| arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... | |
|
+6palmiye nuri Sam@ punkyc Burçak gibidik bluedesign 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Cuma Ağus. 24, 2007 2:21 pm | |
| kimse artık bu şahitlerin... | |
|
| |
Sam@ Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Çarş. Ağus. 29, 2007 10:51 am | |
| Guvender soru bankası dıcem ama tabıkı hayır:D Aslında cok hos kıtaplar varda yazsam sankı okucaklar okulda kac kısı tarıhı vesıyası kıtap okuyokı -Oktay sınanoglu(orn:Hedef Turkıye) -Metın aydogan(bıtmeyen oyun:Eskıdır ama kac harıka.gerceklerı gorursunuz:D -İlber Ortaylı(hepsı) -J.Lıeberman(su an tam adını unuttum-Aklındakını okuyabılıyorum gıbı bır kıtabı vardı.adm yalan makınalarıyla berabere kalıo) -Aydogan vatandas(haarp ve o tur agharta-gattaca-cok ılgınc bılgıler var-) -ve favorım Kevın Mıtnıck(aldatma sanatı- ılerdekı hayatınız ıcın ınsan oglunun sahtekarlıkarı ve yapabılceklerı ) J.Lıeberman ve kevın mıtnıck gıbılerı okuyup Sosyal muhendılık hakkında bılgı edeınebılırsınız ama uzman olmak ıcın sınavı bekleyın zor bırlay:D | |
|
| |
palmiye nuri Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... C.tesi Eyl. 01, 2007 5:41 am | |
| yoksa siz hala grange abimizin kitaplarını okumadınızmı!!! benim listemin başını çeker siyah kan!!! bide cerrah war o grangenin diil ama oda süper...cinayet gerilim sewenlere ısrarla önerilir... | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... C.tesi Eyl. 01, 2007 7:55 am | |
| grange in yeni kitabını aldın mı?? onun için en güzel kitabı diyolar | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... C.tesi Eyl. 01, 2007 10:50 am | |
| Siyah kan şiddetle tavsiye! hatta silah dayarım kafanıza! okumayan yanaşmasın bana! tuğba hariç! tuğba kaldıramaz! |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... C.tesi Eyl. 01, 2007 11:32 am | |
| adam tanıyo arkadaşını yaa | |
|
| |
palmiye nuri Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Ptsi Eyl. 03, 2007 9:41 am | |
| ya kitabı gördümde henüz alamadım.şu anda leylekler uçuşunu okuyorum oda grangenin oda güzel ama siyah kanı tutamaz!!!ama yinede güzel kitap isteene okuması için werebilirim(ben bitirince:)) | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Ptsi Eyl. 03, 2007 12:35 pm | |
| bn de bi şe soriim...elinde johanne greenberg'in sana gül bahçesi vaadetmedim olan var mı??varsa haber uçursun...kitabın yeni basımı yok | |
|
| |
punkyc Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Ptsi Eyl. 03, 2007 1:22 pm | |
| tugba bende var demeyı cok ısterdım ama ne yazıkkı yok ya normalde olması lazımdı tuh bunu edınememişim :D:D:D | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Ptsi Eyl. 03, 2007 1:25 pm | |
| :D:D yüksel bn de isterdim öyle demeni yazık olmuş katsaydın keşke diğerlerinin arasına ama ciddi merak ettim 16 yaşında şizofren bi kızı anlatıyomuş | |
|
| |
punkyc Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Ptsi Eyl. 03, 2007 1:27 pm | |
| hımmm ilginç olabılır de ben yıne de okuyamamm o kdr sayfaları yaaa....ama fılmı ılgınç olurdu | |
|
| |
gibidik Moderatör
| |
| |
tubikeren Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Ptsi Eyl. 03, 2007 1:29 pm | |
| tamam ya ben çözdüm olayı buldum tuğbaya kitap hep ben ya uff ne kadar mükemmelim (kendim bile güldüm bu lafa ) bu arada beni asla bırakma diye bi kitap var okuyan varmı konu çok hoş,insan klonlarını anlatıyor ama bilim kurgu tarzı değil psikolojik olarak | |
|
| |
punkyc Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Ptsi Eyl. 03, 2007 1:30 pm | |
| tuh mankenlerle de aynı kefeye konduk ya ne dıyımm | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Ptsi Eyl. 03, 2007 1:33 pm | |
| yok canım ne münasebet...aaa.... bn sadece hatırlatma yaptım cnm... | |
|
| |
punkyc Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Ptsi Eyl. 03, 2007 1:35 pm | |
| ıı ole olsun ama bu bı mankenle aynı kafeye kondugum gercegını degıstırmıyooo :D | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Ptsi Eyl. 03, 2007 1:39 pm | |
| pardon | |
|
| |
punkyc Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Ptsi Eyl. 03, 2007 1:42 pm | |
| ya tugba ne pardon dıon ben ole sebeklık yapıom işte yıne de bu arada mesajıma baktım bı daha da koptum ya aynı kafeye yazmısım kefeye yerıne bomba yavffff :D işte kıtap okumamanın ve msnde konusmaktan Turkceyı unutmanın getırdıklerı :D | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Ptsi Eyl. 03, 2007 1:48 pm | |
| ayy ben hiç dikkat etmedim yaaa... aynı kafe ha...o da güzel... | |
|
| |
Sam@ Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Perş. Eyl. 13, 2007 8:38 am | |
| konuya bak dewamına bak kılıtleyın konuyu bune:D | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Perş. Eyl. 13, 2007 2:25 pm | |
| kilitleme isteği yerine bi uyarı yeterli olur bnce... | |
|
| |
Sam@ Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... C.tesi Eyl. 22, 2007 8:12 am | |
| pardon abla oyle forum agzı alısmısım ıste:D Sız takılın yaw zate nolcak forum sızın:D | |
|
| |
palmiye nuri Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Cuma Ekim 12, 2007 9:50 am | |
| paulo celho-veronika ölmek istiyor da güzel kitap..
oktay sinanoğlu-bye bye türkçe | |
|
| |
Sam@ Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Cuma Ekim 12, 2007 12:48 pm | |
| vay nurdan kardesım benım ya oktay sınanoglu okuyorsun he hll olsun ıste bılınclı nesıle ornek.Nurdan bunu soledın varya bak cok mutlu oldum ya. O adm ıyı guzel yazıyorda bazı celıskılerı var ama okuyun faydalı olur.Gecen bı admı okudum harıka yazmıstı su an unuttum yazarı en kısa zmnda sızınle paylascam.. | |
|
| |
palmiye nuri Kullanıcı
| Konu: Geri: arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... Cuma Ekim 12, 2007 1:02 pm | |
| taam beklicem..yaa oktay abinin kitabı röportaj havasındaya o daada sürüklüo gidio kitap yani..hatta dersanede derste elimden düşüremeyip okumuştum ders boyu da hıoca anneme şikayet etmişti beni ey gidi..bide başka bi hocaya övmüştüm adamı ne bu oktay aşkı demişti..anlamıolar be halimizi... | |
|
| |
| arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz... | |
|