GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kim nereye?

+5
palmiye nuri
tubikeren
Hüdavendigar
keep_out
gibidik
9 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Kim nereye? Empty
MesajKonu: Kim nereye?   Kim nereye? Icon_minitimePaz Ağus. 10, 2008 9:38 am

Kimler bütün bir sene çalışmasının meyvesini alıp üniversiyete gitmeye hazırlanıyo?. Sonuçlar gelmese de henüz herkesin ki üç aşağı beş yukarı bellidir.
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

Kim nereye? Empty
MesajKonu: Geri: Kim nereye?   Kim nereye? Icon_minitimePaz Ağus. 10, 2008 11:21 am

ohooo...
ben en kötü ihtimalle dokuz eylül mimarlığa giderim diye düşünüyorum,aramızda 1.500 kişi fln var,ama oynamalarla girerim sanırım. ama gönül ister ki yıldız teknik olsun! Sad
aslında imkansız değil bir ihtimal olabilir ama olursa sürpriz olsun bana. ha bir de yeditepe burslu mimarlık yazdım onun ihtimali de yıldızdan yüksek dokuz eylülden yüksek...
yani sonuçları heyecanla beklemekteyim.
haa çalışmasının meyvesi konusuna gelince, meyvem daha büyük olmalıydı:S

scratch
Misafir
Misafir

Kim nereye? Empty
MesajKonu: Geri: Kim nereye?   Kim nereye? Icon_minitimePaz Ağus. 10, 2008 11:53 am

Yıldız teknik ve Yeditepenin kampusleri çok güzel olursa güzel olur senin için. Ama yeditepe dağın başında biraz uzak yani haberin olsun. Sınav için gittim bizzat ama güzel yer. Hayırlısı olsun umarım gönlünce olur.
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

Kim nereye? Empty
MesajKonu: Geri: Kim nereye?   Kim nereye? Icon_minitimeSalı Ağus. 12, 2008 2:33 pm

evet ya biliyorum, ama çok sık servisleri varmış sanırım,eğer orası olursa benim için asıl problem yurt olacak:S
keep_out
Moderatör
Moderatör
keep_out

Erkek Mesaj Sayısı : 180

Kim nereye? Empty
MesajKonu: Geri: Kim nereye?   Kim nereye? Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 3:54 am

üniversite olsa da ben yaylaya bile giderim ama durum malum ben 1 sene daha trabzona bekçilik yapacağım yanıma bide yardımcı arıyorum kemal ne dersin???
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

Kim nereye? Empty
MesajKonu: Geri: Kim nereye?   Kim nereye? Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 3:56 am

e canım ben de dağın başında diye gitmemezlik etmem de,hele bir durun bakalım yeditepe beni kabul edecek mi? Smile
keep_out
Moderatör
Moderatör
keep_out

Kim nereye? Empty
MesajKonu: Geri: Kim nereye?   Kim nereye? Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 4:01 am

eder inş forumumuzun üye profili deişir hem fenada olmaz hani liseli üyelerden üniversiteli üyelere vayy be ne klas oldu... keşke ben de bu değişime katkı yapabilseydim ahh ahh
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

Kim nereye? Empty
MesajKonu: Geri: Kim nereye?   Kim nereye? Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 4:05 am

ne önemi var ki ya üniversiteli üye olup olmamasının :S
katkısı da olmaz sanırım...
sana gelince ömer biz seni böyle tanıdık ve "sen" üniversiteli ünvanından daha önemlisin Wink
keep_out
Moderatör
Moderatör
keep_out

Kim nereye? Empty
MesajKonu: Geri: Kim nereye?   Kim nereye? Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 4:07 am

bak şımartıyorsun beni çalışmıcam şimdi senin yüzünden vebalim sana kalacak vicdan azabından gidicen mazallah
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

Kim nereye? Empty
MesajKonu: Geri: Kim nereye?   Kim nereye? Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 4:10 am

ömer yani heralde çalışmamana sebep olacak en son kişilerden olurum, sanırım okuldaki "çalışın,kaçmayın" feryatlarım buna kesin birer delil olur;)
keep_out
Moderatör
Moderatör
keep_out

Kim nereye? Empty
MesajKonu: Geri: Kim nereye?   Kim nereye? Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 4:12 am

ahh büyük sözü dinlemedik zamanında ama kaçmanında zevki bi ayrı yavvv
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

