GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr??

5 posters

Hangi tür müzik dinliyorsun ???
Türk Sanat Müziği
Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Vote_lcap15%Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Vote_rcap
 15% [ 2 ]
Türk Halk Müziği
Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Vote_lcap0%Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Rap
Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Vote_lcap31%Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Vote_rcap
 31% [ 4 ]
Rock
Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Vote_lcap31%Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Vote_rcap
 31% [ 4 ]
R&B
Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Vote_lcap0%Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Pop
 0% [ 0 ]
Arabesk
 0% [ 0 ]
Jazz
 0% [ 0 ]
Alternatif
 0% [ 0 ]
Diğer
Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Vote_lcap23%Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Vote_rcap
 23% [ 3 ]
Toplam Oylar : 13

YazarMesaj
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

Erkek Mesaj Sayısı : 368

Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Empty
MesajKonu: Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr??   Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Icon_minitimeSalı Ağus. 21, 2007 12:36 pm

Eee bakalım ne tur muzıklerden hoslanıyor forumm mıilletiii
keep_out
Moderatör
Moderatör
keep_out

Erkek Mesaj Sayısı : 180

MesajKonu: Geri: Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr??   Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Icon_minitimeSalı Ağus. 21, 2007 12:40 pm

abi oyumuz rape ama evanescene linkin park gibilerini de göz ardı etmemek gerek
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

Erkek Mesaj Sayısı : 368

MesajKonu: Geri: Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr??   Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Icon_minitimeSalı Ağus. 21, 2007 12:42 pm

tabi abi bende rape attım ama kurban hayko cepkin eva .... da dinlemiyor deılımm yanee...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr??   Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Icon_minitimeSalı Ağus. 21, 2007 1:53 pm

ozan duy olum yüksel bile hayko dinliyo! bu ne lan rapçi türemiş hep!
bırakın bu ayakları! metal dinleyin hizaya gelin yavrular! lol!
bu işin şakası herkes istediğini dinlemkte özgür saygı duyarm!
Fallenrider
Kullanıcı
Kullanıcı

MesajKonu: Geri: Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr??   Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Icon_minitimeSalı Ağus. 21, 2007 2:32 pm

bide neden metal secenei yok? scratch
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr??   Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Icon_minitimeSalı Ağus. 21, 2007 2:37 pm

ben "diğer" i tıkladım sen de ole yap lol!
Fallenrider
Kullanıcı
Kullanıcı

MesajKonu: Geri: Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr??   Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Icon_minitimeSalı Ağus. 21, 2007 2:40 pm

eed esit gidioz yani o kadar cok kisi oy vermis hep de 2 secenege lol!
__skytalker__
Kullanıcı
Kullanıcı
__skytalker__

MesajKonu: Geri: Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr??   Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 2:02 am

metal i göremeğince arabesk e werceedim kemoş bana diğer bas dedi ben de bastım
Fallenrider
Kullanıcı
Kullanıcı

MesajKonu: Geri: Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr??   Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 3:52 am

olm atlattırtma herifi kemos memos? olm bana göre no problem ama adamla aynı evde yasıyorsun lol!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr??   Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 4:01 am

__skytalker__ demiş ki:
metal i göremeğince arabesk e werceedim kemoş bana diğer bas dedi ben de bastım

jbhkljdsjglnşasdbşgmndslkbnkasdbgkjbasdkgbsaşkdnglkşasndlgfansdşbgşkasndgkansdşlgşlkasdngşklasndgklnhbdaslşghoşsdajgilaskdgv asdşlvn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

BANNED!
Fallenrider
Kullanıcı
Kullanıcı

MesajKonu: Geri: Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr??   Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 4:03 am

kızdırdın herifi iste ben yanında yokum ki bi rhino hareketimle bitiriyim adamı lol!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr??   Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 4:10 am

pabucum rhinosu! klavye delikanlılığı yapma! çık karşıma yiyosa! lol!
Fallenrider
Kullanıcı
Kullanıcı

MesajKonu: Geri: Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr??   Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 4:13 am

cıktık da ne oldu topukların arkana vura vura kostun gördük bu pazar yarım kalmıs isi bitirecez afro
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

MesajKonu: rap   Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr?? Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 11:51 am

dikat etmenin zamanı geldi rap le.... çözüldü çok düüm hip hop anahtar işte.... Very Happy rock müziği ben de dinlerim de şimdi çılgınlığa gerenk yoq Very Happy öle parçalamak kendini fln ... Very Happy

Hangi müzik türü seni etkiliyorrrr??
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» I'm a king!
» gibidik