GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Site Adresi

3 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Site Adresi Empty
MesajKonu: Site Adresi   Site Adresi Icon_minitimePaz Ağus. 10, 2008 10:53 am

Arkadaşlar ben sitemizin adresinden (bakkal.yetkin-forum.com) memnun değilim açıkçası. Daha farklı bir adresin daha uygun olacağı görüşünceyim. Sizin de düşüncelerinizi almak isterim. Yalnız uzantıyı değişteremiyorz (logu2.com) sadece bakkal kısmını değiştirebilir. Bedava hesap olduğundan bir uzantı kullanmak zorundayız. Alınacak ortak kararla şayet değişikliğe gidilirse bu değişiklik e-posta yoluyla bütün üyelere bildirilecektir.
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

Site Adresi Empty
MesajKonu: Geri: Site Adresi   Site Adresi Icon_minitimePaz Ağus. 10, 2008 11:22 am

böyle bir değişikliğe gidilebilir bence de.zaten birilerine bir şey anlatmaya çalışırken bakkal diyorum hangisi diye soruyorlar scratch
ama bence yine içinde "kal" kalıbı olsun.
Misafir
Misafir

Site Adresi Empty
MesajKonu: Geri: Site Adresi   Site Adresi Icon_minitimePaz Ağus. 10, 2008 12:01 pm

Ben de kal kalıbının kullanılmamasından yanayım. kal ile bütün ilişiğinin kesilmesini istiyorum. Bağımsız ve tarafsız bir forum istiyorum.
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

Kadın Mesaj Sayısı : 302

Site Adresi Empty
MesajKonu: Geri: Site Adresi   Site Adresi Icon_minitimeSalı Ağus. 12, 2008 5:09 am

aslında bakkal sade ve güzel bence ama değişiklik diyorsanız ben farketmez derim tuğbanında dediği gibi "kal" değişmese iyi olur böyle bir foruma böyle üyeler kazandıran arkadaşlığınızın temeli KAL sonuçta.
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

Site Adresi Empty
MesajKonu: Geri: Site Adresi   Site Adresi Icon_minitimeSalı Ağus. 12, 2008 2:37 pm

dilara bence doğru diyor,ama senin dediğin de olabilir kemal.ama yine de sitenin bir köşesinde okulla ilgili bir şey olmasını isterim;)
keep_out
Moderatör
Moderatör
keep_out

Erkek Mesaj Sayısı : 180

Site Adresi Empty
MesajKonu: Geri: Site Adresi   Site Adresi Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 3:50 am

site adresini bence tüm üyelerimiz foruma tekrar döndüğünde deiştirelim böylece herkesin fikrini almış oluruz diye düşünüyorum...
Misafir
Misafir

Site Adresi Empty
MesajKonu: Geri: Site Adresi   Site Adresi Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 4:59 am

O iş zor işte ömerim. Rolling Eyes
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

Kadın Mesaj Sayısı : 302

Site Adresi Empty
MesajKonu: Geri: Site Adresi   Site Adresi Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 3:54 pm

karga demiş ki:
O iş zor işte ömerim. Rolling Eyes

iyide kemal hani 2 kişi kalmıştık forumda. sende umudu kesmiştin hani...bak yavaş yavaş birkaç kişiyle toparlandı forum bence bundan sonrasıda gelicek zaten bakıyorum foruma geçen sene ne yazılmışsa ağustos ayında yazılmış.
keep_out
Moderatör
Moderatör
keep_out

Erkek Mesaj Sayısı : 180

Site Adresi Empty
MesajKonu: Geri: Site Adresi   Site Adresi Icon_minitimePerş. Ağus. 14, 2008 4:15 am

onun sebebi yeni acilmis olmamizdi bir heyecanla herkes bisiler yazdi ama ben umutluyum tatil bitince herkes girer
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

Site Adresi Empty
MesajKonu: Geri: Site Adresi   Site Adresi Icon_minitimePerş. Ağus. 14, 2008 5:53 am

bir de çok ters bir zamana geldi, sınav telaşı vardı bir kısmımızda e şimdi de tatil herkes bir yerlere gitti, belki sonradan daha iyi olabilir;)
Misafir
Misafir

Site Adresi Empty
MesajKonu: Geri: Site Adresi   Site Adresi Icon_minitimePerş. Ağus. 14, 2008 11:25 am

Siz mi çok iyimsersiniz ben mi çok karamsarım yakında anlarız. Rolling Eyes

Site Adresi
1 sayfadaki 1 sayfası