GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D

+7
keep_out
Shaq32
ekin
AeK
bluedesign
gibidik
punkyc
11 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2

En iyi mod kim???
AeK
Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Vote_lcap17%Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Vote_rcap
 17% [ 2 ]
bluedesign
Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Vote_lcap42%Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Vote_rcap
 42% [ 5 ]
keep_out
Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Vote_lcap17%Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Vote_rcap
 17% [ 2 ]
karga
Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Vote_lcap24%Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Vote_rcap
 24% [ 3 ]
Toplam Oylar : 12

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Eyl. 28, 2007 11:28 am

:mutluluk sarhoşu smiley: :ağzı kulaklarında smiley: lol!
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Eyl. 30, 2007 1:15 pm

Wink
AeK
Moderatör
Moderatör
AeK

MesajKonu: ......   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Ekim 02, 2007 12:32 pm

hüseyinciğim saol.....sizin gibiler sayesinde bu forum internet dünyasındaki hedeflediği yeri alacak..... king
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

Kadın Mesaj Sayısı : 302

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Haz. 13, 2008 6:51 am

hiçç düşünmeden oyumu OZAN a attım zaten dierlerini tanımıyorum Rolling Eyes
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Haz. 13, 2008 7:28 am

bos oy atıyom hıc bırınden cacık olmaz.Bekı kemal ewt ewt kemal en azından ugrasıo be...
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Haz. 13, 2008 7:46 am

doğru ya kemalde eğlenceli ama yinede gönlüm ozandan yana
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Haz. 13, 2008 10:17 am

'pentimento demiş ki:
hiçç düşünmeden oyumu OZAN a attım zaten dierlerini tanımıyorum Rolling Eyes

Tanımıyorsun ha? neyse olsun Dilara canın sağolsun. Rolling Eyes

Sam@ demiş ki:
bos oy atıyom hıc bırınden cacık olmaz.Bekı kemal ewt ewt kemal en azından ugrasıo be...

Eyvallah Samet'im.
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Haz. 14, 2008 8:44 am

Smile kusra bakma ya öyle demek istememiştim.... aranızdan en iyi ozanı tanıyorumm diye öyle yazdım bi oy hakkım daha olsa hiç düşünmeden sana atardım Smile
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Haz. 14, 2008 9:37 am

Yalnız bu ankete oy verilirken dostluğa, arkadaşlığa mı bakılıyor yoksa modluğa mı ben anlayamadım. Emre esprili çocuk dan! Ozanı iyi tanıyorum dan! Ömer'i severim dan! Kemal iyi çocuktur dan! kimsenin modlukları baktığını ve ona göre puan verdiğini sanmıyorum. Sözüm geneldir kimse kişisel algılamasın.
keep_out
Moderatör
Moderatör
keep_out

Erkek Mesaj Sayısı : 180

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Haz. 14, 2008 10:33 am

lanet olsun arkadaşlarım hepsi mod bana oy atan yok ben oynamıyom yaaaaaa
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Haz. 15, 2008 12:56 am

tamam kemal tamam en iyi mod sensin.... Exclamation
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Haz. 15, 2008 12:04 pm

Benim beni en iyi mod seçin diye bir kaide yok. Umurumda da değil. Ama bir iş yapılıyorsa hakkıyla yapılsın.
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Haz. 25, 2008 8:52 am

karga demiş ki:
Benim beni en iyi mod seçin diye bir kaide yok. Umurumda da değil. Ama bir iş yapılıyorsa hakkıyla yapılsın.
bide sövseydinn.. Evil or Very Mad
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Haz. 25, 2008 4:06 pm

ben yanlış bir şey söylemedim.
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Tem. 08, 2008 10:18 am

Sıze alman bı sanatcıdan kral benımı yoluyorum dagılın ulen mod felan dınlemem cunku dınlersem ne olur? gol olur Razz
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Tem. 10, 2008 8:40 am

Neutral Question
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Tem. 10, 2008 10:35 am

ben bu esprinn ne demek istediini örenmek istemiom Crying or Very sad sakın sakın açıklamada bulunma samet. ben böle anlamadığım halimle gayet mutşu ve sağlıklıyım!!!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Tem. 10, 2008 10:37 am

e kızım sen böyle dersen samet de açıklar. Very Happy
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02, 2008 9:34 am

Ne moderatör mü? aaa bu forumun moderatör lerimi varmış ben bi gibidik bide ben üyeyim sanıyordum. Valla karga ve bluedesign ı önceden tanıyorum ama keep_out ve aek le tanışmak nasip olmadı bu böyle olmaz arkadaşlar ayaklanalım dicem ayakta bi tuğba olcak bide ben biliyorum Evil or Very Mad aaa kemalde elinden gelen herşeyi yaptı onu da unutmamak lazım saygıyla anıyorumm.. SEN ÖLMEDİN KEMAL KALBİMİZDESİN...

En son 'pentimento tarafından C.tesi Ağus. 02, 2008 2:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02, 2008 11:06 am

he he he Very Happy
herkese sırayla geliyo bu kriz
başkası olmadığına göre sıra yine bana döndü demektir...
ama çok çabuk oldu ya...
ama sonuna kadar haklısın dilara...ben en son böyle bir eleştiride bulunduğumda işler karışmıştı ama bu durumu değiştirmedi daha kötü hale geldi.
hadi anladık kemal çok uğraştı,ozan çok yoğun(artık kursla mı yoksa kardeşleriyle mi bilemem!), tuğba sanırım babaannesinde internete giremiyor da diğerlerinden haberim yok açıkçası
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02, 2008 2:03 pm

Boşver Tuğbacım biz bize yeteriz bak neymiş demekki 2 kişiylede dönermiş forum. Vallahi nerde başlık açıyorsam senin için açıyorum Very Happy Hem bak görürsün bir gün gelecek bizde mod. olcaz aslında olmasakta olur 4 tane birbirinden baba modumuz var zaten lol!

aaa bu arada üzülerekk söylüyorum bende salı günü gidiyorum 10 gün yokum ve gittiğim yerden foruma bakabilceğimi sanmıyorum Sad beni özle gibidik queen
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ağus. 03, 2008 9:55 am

özlerim ne demek,emrin başım üstüne:D
nereye gidiyosun bu arada ya?
gerçi bize de hem osmaniyeden hem istanbuldan yatılı misafir gelecek,ben de pek uğrayabileceğimi sanmıyorum,ama sonra tam gaz devam;)
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ağus. 03, 2008 10:05 am

Crying or Very sad bodrum hiçte canım istemiyo bir sürü zayıf kız ıyyşşş iğrençç bi yerlerde int cafe bulabilirsem denize felan girmem heralde Very Happy
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ağus. 03, 2008 10:26 am

tamam anlaştık;)
kızım niye istemiyosun hem bodrum işte, deniz kum günei geek
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ağus. 03, 2008 10:36 am

deniz kum ve güneiş önüne geçen şeyler var benim için queen ama madem gidiyorum denizede girerim heralde Neutral

Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-