GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

in my father's den-baba ocağı

2 posters
YazarMesaj
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

in my father's den-baba ocağı Empty
MesajKonu: in my father's den-baba ocağı   in my father's den-baba ocağı Icon_minitimePtsi Ağus. 04, 2008 1:00 pm

Görmüş geçirmiş savaş fotoğrafçısı Paul, babasının cenazesi için vatanına döndüğünde, yeniyetme bir kızla, Celia ile şaşırtıcı bir arkadaşlık kurar ve umudu yeniden keşfeder. Ancak Celia ortadan kaybolunca, bütün şüpheler Paul'ün üzerinde toplanır ve tatsız, sarsıcı gerçekler açığa çıkar. Yeni Zelanda'nın en saygın yazarlarından Maurice Gee'nin aynı adlı romanından ustalıkla uyarlanan bu ilk film, şiirsel bir psikolojik gerilim.

ben beğendim filmi, durgun bir film,sanırım psikolojik olmasından kaynaklanıyor ama sonu güzel bağlanmış, e tabiiatthew macfadyen'in performansı da göz ardı edilemez. Laughing
in my father's den-baba ocağı In_my_fathers_den

in my father's den-baba ocağı 1325389

En son gibidik tarafından Paz Ağus. 24, 2008 8:17 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: in my father's den-baba ocağı   in my father's den-baba ocağı Icon_minitimeSalı Ağus. 12, 2008 4:09 pm

nerden buldun filmi?ayrıca beni biliyosun,izlemeye değer mi? Wink
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: in my father's den-baba ocağı   in my father's den-baba ocağı Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 3:40 am

izlemeye değer tabii ki
filmi de ablam getirdi istanbuldan gelirken, burdan bulmadım yani,ama güzeldi yani!

in my father's den-baba ocağı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» bu sene...