GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?

+5
tubikeren
__skytalker__
punkyc
bluedesign
gibidik
9 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi? - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?   cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi? - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 11:56 am

atacaksan söz ağlıcam Rolling Eyes ya dağıtma artık arkadaşımın konusunu,git başka bişiyi dağıt yaa Mad
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

MesajKonu: tmm   cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi? - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 12:00 pm

konu aç dağıtiim Very Happy Very Happy Very Happy
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

MesajKonu: Geri: cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?   cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi? - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Eyl. 01, 2007 5:45 am

dexter süperdi ama bitti.prison breakde aynı..yaa ben lost'u kaçırdım dvd sini istiom!!! csi, cold case de güzeldir haa er da iidir ama artık onu izlemiom eğer sizde benim gibi hastalık hastasıysanız izlemeyin!!!
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?   cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi? - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Eyl. 01, 2007 7:57 am

lost un dvd si her yerde var....çok kolay bulabilirsin...internetten de izleyebilirsin hatta...çok piyasa yani Wink
ama csi yok hiç bir yerde yaaa Sad
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?   cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi? - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Eyl. 03, 2007 9:04 am

tuğba the tudors başlıcak bilinmi?ya bi baş rol oyuncusu var kafayı yersin Very Happy 8.Henry nin hayatını anlatacakmış dizi..başlıyalımmı yoksa ders çalışıp yazın tekrarlarını mı izliyelim Question
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?   cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi? - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Eyl. 03, 2007 9:22 am

ya gördüm tuğba yaa...
güzel bi şeye benziyo da...bana bu sene csi tekrarları bi de arada himym yeter de artar bile...artık yazın tekrarını izleriz...
üff cnbc-e de bazen tadınız kaçırıyo tekrarlarda ama...csi ın bi bölümünü 4 kez izledim yaa...
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?   cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi? - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Eyl. 03, 2007 9:28 am

ii öle olsun bakalım. Crying or Very sad
ya bana doğumgünümde o vatandaşın oyuncak bebeeini alsanıza tongue barbimin yanına koyarım bounce
keep_out
Moderatör
Moderatör
keep_out

Erkek Mesaj Sayısı : 180

MesajKonu: Geri: cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?   cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Eyl. 05, 2007 8:05 am

benim bi cnbc im yoq Crying or Very sad
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?   cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Ekim 02, 2007 8:36 am

Kurtlar VADISI-pusu CNBC dızısı olsun olmasın farketmez benım ıcın:P
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?   cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Ekim 02, 2007 9:47 am

evet arkadaşlar izleyeniniz var mıydı bilmiyorum ama heroes'un yeni sezonu başlayalı biraz zaman oldu ancak türkiye'de hala yayına giremedi...izleyenler sezona çok güzel başlandığını söylülor ama bakıcaz neler olacak...

csi ny ise sanırım mayısta başlicak
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?   cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Ekim 02, 2007 9:49 am

heroes yazdan önce gelmez bence hevesini kırmak gibi olmasın...şundan sölüyorum one tree hill amerikada 5. sezona başlıcak ocakta burdaysa 3. bu yaz bitti,4 başladımı bilmiyorum...
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?   cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Ekim 02, 2007 9:53 am

yok ya eş zamanlı yayınlancak diye biliyodum ama değilmiş...ayrıca cnbce nin sitesinde reklamı yapılıyo yakında diye...
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?   cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi? - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ekim 07, 2007 7:33 am

oth nin 4. sezonu geldi sonunda...gerçi ben çoğu bölümü CW den izlemiştim,ayrıca hiç sevdiğim bi sezon değil,neden Question çünkü brookela lucas ayrıldılar bu sezonda hatta ilk bölümden itibaren lucas ile peyton arasındaki yakınlaşma parladı tekrar...internet de serbest değil 5. sezonuda izliyemiyom,uff napacam yaa:|
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?   cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi? - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ekim 07, 2007 7:47 am

peyton deme bana ya...uyuz...ama bu başka peyton,csi'daki...zaten bu sezon yokmuş cheers
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?   cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Ekim 09, 2007 8:36 am

bu peytonların hepsi uyuz Exclamation ya git jake ile çık kardeşim,ne arıyosun lucasla brooke un arasında ya Exclamation ne olursa olsun Brucas 4ever...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?   cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Ekim 09, 2007 8:37 am

noliy ya? Shocked
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?   cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Ekim 09, 2007 8:39 am

nereyi anlamadın evladım sor söliim Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?   cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Ekim 09, 2007 8:41 am

peyton ne?
lucas kim?
brook lucas'ın nesi?
Brucas'ın işi ne?
Shocked
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?   cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Ekim 09, 2007 8:44 am

Bu saydıklarının hepsi One Tree Hill denilen bir dizinin karakterleri...Lucas dizinin baş erkek oyuncularından biri.Brooke onun kız arkadaşı.Peyton da onun kız arkadaşı.Bir Peytonla çıkıyor,bir Brookela çıkıyor.Bu arada Brooke ile Peyton dostlar.Brucas da Brooke ile Lucasın adlarının birleştirilmiş hali.Başka soru Question
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?   cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Ekim 09, 2007 8:49 am

eyv sağol da brucas kim hala anlamadım! scratch
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?   cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Ekim 09, 2007 8:52 am

Brucas brir değil Brooke ile Lucasın dizide birlikte olmlarını isteyen fanların uydurdukları bir ad.Brooke İle Lucasın adları karışımı:
Br(ooke)(L)ucas=Brucas açıklayıcı oldumu?
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?   cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Ekim 09, 2007 8:54 am

adlarını karışımı olduğunu ilk yazdığında anlaadım formül vermene gerek yok! Very Happy sadece ne alaka onu anlamamıştm onu da anladm sağol!
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?   cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi? - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Şub. 05, 2008 1:45 pm

başlarda saçma sapan bi diziydi öle vakit öldürmek için izliyodum.şimdilerde daha bi ilginç ve de güzel oldu.ghost whisperer dan bahsediyom.son iki bölümü gibi devam ederse benim favorilerime girecek gibi gibi...
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?   cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi? - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 06, 2008 12:48 am

evet ya ghost whisperer bu aralar çok güzel sarıyo...bi de kötü bi çocuk geldi ya şimdi daha bi güzel olacak...
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?   cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi? - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Mart 29, 2008 2:14 pm

ve işte CHUCK...beceriksiz CIA ajanı ve başından geçenler benim için şu aralar 1. sırada...ama aldığım haberler beni hiç mutlu etmedi..Türkiye'de henüz bikaç bölüm yayınlanan dizi aslında bir nbc dizisi ve orda ilk sezonu bitirdi.senaristler arasında bi anlaşmazlık çıkmış sanırım ve 2. sezonun olması muallakta.olursa da sonbaharda olacakmış.düşünün halimi yaff Neutral

cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?
2 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki