GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Alkolün Zararları!!!

+7
c_nem
bihter
guven_61
Sam@
palmiye nuri
gülsüm
bluedesign
11 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
gülsüm
Kullanıcı
Kullanıcı
gülsüm

Alkolün Zararları!!! - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Alkolün Zararları!!!   Alkolün Zararları!!! - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Nis. 11, 2008 9:03 am

kolanya heee:D:D ya kemall bu konularda sen ıı sın heraldee bısı soracamm bn kolonyanın su ıle karıstırıldıkında aynı rakı tadını verdıkını duymustum cıddı ol mı yoksa yalan mı ? Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alkolün Zararları!!!   Alkolün Zararları!!! - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Nis. 11, 2008 11:08 am

alakası bile yoktur. söyleyen saçmalamış. sor bakalım kaç defa kolonya veya rakı içmiş? kolonya içelim güzelleşelim=)
guven_61
Kullanıcı
Kullanıcı
guven_61

Erkek Mesaj Sayısı : 89

MesajKonu: Geri: Alkolün Zararları!!!   Alkolün Zararları!!! - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Nis. 12, 2008 2:04 am

harbiden alakası yok kolonyağı ile suyu karıstırınca çok acı bise oluo bana içirdiler walla baygınken adamı bi ayıltıo sormayn:D:D
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

MesajKonu: Geri: Alkolün Zararları!!!   Alkolün Zararları!!! - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Nis. 12, 2008 10:08 am

ya millet bazı konuşmalar bu başlığa yakışmadı... açalım bi alkolikler başlığı oraya yazın isterseniz...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alkolün Zararları!!!   Alkolün Zararları!!! - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Nis. 12, 2008 10:23 am

aramızda alkolik olan olduğunu sanmıyorum ozanım.
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Alkolün Zararları!!!   Alkolün Zararları!!! - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Nis. 13, 2008 6:57 am

baslıga yakısmamısmıs da mısmıs...Bırakın demogojı yapmayın kardesım..Gereksız ısler bunlar ...
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: Geri: Alkolün Zararları!!!   Alkolün Zararları!!! - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Nis. 20, 2008 10:09 am

ya samet tmm sen yaz istediğini ben dierlerine dedim.
c_nem
Kullanıcı
Kullanıcı
c_nem

MesajKonu: Geri: Alkolün Zararları!!!   Alkolün Zararları!!! - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Haz. 02, 2008 2:32 am

o zaman sonucu da ben söyleyeyimmm...

SU HAYATTIR HAYAT GÜZELLLLL cheers
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alkolün Zararları!!!   Alkolün Zararları!!! - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Haz. 02, 2008 12:57 pm

Bira içelim güzelleşelim lol!
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

Kadın Mesaj Sayısı : 302

MesajKonu: Geri: Alkolün Zararları!!!   Alkolün Zararları!!! - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Haz. 11, 2008 12:12 pm

herşey bi yana JOHNNİE WALKER bi yana..evde o adar varken içmemek mümkünmüWink (tabi tadımlık)
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: Geri: Alkolün Zararları!!!   Alkolün Zararları!!! - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Haz. 29, 2008 10:19 am

yta başlıa bak muhabbete bak yaa!! johnie walker alın ama içmeyin( mc laren mercedes2e destek amaçlı ) alkolün hertürlüsü zaralı işte!!
gülsüm
Kullanıcı
Kullanıcı
gülsüm

MesajKonu: Geri: Alkolün Zararları!!!   Alkolün Zararları!!! - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Tem. 27, 2008 4:15 pm

siz hala bu konuyu bitiremedınız mı yaa:)))
keep_out
Moderatör
Moderatör
keep_out

Erkek Mesaj Sayısı : 180

MesajKonu: Geri: Alkolün Zararları!!!   Alkolün Zararları!!! - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 4:35 am

alkol içerek neye varıyorsunuz bilmiyorum ben yanına bile yaklaşmadım hiç bir eksiğimde yok içenleri şiddetle kınıyorum ve acıyorum vücutlarına yaptıkları eziyetin haberinde bile deiller
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alkolün Zararları!!!   Alkolün Zararları!!! - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 5:07 am

Alkolü savunmayacağım ancak insan vücudlarına daha ne zararlar veriyorlar haberiniz yok her bir boku alkolün üstüne yıkmayın. İçtiğiniz kolalar, meyve suları, yediğiniz hamburgerler cipsler çok mu sağlıklı sanıyorsunuz.
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

Kadın Mesaj Sayısı : 302

MesajKonu: Geri: Alkolün Zararları!!!   Alkolün Zararları!!! - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 3:43 pm

evet alkol bi yana da şu devirde patates bile kanser yapıyor abi ne yiyecez ne içecez biz.. Eskiden kansere birebir olan domates şimdi kabulklu yenilince kanser yapıyor yani bana kalırsa şu zamanda en masum yine alkol
keep_out
Moderatör
Moderatör
keep_out

Erkek Mesaj Sayısı : 180

MesajKonu: Geri: Alkolün Zararları!!!   Alkolün Zararları!!! - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Ağus. 14, 2008 4:33 am

ya kanseri isin içine karistirirsan oooo ben biraz farkli düsünüyorum biliyorsun kemal bey
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alkolün Zararları!!!   Alkolün Zararları!!! - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Ağus. 15, 2008 10:59 am

Dini yönden de gadaşım bırak herkez inandığı gibi yaşasın. Uyar boynun borcudur anlıyorum ama insanları sıkıştırmak yakışmaz.
Hüdavendigar
Kullanıcı
Kullanıcı
Hüdavendigar

MesajKonu: Geri: Alkolün Zararları!!!   Alkolün Zararları!!! - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 16, 2008 5:26 am

Naçiz görüşüm içmemeniz yönündedir. İçecekseniz de rakı için.

Mesela ****** şu sözü kendisine Rus Büyükelçiliği'nde votka ikram edildiğinde söylemiştir:
"Ben Türk'üm,rakı içerim."
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: Alkolün Zararları!!!   Alkolün Zararları!!! - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 16, 2008 11:34 am

aman dikkat edin sahte olmasın değil mi ilker Wink
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Alkolün Zararları!!!   Alkolün Zararları!!! - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Ağus. 25, 2008 12:50 am

Illa ıceceksenız kımız ıcın Razz Kafayı bulmak ıstıosanız gıdın hastaneye amelıyata gırmeden oncekı sakınlestırıcıden alın ole guzel oluokı kafan:D Onu vurduktan sora bı hos oluom hep:D

Alkolün Zararları!!!
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2