| TUĞBA kimleri kasdetti???? | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
bluedesign Moderatör
| Konu: TUĞBA kimleri kasdetti???? Çarş. Ağus. 22, 2007 12:33 pm | |
| TUĞBA: "deli etme beni ya lütfen... etrafında inek diyebiliceğin ve hak eden daha çok insan var...lütfen...lütfen..."
evet tuğba bu sözleri kimler için soledi...etrafındaki inekler kimler tuğba nın... ayrıntılı bilgi için bizden ayrılmayın.... | |
|
| |
punkyc Kullanıcı
| Konu: Geri: TUĞBA kimleri kasdetti???? Çarş. Ağus. 22, 2007 12:54 pm | |
| evet ozandan müthiş bı polemık daha ( harıkasın ozan) Tugba kımı kastetmış kıme taş atmış olabılır etraftakı ınekler derken okuldan bırılerını mı kastettı kastettıyse kım bu kısıler tugbanın bu soylemlerıne ne dıcekler hepsı ılerleyen gunlerde ortaya cıkacak | |
|
| |
bluedesign Moderatör
| Konu: şok Çarş. Ağus. 22, 2007 1:02 pm | |
| evet yüksel ortalığı karıştıracak bi konu...henüz bişi açıklamak istemiyoruz ama gelen bilgilere göre tuğba...... şok şok şok!!! ( dan!! ) evet sıkı durun... Tuğba dersanesindeki kişilerden bahsetmiş olbilir..... devamı için bizden ayrılmayın.... bakkal-bizde kal:D | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: TUĞBA kimleri kasdetti???? Çarş. Ağus. 22, 2007 11:57 pm | |
| lan ozan senin etrafında biz varız! tuğba ayıp ettin bak! inek minek!kırılıyorum ama! beklemzdim yani! hayır yani onca senenin üstüne gel de bana inek de! olcak iş mi? hayır inek olsam gam yemicem!(gam ne ki?) hayır benki kimyadan ortalamyla geçmiş bi admım bana denen lafa bak! yazıklar olsun tuğba! al mektuplarını ver mektuplarımı! mümkünse arama sorma bir daha! git gideceksen bekleme farklı değilsin sende! adam kölen olsun senin ben olmam!
En son tarafından Perş. Ağus. 23, 2007 3:08 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| |
bluedesign Moderatör
| Konu: heh:D Perş. Ağus. 23, 2007 2:58 am | |
| olm bırak emre abiye bu şarkıları da tuubanın sana inek dediini hiç sanmiyem cnm.... senin dewe olduunu uganda meclisi bile biliyo... | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: TUĞBA kimleri kasdetti???? Perş. Ağus. 23, 2007 10:26 am | |
| evet arkadaşlar lafı çok uzatmiicam... şimdi ozan...okuduğun okul itibarıyla (az değil kimilerine göre trabzonun en iyi(!) okulu) etrafına bir bak...hele sen bi bu sene gör inek mevcudundaki artışı... ayrıca yanlış anlaşılma olmasın..dersane lafını da kim çıkardıysa artık anlamadım ama...ki inek olduğumu(zu) düşünmüyorum...şöyle ki: inek dediğiniz sinemaya gitmez,kitap okumaz,tiyatrosu yoktur,hele ki internete hiç girmez...lütfen inek tanımınızı gözden geçirin kemal sen de hemen gaza geldin...sana inek denir mi yaaa...ozana antilop denir ama,değil mi?? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: TUĞBA kimleri kasdetti???? Perş. Ağus. 23, 2007 10:48 am | |
| ozana antilop denir misorusu bi kere çok saçmadır! ozan zaten antiloptur! yani tuğba ben kalkıpta "tuğbaya tuğba denir ama, değil mi?" desem sence ne kadar mantıklı olur? inek dediğin ot gibi yaşar! hatta android diye tabir edilen yaşam formudur! yemez içmez uyumaz! ideal düşman tipidir! su uyur inek uyumaz test çözer! |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: TUĞBA kimleri kasdetti???? Perş. Ağus. 23, 2007 11:21 am | |
| evet aslına bakarsan saçma bi soru olmuş...ama tezatlık yaratma şimdi sen de...soruyorum sana niye ineği üstüne aldın o zaman?? ayrıca tanımından yola çıkarak şunu diyorum ki: eğer bana inek demeye devam ederseniz düşman olarak algılandığımı düşünücem | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: TUĞBA kimleri kasdetti???? Perş. Ağus. 23, 2007 11:23 am | |
| ben sana ne zaman inek dedim? ayıpsın! ben üzerime alımdım çünkü ozanın etrafında olan bir canlıyım! sende etrafındakiler diyince ben de atladım! (bkz. bilmemneden nem kapmak!) |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: TUĞBA kimleri kasdetti???? Perş. Ağus. 23, 2007 11:29 am | |