Kim nereye? Empty
MesajKonu: Geri: Kim nereye?   Kim nereye? Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 4:14 am

e ben de onun zevkine pek varamadım:(
keep_out
Moderatör
Moderatör
keep_out

Kim nereye? Empty
MesajKonu: Geri: Kim nereye?   Kim nereye? Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 4:20 am

boşver sende artık üniden kaçarsın dicem ama sistemide pek bilmiyorum
Misafir
Misafir

Kim nereye? Empty
MesajKonu: Geri: Kim nereye?   Kim nereye? Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 5:01 am

Kaçtım ama sorun pişman mıyım? Asla! yine olsa yine kaçarım. (:
ömer bekçilik işine gelince, bekçilere de birinin bekçilik etmesi lazım. Ben varım. Twisted Evil
Hüdavendigar
Kullanıcı
Kullanıcı
Hüdavendigar

Kim nereye? Empty
MesajKonu: Geri: Kim nereye?   Kim nereye? Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 9:16 am

Dijital Kale'yi okudun herhalde Kemal? Bu söz orada geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam...
keep_out
Moderatör
Moderatör
keep_out

Kim nereye? Empty
MesajKonu: Geri: Kim nereye?   Kim nereye? Icon_minitimePerş. Ağus. 14, 2008 4:17 am

artist iste bizde okuduk olum o kitabi kime hava yapion kemal
Hüdavendigar
Kullanıcı
Kullanıcı
Hüdavendigar

Kim nereye? Empty
MesajKonu: Geri: Kim nereye?   Kim nereye? Icon_minitimeCuma Ağus. 15, 2008 1:31 am

Belli oldu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni işgal ettik. 6-7 sene daha buralardayız demektir.
Misafir
Misafir

Kim nereye? Empty
MesajKonu: Geri: Kim nereye?   Kim nereye? Icon_minitimeCuma Ağus. 15, 2008 3:43 am

Hayırlı olsun İlkercim. Wink
Hüdavendigar
Kullanıcı
Kullanıcı
Hüdavendigar

Kim nereye? Empty
MesajKonu: Geri: Kim nereye?   Kim nereye? Icon_minitimeCuma Ağus. 15, 2008 5:13 am

Sağolasın Kemal. Darısı senin başına.
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

Kim nereye? Empty
MesajKonu: Geri: Kim nereye?   Kim nereye? Icon_minitimeCuma Ağus. 15, 2008 12:25 pm

ben dokuz eylülde kaldım, izmirdeyim yani

bu arada ilker ktü tıpa giden o kadar çok var ki bizim dönemden hiç farklılık hissetmezsiniz heralde;)
Misafir
Misafir

Kim nereye? Empty
MesajKonu: Geri: Kim nereye?   Kim nereye? Icon_minitimeC.tesi Ağus. 16, 2008 12:06 am

Hayırlı olsun Tuğba.

Hacettepe ingilizce tıpta kaldım ben de. Hadi hayırlısı.
Hüdavendigar
Kullanıcı
Kullanıcı
Hüdavendigar

Kim nereye? Empty
MesajKonu: Geri: Kim nereye?   Kim nereye? Icon_minitimeC.tesi Ağus. 16, 2008 4:35 am

Dedim ya Tuğba,işgal ettik. Bu arada kutlarım seni canım. İzmir'e gittiğinde benim için Kordonboyu'nu dolaşırsın artık. Bu yaz İzmir'deyken evden dışarı çıkamadım pek,içimde ukde kaldı... Very Happy
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

Kim nereye? Empty
MesajKonu: Geri: Kim nereye?   Kim nereye? Icon_minitimeC.tesi Ağus. 16, 2008 11:34 am

ya ne yapacağımı bilmiyorum ki ilker, hiç kimse yok tanıdık orda, internet sitesinde de yeterli bilgi yok :S
böyle kaldım ortada Crying or Very sad
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

Kim nereye? Empty
MesajKonu: Geri: Kim nereye?   Kim nereye? Icon_minitimePaz Ağus. 17, 2008 11:03 pm

erzurum ****** üni. diş hekimliği No benden olmaz didim,ama bizimkiler ille yaz diyince mecbur,da ben en kötü ihtimal ktü bekliyodum sırf ben değil herkes oraya girersin diyodu(bu herkesin hepsi öğretmen)noldu anlamadım... Suspect
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

Kim nereye? Empty
MesajKonu: Geri: Kim nereye?   Kim nereye? Icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 2:48 am

ya oynama fln olur dediler ama hiç bir şey olmadı ancak bin kişi fln değişti benimki o kadar Neutral
ben diyorum hep şehrazatın yüzünden Evil or Very Mad

Kim nereye?
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki