GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Need for speed: Prostreet

4 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Need for speed: Prostreet Empty
MesajKonu: Need for speed: Prostreet   Need for speed: Prostreet Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 11:41 pm

Need for speed: Prostreet Nfsprost1

ProStreet'te sokak yarışlarıyla haşır neşir olacağız.Dünaynın dört bir yannda gerçekleştirilen havalı yarış festivalleri ve haftasonu etkinliklerinde rakiplerimizi yenip "sokakların kralı" olacağız. Eskilerlden tanıdğımz drift, drag gibi yarışların yanı sıra grip, speed challenge gibi yeni türlerde de yarışacağız.

Ve işte sonunda ben dahil bir çok oyuncunun beklediği yeniliğe geldi sıra! hasar modellemesi! evet artk NFS: PS de araçlara hasar verebiliyor hasar alabiliyoruz! arabanın her yeri hasar alabiliyor.

Üstün grafikleriyle, hasar modellemisye, gelişmiş performans ayarlaryla ve çoklu oyuncu sistemiyle NFS serisi için bir mihenk taşı olmaya aday! Sabırsızlıkla bekliyorz...

çıkış tarihi:31 EKim 2007 (resmi açıklama olmasına rağmen değişebilr malum oyun dünyası!)

Need for speed: Prostreet Nfs_prostreet2-010607

En son karga tarafından C.tesi Mayıs 24, 2008 3:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

MesajKonu: olm yeter.....   Need for speed: Prostreet Icon_minitimeSalı Ağus. 21, 2007 2:17 am

ARTIK GELSİN AMA.....
OYUNUM YOOOk.... bi PES var onda da sıkıldım yenmekten king Bazen Emre geliyo... yenilmek için çaba harcıyorum..ama yoq ancak berabere nese...... yarış oyunları PS2 ya da X box için yapılıyor...Buradan yetkililere sesleniyorum PC ye daha çok önem weriiin Very Happy
__skytalker__
Kullanıcı
Kullanıcı
__skytalker__

MesajKonu: Geri: Need for speed: Prostreet   Need for speed: Prostreet Icon_minitimeSalı Ağus. 21, 2007 10:23 am

Carbon gibi çıkmasın bide o zamana kadar yeni bilgisayar alırsam (ki alamicam) alırım bu oyunu What a Face
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: nfs...   Need for speed: Prostreet Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 1:19 pm

prostreet te hatalarını anlamışlardır..... gerçi ben underground2 modifiyeleri istiyorum ama nese yarış kaliteli olsun da.....
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Need for speed: Prostreet   Need for speed: Prostreet Icon_minitimeÇarş. Ağus. 22, 2007 11:50 pm

fiziksel modifiyeden önce performans modifiye ön planda olcak oyunda. istemediğnz kadar modifiye seçeneği mevcut performns için. ince ayarlar çok fazla. yani oyunun başında aldığınz bir arabayı modifeyi dip performasnını artırark hiç araba değiştrmesnize gerek kalmadan biterebilrsnz!

lol!
__skytalker__
Kullanıcı
Kullanıcı
__skytalker__

MesajKonu: Geri: Need for speed: Prostreet   Need for speed: Prostreet Icon_minitimePerş. Ağus. 23, 2007 12:33 am

hiç hayal kurmayın bence bu oyun için canawar gibi bi bilgisayar lazm
belki kartekdekiler kaldırır die düşünüodum o da kapandı Crying or Very sad
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: olsun!!!   Need for speed: Prostreet Icon_minitimePerş. Ağus. 23, 2007 2:45 am

Olsun bi yolunu bulur oynarım ben Twisted Evil
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Need for speed: Prostreet   Need for speed: Prostreet Icon_minitimePerş. Ağus. 23, 2007 2:46 am

bluedesign demiş ki:
Olsun bi yolunu bulur oynarım ben Twisted Evil

ben de sen de oynarım!! Twisted Evil
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: gelsin....   Need for speed: Prostreet Icon_minitimePerş. Ağus. 23, 2007 2:55 am

ne demek ben sen mi var...benim oyunum senin oyunun..madem ki senin oyunun sen satın alırsın .... lol! Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Need for speed: Prostreet   Need for speed: Prostreet Icon_minitimePerş. Ağus. 23, 2007 2:56 am

olum alan illaki bulunur! biz de atarız kesiği! takma o kadar! oyun çıksın sen de kamptayız! Twisted Evil
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: hehe:D   Need for speed: Prostreet Icon_minitimePerş. Ağus. 23, 2007 2:59 am

gerçi bana ole geliyo ki oyun çıktıında ben öss kampında olacam... Very Happy ne axman gelecek???
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Need for speed: Prostreet   Need for speed: Prostreet Icon_minitimePerş. Ağus. 23, 2007 3:06 am

yazıyo yukarda ne zamn çıkacağı!

ÖSS Rolling Eyes
MethaN
Kullanıcı
Kullanıcı
MethaN

MesajKonu: Geri: Need for speed: Prostreet   Need for speed: Prostreet Icon_minitimePaz Ekim 28, 2007 12:28 am

olm ben cdyi alırım yeterki oynayabilecegimiz bi pc bulun ya benim pc kesinlikle kaldırmaz bu ara dota oynarken bile kasıyo da Very Happy
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: Geri: Need for speed: Prostreet   Need for speed: Prostreet Icon_minitimeSalı Ara. 04, 2007 6:25 am

eet arkadaşlar oyunu yükledim..ilk görüşlerimi paylaşmak istemedim...
oyun beklediğim gibi değil...şehir yok yalnızca pist yarışları var... grafikler güzel...yarışlar ve modifiyeler gerçeğe yaklaştırılmış... spoiler, hood ve benzeri modifiyeler işlevsiz değil artık... yarışlar da gerçekçi ancak ben her zaman sokak yarışlarının daha ilgi çekici olduğuna inanıyorum( tabe yalnızca oyunlarda! ) bu yüzden underground 2 ve modifiyelerini unutamadım....
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Need for speed: Prostreet   Need for speed: Prostreet Icon_minitimeCuma Ara. 21, 2007 10:56 am

yaw oynanısını hıc begenmedım o eskı hız tutkumu yatıstıracak sekıl bıse yok ya gercekcı olmus ama....

Need for speed: Prostreet
1 sayfadaki 1 sayfası