GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

"kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde"

+2
gibidik
'pentimento
6 posters
YazarMesaj
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

Kadın Mesaj Sayısı : 302

"kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde" Empty
MesajKonu: "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde"   "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde" Icon_minitimePerş. Ağus. 28, 2008 11:03 am

Siz kanuniyi kötüleyin durun. Bugün sanırım yerel bir kanalın haber bülteninde, okul müdürünüz (Adnan mıydı neydi) konuşma yapıyordu. 15 diş hekimliği bilmem kaç makine mühendisliği Ankara tıp fakülteleri... Adam % 100 lük başarıdan bahsediyordu. Bunun yanında "Bizim öğrencilerimiz öyle her üniversiteyi tercih etmezler hepsinin gözü yükseklerde" gibi şeyler söyledi. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem.
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde"   "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde" Icon_minitimePerş. Ağus. 28, 2008 11:09 am

ya müdür der dilaracığım
o bahsettiği mezunları da kapsıyor
ayrıca ben başarımızda kendilerini pek bir katkısı olduğunu düşünmüyorum!!!
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde"   "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde" Icon_minitimePerş. Ağus. 28, 2008 11:14 am

saolsun bizim başarımızla övünmeyi pek sever ama azıcık ucundan katkıda bulunsaydı da iyi olurdu ya.mesela okul saatleri zırt-pırt değişmeseydi,8.00 de başlıyacağına 7.30 da başlayasaydı....neyse ya keşkelerle hayat geçmiyo dimi?
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde"   "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde" Icon_minitimePerş. Ağus. 28, 2008 11:18 am

evet,ama insanın da içinde kalıyor yani
ha bir de konferans salonunda çektirdikleri işkence var tabii!!
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

MesajKonu: Geri: "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde"   "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde" Icon_minitimePerş. Ağus. 28, 2008 11:20 am

Evet öyleymiş kanuniden birsürü arkadaşım var hepside aynı dertten yanıyor. Bide emral varmış o nasıl
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde"   "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde" Icon_minitimePerş. Ağus. 28, 2008 11:21 am

Müdür müdür müdür? Sİktirsinler kazananlar da zerre kadar emekleri yok. Kazandıran okul değil dersaneler.
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

MesajKonu: Geri: "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde"   "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde" Icon_minitimePerş. Ağus. 28, 2008 11:23 am

Demekki bütün müdürler aynı.
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde"   "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde" Icon_minitimePerş. Ağus. 28, 2008 11:28 am

yok ya sanmıyorum,bizimki damdan düştü Very Happy
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde"   "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde" Icon_minitimePerş. Ağus. 28, 2008 11:30 am

bizimki kazana düştü kazana Very Happy
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

MesajKonu: Geri: "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde"   "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde" Icon_minitimePerş. Ağus. 28, 2008 11:35 am

bizim okul müdürüde adnan başbakana resim hediye ediyoruz geçen aralarından bi benim resmim gerçekti diğer arkadaşlara hep başkalarının resmini vermişler okul müdürü diyoki erdoğana "bu resmide zehra kızımız yaptı dünya 1. si" resmin arkasında kocaman ayşegül aydın yazıyo yok yok bu adnanların hepsi bi tuhaf
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde"   "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde" Icon_minitimePerş. Ağus. 28, 2008 11:42 am

al işte bunların müdürü de bi tuhaf çıktı Very Happy hayatımda tanıdığım en süper müdür şimdinin trabzon milli eğitim müdürü yavuz selim sandıkçı....muhteşem bi insandı ya...başkası yalan Very Happy
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

MesajKonu: Geri: "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde"   "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde" Icon_minitimePerş. Ağus. 28, 2008 11:52 am

ben onu da tanımıyorum Very Happy
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde"   "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde" Icon_minitimePerş. Ağus. 28, 2008 12:06 pm

artık çok geç Twisted Evil
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

MesajKonu: Geri: "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde"   "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde" Icon_minitimePerş. Ağus. 28, 2008 12:12 pm

neden? scratch
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde"   "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde" Icon_minitimePerş. Ağus. 28, 2008 12:14 pm

e dedim ya adam milli eğitim müdürü oldu.bi daha müdürlüğe döner mi?
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

MesajKonu: Geri: "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde"   "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde" Icon_minitimePerş. Ağus. 28, 2008 12:15 pm

haaaa bende öldü falan sandım Very Happy
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde"   "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde" Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 6:22 am

mudur ogrenılerı ne kadar kutlasa az o kdr engel oldular yınede kazandı mıllet:D
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde"   "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde" Icon_minitimeCuma Ağus. 29, 2008 10:51 am

lol! hoş bir tespit olmuş
keep_out
Moderatör
Moderatör
keep_out

Erkek Mesaj Sayısı : 180

MesajKonu: Geri: "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde"   "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde" Icon_minitimeC.tesi Ağus. 30, 2008 6:18 am

o zaman kazanamayanlar normal oluyor öyle mi iyi ya bende bunalıma girmiştim sağol samet
HNRBLY
Kullanıcı
Kullanıcı
HNRBLY

Erkek Mesaj Sayısı : 5

MesajKonu: Geri: "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde"   "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde" Icon_minitimePaz Ağus. 31, 2008 11:13 am

Öğretmenler yardım eder, öğrenciler kazanır, müdürlerde övünür.Sistem belli.Bu sene kazananları da tebrik etmek lazım. cheers
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

MesajKonu: Geri: "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde"   "kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde" Icon_minitimePaz Ağus. 31, 2008 11:24 am

abicim bi tanıtsaydın kendini bom

"kanuni öğrencilerinin gözü yükseklerde"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-