| bilmemneden nem kapmaktan başka sözler de var biliyon di mi?? mesela kızım sana dedim gelinim sen işit (kız-gelin olayına takılma ) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: TUĞBA kimleri kasdetti???? Perş. Ağus. 23, 2007 11:36 am | |
| valla o kadar edebi kültürüm yok be tuğbacım be! yalnız ben bu gelin kız kısmına takıldım! şimdi gelin kim? kız kim? kız kimin kızı= gelin kimin gelini? yoksa gelinle kız aynı kişi mi? ya kız gelinin kızı mı? ozamn bu kız evilik dışı mı? bu kızın babası kim? kızın babası damat mı? ole ise damat kim? gelinle nie evleniyor? yoksa o damat bu damat değil mi? bunun benle alakası ne? gelin benim gelinim mi? ama benim oğlum yok! karım bile yok! yoksa damat ben miyim? ozaman gelin esmer mi? bu gelin kaç kardeş? kızla arasındaki bağlantı ne? kız bunun yıllar önce kaybolmuş kardeşi olabilir mi? gelinin evleneceğinden haberi var mı? düğününde kaç kişi olcak? beni de davet etti mi? hadi hepsini geçtim sen bu gelinle kızı tanıyo musn tuğba? |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: TUĞBA kimleri kasdetti???? Perş. Ağus. 23, 2007 11:40 am | |
| ya bunları nasıl yazdın ya...üff okurken yoruldum... bnm bu kızlarla gelinlerle bi işim yok...olmuşsa eskilerin işi olmuştur | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: TUĞBA kimleri kasdetti???? Perş. Ağus. 23, 2007 11:44 am | |
| ya madem işin yok niye yordun beni bu kadar tuğba!? |
|
| |
gibidik Moderatör
| |
| |
bluedesign Moderatör
| Konu: hehe:D Cuma Ağus. 24, 2007 2:00 am | |
| ne alakası var yaaa.... sen gel kaç sene tüm notlar 5, tenfüslerde test çöz... kalk sabaınn köründe ders çalış... sora bi sinemayla kurtar.... banane..... möö işte tuuba... kemal de zati eser yok çalışmaktan.. hep emre nin peşinden git..zati ne demişler devede de boy var ama eşek önden gider | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: TUĞBA kimleri kasdetti???? Cuma Ağus. 24, 2007 2:04 am | |
| |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: TUĞBA kimleri kasdetti???? Cuma Ağus. 24, 2007 4:01 am | |
| ne demek aabi ya...keç kere gördün teneffüste soru çözdüğümü ha?? tmm kabul bi kere çözdüm o da gezi haftasıydı sıkılıyodum o kadar...onun dışında ya kitap okurum ya da koridorda olurum ki koridor kısmı çoğunluğu kaplıyo... | |
|
| |
bluedesign Moderatör
| Konu: hadi hadi... Cuma Ağus. 24, 2007 4:37 am | |
| | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: TUĞBA kimleri kasdetti???? Cuma Ağus. 24, 2007 4:58 am | |
| bozacının şahidi şıracı...kim senin şahidin?? söyle bakim... | |
|
| |
bluedesign Moderatör
| Konu: hayır Cuma Ağus. 24, 2007 5:09 am | |
| güvenlikleri için soleyemem.... | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: TUĞBA kimleri kasdetti???? Cuma Ağus. 24, 2007 2:20 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: TUĞBA kimleri kasdetti???? C.tesi Ağus. 25, 2007 12:05 am | |
| aynasızlar! |
|
| |
tubikeren Kullanıcı
| Konu: Geri: TUĞBA kimleri kasdetti???? C.tesi Ağus. 25, 2007 1:10 am | |
| ya ozan yinemi sen yine acayip bi mesele tahmin etmeliydim...tuğba bi kere inek falan diil tamammı?bütün sene boyunca yanında oturmuş bir insan olarak söylüyorum"tuuba inek DEEEEEİĞİLLL"ama sen geodan 100 almış bir ineksin mööcüm | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: TUĞBA kimleri kasdetti???? C.tesi Ağus. 25, 2007 2:17 am | |
| tuğba sen var ya elleri öpülecek insansın...çok sağol ya bi kul çıktı da savundu beni...bn bu arada ozanın 100 aldığını unutmuşum...bana biyoloji sorusu anlattığını da... | |
|
| |
punkyc Kullanıcı
| Konu: Geri: TUĞBA kimleri kasdetti???? C.tesi Ağus. 25, 2007 2:34 am | |
| tamam ozan ortalıgı karıstırıo olabılır ama yuklenmeyın cocugun ustune duygusal cocuk zati :D:D | |
|
| |
| TUĞBA kimleri kasdetti???? | |
|