| Ask beynı felc edıyor...Geyık degıl gercek..... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sam@ Kullanıcı
| Konu: Ask beynı felc edıyor...Geyık degıl gercek..... Ptsi Ağus. 25, 2008 8:13 am | |
| Aşık olunca beyinin kimyası değişir mi?
Yapılan araştırmalar aşkın beynin kimyasını değiştirdiğini ortaya koyuyor. Londra Üniversitesi Nörobiyoloji profesörlerinden Semir Zeki, fonksiyonel MRI kullanarak yaptığı araştırmada, 17 kişiye önce sevdiği kişinin, ardından da arkadaşlarının fotoğrafları gösterilerek, serebral kan akışları izlendi. Araştırmada aşkın, kişilerdeki muhakeme yeteneğini yitirdiği ve saplantılı kişilik bozukluğuna neden olduğu ortaya çıktı. 'Aşkın gözü kördür' sözü de buradan geliyor galıba....
Sonunda bılımde kanıtladı ask dıye bırsey yok salaklar asık olur:D
En son Sam@ tarafından Ptsi Ağus. 25, 2008 8:38 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: Ask beynı felc edıyor...Geyık degıl gercek..... Ptsi Ağus. 25, 2008 8:19 am | |
| yanlış bilmiyorsam bilim aşkın varlığını hormonal sistemle açıklamıştı zaten, ama sen bunu nasıl buraya getirdin onu anlamadım samet ya | |
|
| |
Sam@ Kullanıcı
| Konu: Geri: Ask beynı felc edıyor...Geyık degıl gercek..... Ptsi Ağus. 25, 2008 8:39 am | |
| muhakeme yetenekını bozuo ıste:D | |
|
| |
Hüdavendigar Kullanıcı
| Konu: Geri: Ask beynı felc edıyor...Geyık degıl gercek..... Ptsi Ağus. 25, 2008 11:25 am | |
| Hmmm. Doğru olabilir. Biraz daha kahve içsem iyi olacak. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ask beynı felc edıyor...Geyık degıl gercek..... Salı Ağus. 26, 2008 10:48 am | |
| - Sam@ demiş ki:
- Aşık olunca beyinin kimyası değişir mi?
Yapılan araştırmalar aşkın beynin kimyasını değiştirdiğini ortaya koyuyor. Londra Üniversitesi Nörobiyoloji profesörlerinden Semir Zeki, fonksiyonel MRI kullanarak yaptığı araştırmada, 17 kişiye önce sevdiği kişinin, ardından da arkadaşlarının fotoğrafları gösterilerek, serebral kan akışları izlendi. Araştırmada aşkın, kişilerdeki muhakeme yeteneğini yitirdiği ve saplantılı kişilik bozukluğuna neden olduğu ortaya çıktı. 'Aşkın gözü kördür' sözü de buradan geliyor galıba....
Sonunda bılımde kanıtladı ask dıye bırsey yok salaklar asık olur:D Aha teşhisim kondu. |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: Ask beynı felc edıyor...Geyık degıl gercek..... Salı Ağus. 26, 2008 12:12 pm | |
| hepiniz sanki biraz aşktan muzdaripsiniz gibi geldi bana | |
|
| |
Sam@ Kullanıcı
| Konu: Geri: Ask beynı felc edıyor...Geyık degıl gercek..... Çarş. Ağus. 27, 2008 4:13 am | |
| Futbol askı bır baska tabe... | |
|
| |
'pentimento Kullanıcı
| Konu: Geri: Ask beynı felc edıyor...Geyık degıl gercek..... Çarş. Ağus. 27, 2008 8:05 am | |
| sanırım 3 senedir beynimde bi problem vardı 3 gün önce felç vurdu en yakın zamanda eski halime dönmeyi umuyorum.. | |
|
| |
Hüdavendigar Kullanıcı
| Konu: Geri: Ask beynı felc edıyor...Geyık degıl gercek..... Çarş. Ağus. 27, 2008 2:08 pm | |
| "Öyle sermestim ki idrâk edemem dünyâ nedir... Ben kimim,sâki olan kimdir,mey ü sahbâ nedir?" Fuzuli de bizden | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: Ask beynı felc edıyor...Geyık degıl gercek..... Çarş. Ağus. 27, 2008 4:40 pm | |
| ya sametin başlığı açma sebebini tam olarak onaylamış bulunuyorsunuz, hepiniz birden:D ne oluyor ya, az kendinize gelin yaaa daaa sizi şöyle televizyondaki o iğrenç eş bulma zırvalarından birine mi göndersem | |
