GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D

+7
keep_out
Shaq32
ekin
AeK
bluedesign
gibidik
punkyc
11 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

En iyi mod kim???
AeK
Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Vote_lcap17%Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Vote_rcap
 17% [ 2 ]
bluedesign
Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Vote_lcap42%Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Vote_rcap
 42% [ 5 ]
keep_out
Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Vote_lcap17%Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Vote_rcap
 17% [ 2 ]
karga
Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Vote_lcap24%Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Vote_rcap
 24% [ 3 ]
Toplam Oylar : 12

YazarMesaj
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

Erkek Mesaj Sayısı : 368

Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Empty
MesajKonu: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Icon_minitimeC.tesi Ağus. 25, 2007 2:45 am

Sizce hangi moderatör en iyisi oylayın da görek (Ne rekabet ortamı olusturdum ama Very Happy )
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Icon_minitimeC.tesi Ağus. 25, 2007 2:48 am

ya ne diim...ozan diil de geri kalan herkes olabilir...ama itirazım var hiç bir mod ozanla konusundan saptırdığımız başlıklara uyarı vermiyor Exclamation soruyorum: neden Question
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Icon_minitimeC.tesi Ağus. 25, 2007 2:54 am

ben tugbanın ozana yuklenmesı uzere ozana atıom oyumu yazık cocuga zaten duygusal Very Happy:D
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

MesajKonu: hehe:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Icon_minitimeC.tesi Ağus. 25, 2007 4:16 am

helal yüksel
mod demek ben demektir Razz
bu arada ne rekabet ortamı oluşturuyon yaa... bizler 4 mod olsakta tek kişi gibi davranıyoz.... arada iç çatışmalar olsa da nese... bluedesign ismini görünce zaman kaybetmeden tıkladım ama dier 3 mod kraldır( benim olmadıım yerde Razz ) lol!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Icon_minitimeC.tesi Ağus. 25, 2007 5:05 am

gibidik demiş ki:
ya ne diim...ozan diil de geri kalan herkes olabilir...ama itirazım var hiç bir mod ozanla konusundan saptırdığımız başlıklara uyarı vermiyor Exclamation soruyorum: neden Question

konu ne kadar saparsa geyik o kadar fazla dönüyor! konusu sapmayan başlık başlık değildir! lol!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Icon_minitimeC.tesi Ağus. 25, 2007 5:12 am

bütün modlar kraldır! ben oy kullanmıyorum! 3 tane bir birinden değerli modum var! birine versem öbürüne haksızlık olur! rekabet ortamı da yaratamazsınz! hepimz birimiz birimz hepimz için! lol!
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: helal   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Icon_minitimeC.tesi Ağus. 25, 2007 5:16 am

helal kemal.... ne diim ama oy ver bana mutlu ol:D:D:D
AeK
Moderatör
Moderatör
AeK

MesajKonu: yüksel bana yapılmazdı...   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Icon_minitimeC.tesi Ağus. 25, 2007 2:12 pm

eğer en iyi seçilseydim üyelerden aldığım destekle forumu sarı lacivert e boyayacaktım ...bana ve tüm fener camiasına yapılır mıydı yüksel Crying or Very sad king
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Icon_minitimeC.tesi Ağus. 25, 2007 2:16 pm

bunu nıye basta demedın yavfff...
olsun abı ben bı kac kısı ayarlarım Very Happy sana oy atarlar sonra gelsın sarı lacıvert Very Happy:D Laughing
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Icon_minitimeC.tesi Ağus. 25, 2007 11:10 pm

kim neyi boyuyo la? dağbaşı mı burası? kolay mı lan ole kafanıza göre forumu boyamak! banlarım allahıma! Twisted Evil
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: hehe:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Icon_minitimePaz Ağus. 26, 2007 4:51 am

MAVİBEYAz ..... CHELSEA .....
ekin
Kullanıcı
Kullanıcı

Kadın Mesaj Sayısı : 8

MesajKonu: can sıkıntısı   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Icon_minitimePaz Ağus. 26, 2007 11:55 am

hayır en iyisi benim:P Twisted Evil
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Icon_minitimePaz Ağus. 26, 2007 11:59 am

ekin önce mod olman lazım... haaaa anladım! çakal seni! mod yapın beni diyosun! yok kardeşim kontenjan dolu! başka kapıya! hadi hadi! lol!
Shaq32
Kullanıcı
Kullanıcı
Shaq32

Erkek Mesaj Sayısı : 78

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Icon_minitimePaz Ağus. 26, 2007 2:19 pm

asdasdasd Bende mod olmak istiorm ama
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Icon_minitimePaz Ağus. 26, 2007 4:34 pm

a.burak bi dur...ne zaman kayıt oldun sen? Smile hem mod yapmıyolar...böyle de iyiler bnce Wink
keep_out
Moderatör
Moderatör
keep_out

Erkek Mesaj Sayısı : 180

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Icon_minitimePtsi Ağus. 27, 2007 3:50 am

dış oyunlarla bizi birbirimize düşürmeye çalışıyolar yemeyin
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Icon_minitimeSalı Ağus. 28, 2007 4:15 am

ulan biri acır da oy verir be! Sad nese uşaklar canınız sağolsun ama kırıldım pis!

lol!
AeK
Moderatör
Moderatör
AeK

MesajKonu: ....   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Icon_minitimeCuma Ağus. 31, 2007 8:34 am

bana destek veren tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum...harbi diğer oyu kim attı bana:D? king
keep_out
Moderatör
Moderatör
keep_out

Erkek Mesaj Sayısı : 180

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Icon_minitimeÇarş. Eyl. 05, 2007 8:11 am

bende merak ettim kim bu bana oy atan
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Icon_minitimeÇarş. Eyl. 05, 2007 9:08 am

bn atmıştım Very Happy ama doğruyu söylemek gerekirse yanlışlıkla oldu Embarassed
hsyn_grsy
Kullanıcı
Kullanıcı
hsyn_grsy

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Icon_minitimeÇarş. Eyl. 05, 2007 10:08 am

emre deger oy galiba beimki
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Icon_minitimePerş. Eyl. 06, 2007 5:34 am

hala oy veren yok... Allah'tan umut kesilmez...
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: hade   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Icon_minitimeÇarş. Eyl. 26, 2007 6:56 am

oylar bana!!!!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Icon_minitimeÇarş. Eyl. 26, 2007 8:34 am

hala oy yok...
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

MesajKonu: Geri: Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D   Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D Icon_minitimeCuma Eyl. 28, 2007 10:10 am

yaw insanlık ölmüş bea!! kemal şurda kıwranıo üzüntüsünden bende dyanamıom tabi böle kıwranmalara attım oyumu!! ama duygu sömürüo kabul ediom!! sömürüldüm!! Crying or Very sad

Hangi moderatör en iyisi??? Oylayın bakalımm :D:D
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-