Happy
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz...   arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 11:57 am

o zaman bilemiicem ama....konu farklı olsun diyosan kısa öykü oku mesela "getirin o günleri yakalım bu öyküleri" başar başarırın bi kitabı...hoştu...hatta istersen bn sana verebilirim...(çaktırmadan bi öneridaha geldi )
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: ben oudum... :P   arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 12:06 pm

tuuba ben okuyom Very Happy tam 14 kitap okudum yazın .... Razz tmm okumadım ama okuduum kitaplar 14 kitaba bedeldi Razz nese okuyom yaa.... aemre öneriyo ben okuyom Very Happy
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz...   arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 12:09 pm

ya ozan bn kimseyi sorgulamıyorum...ödev vermişim gibi açıklama yapmana gerek yok...oku ne güzel işte...sen de versene öneri...
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: Ehe ... öhö...   arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 12:55 pm

yoq daha o duruma gelmedim ama DAN BROWN ın kitabını buldunuz OKUYUN!!!! İhanet noktasını okudum( bırakamadım elimden ) Melekler ve Şeytanlarda sıra....
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

MesajKonu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz...   arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 1:04 pm

gibidik demiş ki:
o zaman bilemiicem ama....konu farklı olsun diyosan kısa öykü oku mesela "getirin o günleri yakalım bu öyküleri" başar başarırın bi kitabı...hoştu...hatta istersen bn sana verebilirim...(çaktırmadan bi öneridaha geldi )

bak bu gzl olabılır bı trabzona gelıım de artık alablrm senden bu ktabı ıns coook saol...
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: hehe:D   arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 1:15 pm

ben de İHANET NOKTASINI weriim mi?? Very Happy
bi o war yaa:D
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

MesajKonu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz...   arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 1:21 pm

olur abı onu da ver hepsını verın kıtap kurdu yapın benı Very Happy
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: bio1 :D   arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 1:24 pm

sana biyoloji 1 kitabı vermek lzm aslında Very Happy
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

MesajKonu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz...   arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 1:30 pm

hadı la Very Happy bu sene harbı calıscam abı senden kopya yok artık Very Happy
ama gecen sene ıcın harbı saol Very Happy
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: hehe:D   arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Icon_minitimePerş. Ağus. 23, 2007 2:43 am

Olm ne teşekkürü.... alt tarafı beraber çözdük yazılılarda Very Happy hehe Very Happy bi Pelin vermedi kopya Very Happy Very Happy
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz...   arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Icon_minitimePerş. Ağus. 23, 2007 10:28 am

bakın...kopya muhabbeti çevirmeyin şurda...öfkeleniyorum... Evil or Very Mad
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: nie   arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 2:20 am

nie sen yazılılarda hiç mi konuşmadın( ! ) Very Happy
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz...   arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 3:58 am

en fazla susun demişimdir Very Happy haa ama bi kere kimya sınavında kızlara bi yere dikkat edin demiştim onu da anlamadılar Very Happy
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: hade hade   arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 4:39 am

hade hade
ben bile duyuyodum senden yazıyodum Razz
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz...   arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 4:56 am

ozan bak iftira atma...sinir olurum... hocaları kandırmış olabilirsin ama herkesi kandıramazsın...kabul et...inanmayın ozana...

bu arada biz bu başlığı da saptırmışız...
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: ne ya   arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 5:07 am

ne ya ne hocası aa..... şahitlerim var yaa!!!!!!

arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz...
1 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki
 Similar topics
-
» Okuldan konser bekliyoruz....