GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Tiyatro deyince KAL!!!

5 posters
YazarMesaj
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

Tiyatro deyince KAL!!! Empty
MesajKonu: Tiyatro deyince KAL!!!   Tiyatro deyince KAL!!! Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 11:35 am

Kaçıncı tiyatro çekildi sayamadım..... Very Happy hepsi de birbirinden güzeldi inş. yeni arkadaşlar da bu başarıyı devam ettirir... Gerçi çok da Tiyatro kültürüm yok Sad Ama bazı arkadaşlarım bu konuyla yakından ilgileniyorlar...Bakalım belki bi ara onlara uyarım da Tiyatronun yerini öğrenirim.....
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: Tiyatro deyince KAL!!!   Tiyatro deyince KAL!!! Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 3:39 pm

okulun tiyatroyla ilgilenmesi çok güzel... hem görsel olarak bi başarı elde ediyorlar ama bunun yanında kimilerine(!) tiyatroyu tanıtıyorlar...ne kadar uğraşsak da ozana tiyatronun yolunu bulduramadık ama onlar buldurdu mesela Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tiyatro deyince KAL!!!   Tiyatro deyince KAL!!! Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 11:09 pm

okulunkine de bi defa gittm valla şu kanuniyle ilgli olan vardı ya! hazırlıktaydı sanırım. siz bakmayın bize t iyatro iyidr giden izleyin! eğitim şart!

lol!
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: :(   Tiyatro deyince KAL!!! Icon_minitimeSalı Ağus. 21, 2007 2:39 am

yanılıyosun tuuba okulun kilere de gitmedim Very Happy ama güzelmiş hepsi ole deiler....zati arkadaşlarıma güveniyorum hepsi çok yetenekli Very Happy
Fallenrider
Kullanıcı
Kullanıcı

MesajKonu: Geri: Tiyatro deyince KAL!!!   Tiyatro deyince KAL!!! Icon_minitimeSalı Ağus. 21, 2007 5:24 am

ben bu aralar biraz uzak kaldım(!) aslında büyük otoriteyimdir yani lol!
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: acting....   Tiyatro deyince KAL!!! Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 12:50 pm

hazırlıkta sınıf içi tiyatromuzu hatırlarım bombaydı yaa..... gülmeden nası oynadık hatırlamıyom Very Happy ( gülmüşmüydük yoksa ) Very Happy Very Happy

bu arada tiyatro deince CEM KAZAN ve ACTING Very Happy çok sarıyodu ( hele aemrenin grup)
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

Erkek Mesaj Sayısı : 368

MesajKonu: Geri: Tiyatro deyince KAL!!!   Tiyatro deyince KAL!!! Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 1:00 pm

evet ya hayatımdakı ılk oyunculuk deneyımımdı hıc unutmam muthıs komıktı senaryo da buyuk katkısı olan ozan ve esprı makınamız ahmet emre saolsun..
Ey gidi The Good Father dı ismi hatırladım da huzunlendım sımdı beaa Sad Sad Very Happy
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: ey gidi...   Tiyatro deyince KAL!!! Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 1:10 pm

Ey gidi günler... hüseyinin oyunculuğunu hatırlarmısın yüksel:D müthişti yaa:D
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

MesajKonu: Geri: Tiyatro deyince KAL!!!   Tiyatro deyince KAL!!! Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 1:19 pm

harbı ya oscara aday oyunculuk bea ıssıyıın ımız bızım:D
hatta benım rolumun adı da ıssıyyın dı sımdı hatırladım vay be ey gıdı gunler.... Very Happy:D
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: bir de:D   Tiyatro deyince KAL!!! Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 1:23 pm

hehe:D bombaydı yaa !!! AMA am-hmetemre tevfik alperen.... ne diim süper gruptu yaa.... gülmekten kırılıyoduk... Very Happy
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: Tiyatro deyince KAL!!!   Tiyatro deyince KAL!!! Icon_minitimePerş. Ağus. 23, 2007 10:33 am

