| Site Adresi | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Site Adresi Paz Ağus. 10, 2008 10:53 am | |
| Arkadaşlar ben sitemizin adresinden (bakkal.yetkin-forum.com) memnun değilim açıkçası. Daha farklı bir adresin daha uygun olacağı görüşünceyim. Sizin de düşüncelerinizi almak isterim. Yalnız uzantıyı değişteremiyorz (logu2.com) sadece bakkal kısmını değiştirebilir. Bedava hesap olduğundan bir uzantı kullanmak zorundayız. Alınacak ortak kararla şayet değişikliğe gidilirse bu değişiklik e-posta yoluyla bütün üyelere bildirilecektir. |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: Site Adresi Paz Ağus. 10, 2008 11:22 am | |
| böyle bir değişikliğe gidilebilir bence de.zaten birilerine bir şey anlatmaya çalışırken bakkal diyorum hangisi diye soruyorlar ama bence yine içinde "kal" kalıbı olsun. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Site Adresi Paz Ağus. 10, 2008 12:01 pm | |
| Ben de kal kalıbının kullanılmamasından yanayım. kal ile bütün ilişiğinin kesilmesini istiyorum. Bağımsız ve tarafsız bir forum istiyorum. |
|
| |
'pentimento Kullanıcı
| Konu: Geri: Site Adresi Salı Ağus. 12, 2008 5:09 am | |
| aslında bakkal sade ve güzel bence ama değişiklik diyorsanız ben farketmez derim tuğbanında dediği gibi "kal" değişmese iyi olur böyle bir foruma böyle üyeler kazandıran arkadaşlığınızın temeli KAL sonuçta. | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: Site Adresi Salı Ağus. 12, 2008 2:37 pm | |
| dilara bence doğru diyor,ama senin dediğin de olabilir kemal.ama yine de sitenin bir köşesinde okulla ilgili bir şey olmasını isterim;) | |
|
| |
keep_out Moderatör
| Konu: Geri: Site Adresi Çarş. Ağus. 13, 2008 3:50 am | |
| site adresini bence tüm üyelerimiz foruma tekrar döndüğünde deiştirelim böylece herkesin fikrini almış oluruz diye düşünüyorum... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Site Adresi Çarş. Ağus. 13, 2008 4:59 am | |
| O iş zor işte ömerim. |
|
| |
'pentimento Kullanıcı
| Konu: Geri: Site Adresi Çarş. Ağus. 13, 2008 3:54 pm | |
| - karga demiş ki:
- O iş zor işte ömerim.
iyide kemal hani 2 kişi kalmıştık forumda. sende umudu kesmiştin hani...bak yavaş yavaş birkaç kişiyle toparlandı forum bence bundan sonrasıda gelicek zaten bakıyorum foruma geçen sene ne yazılmışsa ağustos ayında yazılmış. | |
|
| |
keep_out Moderatör
| Konu: Geri: Site Adresi Perş. Ağus. 14, 2008 4:15 am | |
| onun sebebi yeni acilmis olmamizdi bir heyecanla herkes bisiler yazdi ama ben umutluyum tatil bitince herkes girer | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: Site Adresi Perş. Ağus. 14, 2008 5:53 am | |
| bir de çok ters bir zamana geldi, sınav telaşı vardı bir kısmımızda e şimdi de tatil herkes bir yerlere gitti, belki sonradan daha iyi olabilir;) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Site Adresi Perş. Ağus. 14, 2008 11:25 am | |
| Siz mi çok iyimsersiniz ben mi çok karamsarım yakında anlarız. |
|
| |
| Site Adresi | |
|