| Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D | |
|
+7keep_out Shaq32 ekin AeK bluedesign gibidik punkyc 11 posters |
|
En iyi mod kim??? | AeK | | 17% | [ 2 ] | bluedesign | | 42% | [ 5 ] | keep_out | | 17% | [ 2 ] | karga | | 24% | [ 3 ] |
| Toplam Oylar : 12 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Cuma Eyl. 28, 2007 11:28 am | |
| :mutluluk sarhoşu smiley: :ağzı kulaklarında smiley: |
|
| |
palmiye nuri Kullanıcı
| Konu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Paz Eyl. 30, 2007 1:15 pm | |
| | |
|
| |
AeK Moderatör
| Konu: ...... Salı Ekim 02, 2007 12:32 pm | |
| hüseyinciğim saol.....sizin gibiler sayesinde bu forum internet dünyasındaki hedeflediği yeri alacak..... | |
|
| |
'pentimento Kullanıcı
| Konu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Cuma Haz. 13, 2008 6:51 am | |
| hiçç düşünmeden oyumu OZAN a attım zaten dierlerini tanımıyorum | |
|
| |
Sam@ Kullanıcı
| Konu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Cuma Haz. 13, 2008 7:28 am | |
| bos oy atıyom hıc bırınden cacık olmaz.Bekı kemal ewt ewt kemal en azından ugrasıo be... | |
|
| |
'pentimento Kullanıcı
| Konu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Cuma Haz. 13, 2008 7:46 am | |
| doğru ya kemalde eğlenceli ama yinede gönlüm ozandan yana | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Cuma Haz. 13, 2008 10:17 am | |
| - 'pentimento demiş ki:
- hiçç düşünmeden oyumu OZAN a attım zaten dierlerini tanımıyorum
Tanımıyorsun ha? neyse olsun Dilara canın sağolsun. - Sam@ demiş ki:
- bos oy atıyom hıc bırınden cacık olmaz.Bekı kemal ewt ewt kemal en azından ugrasıo be...
Eyvallah Samet'im. |
|
| |
'pentimento Kullanıcı
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D C.tesi Haz. 14, 2008 9:37 am | |
| Yalnız bu ankete oy verilirken dostluğa, arkadaşlığa mı bakılıyor yoksa modluğa mı ben anlayamadım. Emre esprili çocuk dan! Ozanı iyi tanıyorum dan! Ömer'i severim dan! Kemal iyi çocuktur dan! kimsenin modlukları baktığını ve ona göre puan verdiğini sanmıyorum. Sözüm geneldir kimse kişisel algılamasın. |
|
| |
keep_out Moderatör
| Konu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D C.tesi Haz. 14, 2008 10:33 am | |
| lanet olsun arkadaşlarım hepsi mod bana oy atan yok ben oynamıyom yaaaaaa | |
|
| |
'pentimento Kullanıcı
| Konu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Paz Haz. 15, 2008 12:56 am | |
| tamam kemal tamam en iyi mod sensin.... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Paz Haz. 15, 2008 12:04 pm | |
| Benim beni en iyi mod seçin diye bir kaide yok. Umurumda da değil. Ama bir iş yapılıyorsa hakkıyla yapılsın. |
|
| |
'pentimento Kullanıcı
| Konu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Çarş. Haz. 25, 2008 8:52 am | |
| - karga demiş ki:
- Benim beni en iyi mod seçin diye bir kaide yok. Umurumda da değil. Ama bir iş yapılıyorsa hakkıyla yapılsın.
bide sövseydinn.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Çarş. Haz. 25, 2008 4:06 pm | |
| ben yanlış bir şey söylemedim. |
|
| |
Sam@ Kullanıcı
| Konu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Salı Tem. 08, 2008 10:18 am | |
| Sıze alman bı sanatcıdan kral benımı yoluyorum dagılın ulen mod felan dınlemem cunku dınlersem ne olur? gol olur | |
|
| |
'pentimento Kullanıcı
| Konu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Perş. Tem. 10, 2008 8:40 am | |
| | |
|
| |
palmiye nuri Kullanıcı
| Konu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Perş. Tem. 10, 2008 10:35 am | |
| ben bu esprinn ne demek istediini örenmek istemiom sakın sakın açıklamada bulunma samet. ben böle anlamadığım halimle gayet mutşu ve sağlıklıyım!!! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Perş. Tem. 10, 2008 10:37 am | |
| e kızım sen böyle dersen samet de açıklar. |
|
| |
'pentimento Kullanıcı
| Konu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D C.tesi Ağus. 02, 2008 9:34 am | |
| Ne moderatör mü? aaa bu forumun moderatör lerimi varmış ben bi gibidik bide ben üyeyim sanıyordum. Valla karga ve bluedesign ı önceden tanıyorum ama keep_out ve aek le tanışmak nasip olmadı bu böyle olmaz arkadaşlar ayaklanalım dicem ayakta bi tuğba olcak bide ben biliyorum aaa kemalde elinden gelen herşeyi yaptı onu da unutmamak lazım saygıyla anıyorumm.. SEN ÖLMEDİN KEMAL KALBİMİZDESİN...
En son 'pentimento tarafından C.tesi Ağus. 02, 2008 2:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D C.tesi Ağus. 02, 2008 11:06 am | |
| he he he herkese sırayla geliyo bu kriz başkası olmadığına göre sıra yine bana döndü demektir... ama çok çabuk oldu ya... ama sonuna kadar haklısın dilara...ben en son böyle bir eleştiride bulunduğumda işler karışmıştı ama bu durumu değiştirmedi daha kötü hale geldi. hadi anladık kemal çok uğraştı,ozan çok yoğun(artık kursla mı yoksa kardeşleriyle mi bilemem!), tuğba sanırım babaannesinde internete giremiyor da diğerlerinden haberim yok açıkçası | |
|
| |
'pentimento Kullanıcı
| Konu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D C.tesi Ağus. 02, 2008 2:03 pm | |
| Boşver Tuğbacım biz bize yeteriz bak neymiş demekki 2 kişiylede dönermiş forum. Vallahi nerde başlık açıyorsam senin için açıyorum Hem bak görürsün bir gün gelecek bizde mod. olcaz aslında olmasakta olur 4 tane birbirinden baba modumuz var zaten aaa bu arada üzülerekk söylüyorum bende salı günü gidiyorum 10 gün yokum ve gittiğim yerden foruma bakabilceğimi sanmıyorum beni özle gibidik | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Paz Ağus. 03, 2008 9:55 am | |
| özlerim ne demek,emrin başım üstüne:D nereye gidiyosun bu arada ya? gerçi bize de hem osmaniyeden hem istanbuldan yatılı misafir gelecek,ben de pek uğrayabileceğimi sanmıyorum,ama sonra tam gaz devam;) | |
|
| |
'pentimento Kullanıcı
| |
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Paz Ağus. 03, 2008 10:26 am | |
| tamam anlaştık;) kızım niye istemiyosun hem bodrum işte, deniz kum günei | |
|
| |
'pentimento Kullanıcı
| Konu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Paz Ağus. 03, 2008 10:36 am | |
| deniz kum ve güneiş önüne geçen şeyler var benim için ama madem gidiyorum denizede girerim heralde | |
|
| |
| Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D | |
|