GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

TASARIM DÜNYASI....

+2
Burçak
bluedesign
6 posters
YazarMesaj
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

TASARIM DÜNYASI.... Empty
MesajKonu: TASARIM DÜNYASI....   TASARIM DÜNYASI.... Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 11:39 am

Arkadaşlar tasarım konusundaki tüm fikirlerinizi bekliyorum.... Yorumlarınızın tamamı bizimler için önemlidir....
Burçak
Kullanıcı
Kullanıcı
Burçak

MesajKonu: Geri: TASARIM DÜNYASI....   TASARIM DÜNYASI.... Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 12:35 pm

burda sen dururken bizim tasarımlarımızın lafı olmaz ozan asıl biz senden ilginç tasarımlarını beklioruzzz Smile
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: TASARIM DÜNYASI....   TASARIM DÜNYASI.... Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 12:42 pm

ozan olm pis tasarlarım biliosun da işte çizemioz! ben tasarlıyım sen çiz Twisted Evil
Fallenrider
Kullanıcı
Kullanıcı

MesajKonu: Geri: TASARIM DÜNYASI....   TASARIM DÜNYASI.... Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 12:42 pm

ii hos da biraz kesmekes olmus sanki ordan reklam cıkıyor burdan secenek mecenek pale
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: Geri: TASARIM DÜNYASI....   TASARIM DÜNYASI.... Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 1:07 pm

Arkadaşlar herkes tasarımcıdır....dolayısıyla Tasarımla ilgili düşüncelerinin tamamı benim için değerli.... ayrıca sevdiğiniz otomobilerle ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim....
gülsüm
Kullanıcı
Kullanıcı
gülsüm

MesajKonu: Geri: TASARIM DÜNYASI....   TASARIM DÜNYASI.... Icon_minitimeSalı Ara. 18, 2007 1:22 pm

kültür sanat baslığına bakıyordum gozume bı baslık takıldı tasarım dıye dedım kesın ozan acmıstır Very Happy ...Bakıyım dedım. gercekten guzel araba modellerı vardı ve ozanın cızimi vardı gercekten cok guzel cızmıssın elıne saglık...gelecekte senı tasarımcı olarak gormek ısterız... king (basarılarının devamını beklerız Very Happy Very Happy Razz )
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: TASARIM DÜNYASI....   TASARIM DÜNYASI.... Icon_minitimeSalı Ara. 18, 2007 2:15 pm

ozan biliyorsun benim için tasarım 2. planda. ben motorun gürlemesine bakarım.. hani bir söz vardır: ne tasarımlar gördüm içinde motor yok ne motorlar gördüm üzerinde adam gibi tasarım yok! Very Happy
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: TASARIM DÜNYASI....   TASARIM DÜNYASI.... Icon_minitimeÇarş. Ara. 19, 2007 7:40 am

Dost tasarıma dusman motora bakarmıs dostum:D
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

MesajKonu: Geri: TASARIM DÜNYASI....   TASARIM DÜNYASI.... Icon_minitimeÇarş. Ara. 19, 2007 10:26 am

damlaya damlaya tasarım olur pirat
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: TASARIM DÜNYASI....   TASARIM DÜNYASI.... Icon_minitimeÇarş. Ara. 19, 2007 11:52 am

şu motoru tasarlasak da mı saklasak yoksa tasarlamasak da mı saklasak! Very Happy
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: TASARIM DÜNYASI....   TASARIM DÜNYASI.... Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 12:30 pm

Kupa kazandım vermedıler,desıgnerın kım dedıler..
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: Geri: TASARIM DÜNYASI....   TASARIM DÜNYASI.... Icon_minitimePtsi Ara. 24, 2007 11:48 am

bak bu güzeldi işte... Very Happy

bu arada çok teşekkür ederim gülsüm.. Very Happy

TASARIM DÜNYASI....
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-