ya biz o oyununuzu izleyememiştik...çünkü kendi oyunumuz için hazırlanıyoduk... Sad ve hala merak ederim...ama sonradan elimize sizin senaryonuz geçmişti...nerden bulduysak...gülmekten yerlere yatmıştık..hem de senaryodan...oyun müthişti heralde...
acting deyince de aklıma hep bahadır soup geliyo...bi de "there isn't pain" Razz Razz
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: Geri: Tiyatro deyince KAL!!!   Tiyatro deyince KAL!!! Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 3:51 am

oynarız senin için bi daha diceem yoq oynayamayız demi.. Sad nese güzeldi gerçekten.... bahadır soup efsanedir yaa..... ( her acting de Very Happy ) tevfikler için konuşma bile konuşmam( gerek yok )Laughing
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

MesajKonu: Geri: Tiyatro deyince KAL!!!   Tiyatro deyince KAL!!! Icon_minitimeC.tesi Ağus. 25, 2007 1:38 pm

harbı ya ey gıdı cem kazan actınglerı .... az sarmazdı bea.... bana hep small deyıp dururdu Very Happy:D
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: Tiyatro deyince KAL!!!   Tiyatro deyince KAL!!! Icon_minitimeC.tesi Ağus. 25, 2007 1:41 pm

evet yaaa...hatırlıyo musun yüksel...hoca espri yapardı arkadan gülün de kapansın ağzı derlerdi Very Happy Razz
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

MesajKonu: Geri: Tiyatro deyince KAL!!!   Tiyatro deyince KAL!!! Icon_minitimeC.tesi Ağus. 25, 2007 1:50 pm

evet de zati biz o ağzına yaptığı mimiğe gülerdik... Very Happy:D
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: Tiyatro deyince KAL!!!   Tiyatro deyince KAL!!! Icon_minitimeC.tesi Ağus. 25, 2007 1:57 pm

ya güzeldi yaa...şakşuka fln yapmıştınız biz şarkısını söylemiştik Very Happy
bi sizim tıraş işiniz vardı Very Happy Very Happy
kızardık cem hocaya ama sağolsun çok fazla anı biriktirmişiz hazırlığa dair
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

MesajKonu: Geri: Tiyatro deyince KAL!!!   Tiyatro deyince KAL!!! Icon_minitimeC.tesi Ağus. 25, 2007 2:32 pm

tıraş işini hiç unutmam benı once traş edeceklerdı guya da bende sakal yoktu ben tıras edılemıodum senaryoyya gore (gercı gercegı de oledydı ya nese Laughing Very Happy ) komıktı yavfff..... Very Happy
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: hmm   Tiyatro deyince KAL!!! Icon_minitimeSalı Ağus. 28, 2007 1:43 am

tiyatro demişken inşallah bu sene de yapar okul belki bu sfer giderim ... Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tiyatro deyince KAL!!!   Tiyatro deyince KAL!!! Icon_minitimeSalı Ağus. 28, 2007 4:34 am

aslında bakarsanız biz de kendi aramzda bir oyun düzenliyebilirz. ister kendi senaryomuz yazar ister bir klasiği canlandırız. zor ama imkansız değil. eğer ilgilenilrse ve yeterli sayıya ulaşılır olabilr! öss arasında güzel bir etkinlik olur bence.
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Tiyatro deyince KAL!!!   Tiyatro deyince KAL!!! Icon_minitimeC.tesi Ekim 27, 2007 9:56 am

benı pamukprenses yapın ama opmeye kalkana dalarım !!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tiyatro deyince KAL!!!   Tiyatro deyince KAL!!! Icon_minitimeC.tesi Ekim 27, 2007 9:58 am

ben öperim çok pis! muah! kaçma yavrum! Twisted Evil
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Tiyatro deyince KAL!!!   Tiyatro deyince KAL!!! Icon_minitimePaz Ekim 28, 2007 8:09 am

Benımde kurallarım var:

-opusmem
-asla bır erkek bana degemez
-O cadının elmayıda yemem

Tiyatro deyince KAL!!!
1 sayfadaki 1 sayfası