|
| |
'pentimento Kullanıcı
| Konu: Geri: Ask beynı felc edıyor...Geyık degıl gercek..... Perş. Ağus. 28, 2008 10:50 am | |
| boş işler..başkası için felç olmak hemde beyin felci..aşk beyin felci yaparmı bilmem ama bu paylaşım kesin yapar | |
|
| |
tubikeren Kullanıcı
| Konu: Geri: Ask beynı felc edıyor...Geyık degıl gercek..... Perş. Ağus. 28, 2008 11:29 am | |
| kardeşim yok aşk diye bişe yok...deli saçması şeylere inanmayın ya...kendinizi düşünmüyosanız ileride vermeniz gereken önemli kararları düşünün,oturun aşağı.... | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: Ask beynı felc edıyor...Geyık degıl gercek..... Perş. Ağus. 28, 2008 11:30 am | |
| herkesin bir yarası varmış ya çok güldüm | |
|
| |
tubikeren Kullanıcı
| Konu: Geri: Ask beynı felc edıyor...Geyık degıl gercek..... Perş. Ağus. 28, 2008 11:34 am | |
| | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: Ask beynı felc edıyor...Geyık degıl gercek..... Perş. Ağus. 28, 2008 11:35 am | |
| yok direk sana değildi ama üstüne alınabilirsin:D
genel olarak üstteki mesajları bir okursan görürsün :d | |
|
| |
tubikeren Kullanıcı
| Konu: Geri: Ask beynı felc edıyor...Geyık degıl gercek..... Perş. Ağus. 28, 2008 11:36 am | |
| ben inanmıyorum bile ama evet üstteki grup bi hayli yaralı ya işte tm okuyup psiklolog olup parayı kırmak vardı,hayatımız komple yanlış | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: Ask beynı felc edıyor...Geyık degıl gercek..... Perş. Ağus. 28, 2008 11:37 am | |
| kızım o iş çıkar için yapılmaz kendini ona adamalısın ve bahsettiğin dalı düşününce...:s | |
|
| |
tubikeren Kullanıcı
| Konu: Geri: Ask beynı felc edıyor...Geyık degıl gercek..... Perş. Ağus. 28, 2008 11:39 am | |
| hazırlıktan beri milletin aşk danışmanlığını yapıyorum bee zaten will smith benden etkilenip çekti o filmi | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: Ask beynı felc edıyor...Geyık degıl gercek..... Perş. Ağus. 28, 2008 1:34 pm | |
| :d oldu canım:d ayrıca o filmin senaryosu çok kötüydü:S | |
|
| |
tubikeren Kullanıcı
| Konu: Geri: Ask beynı felc edıyor...Geyık degıl gercek..... Cuma Ağus. 29, 2008 3:31 am | |
| napıyım senaristler yeteneksizlerse hayret bişi ben elimden gelen yardımı yaptım onlara | |
|
| |
Sam@ Kullanıcı
| Konu: Geri: Ask beynı felc edıyor...Geyık degıl gercek..... Cuma Ağus. 29, 2008 6:24 am | |
| ıste ask yok asık oldum sananlar sadece beyın travması gecırıo farkında degıller:D Tek ask futbol askıdır... | |
|
| |
Hüdavendigar Kullanıcı
| Konu: Geri: Ask beynı felc edıyor...Geyık degıl gercek..... Cuma Ağus. 29, 2008 8:05 am | |
| Yanlış söylüyor da olabilirim,affedin. Ama aşk diye bir şey olmadığını iddia eden varsa ya aşık olmamıştır,ya da "sütten ağzı yanmıştır. Sütten ağzı yananların başında giden şair Fuzuli,bir beytinde "Aşk imiş her ne var ise alemde,gerisi bir kıyl ü kaal imiş ancak." diye de belirtmiştir. Ama beyin felcine gelince,orada dünyalar kadar haklısın Samet | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ask beynı felc edıyor...Geyık degıl gercek..... Ptsi Eyl. 15, 2008 12:40 pm | |
| Aşk beyni felç ediyorsa ben şuan bitkisel hayattayım |
|
| |
c_nem Kullanıcı
| Konu: Geri: Ask beynı felc edıyor...Geyık degıl gercek..... Ptsi Eyl. 15, 2008 12:46 pm | |
| üzülsem mi sevinsem mi bilemedim | |
|
| |
| Ask beynı felc edıyor...Geyık degıl gercek..... | |
|