GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

narnia günlükleri:prens caspian

4 posters
YazarMesaj
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

narnia günlükleri:prens caspian Empty
MesajKonu: narnia günlükleri:prens caspian   narnia günlükleri:prens caspian Icon_minitimeÇarş. Tem. 16, 2008 11:06 am

narnia serisinin sinemaya uyarlanmış ikinici filmi.
fantastik karakterleri ve öyküleri seven kişiler yüksek bir ihtimalle severler.ama ilk film olan 'narnia günlükleri:aslan,cadı ve dolap'ı izlemeden seyrederseniz olaylar arasında kopukluk olacaktır.çünkü ilk filmle bağlantılı olaylar gayet fazla.
onun dışında görsel olarak da öykü olarak da doyurucu bir filmdi.hikayeden aklıma takılan yerler olmadı değil,ama kitaptan yapılan her uyarlamada olur böyle şeyler.
bence izlenesi bir film olmuş,tavsiye ederim.

ayrıca dikkatimi çeken bir şey var,ilk filmin adı aslan,cadı ve dolap. ben aslan karakterinin orijinal adının 'lion' olmasını beklemiştim ama değil,karakterin asıl adı 'aslan',zaten kral endmund'un Türk lokumu sevdası ilk filmde işlenmişti.sanırım yazarın bize karşı bir sempatisi varmış Wink

narnia günlükleri:prens caspian Poster_chronicles-narnia-prince-caspian_1

narnia günlükleri:prens caspian 425.prince.caspian2.012208

En son gibidik tarafından Paz Ağus. 24, 2008 8:13 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: narnia günlükleri:prens caspian   narnia günlükleri:prens caspian Icon_minitimeÇarş. Tem. 16, 2008 11:44 am

Sevmiyorum. Çok basit bir seri ve ilk filmini tutmadım. Fantastik öğreler yeterince iyi işlenmemiş bence. Yine de sağol gibidik.
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: narnia günlükleri:prens caspian   narnia günlükleri:prens caspian Icon_minitimePerş. Tem. 17, 2008 2:43 am

fantastik öğelerin kitaplarda ne kadar yer aldığına bağlı bence dediğin,eğer kitapta ön planda değilse filmde nasıl ön plana çıkarabilirler ki...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: narnia günlükleri:prens caspian   narnia günlükleri:prens caspian Icon_minitimePerş. Tem. 17, 2008 5:23 am

E kitapta da ön planda değil ise o zaman gerçekten de beklentileirmi karşılaycak bir seri değil. Ben şahsen bir Yüzüklerin Efendisi, bir Diablo, bir Warcarft'taki gibi dibine kadar fantastik bir dünyaya batmış kitaplardan ve filmlerden hoşlanıyorum.
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: narnia günlükleri:prens caspian   narnia günlükleri:prens caspian Icon_minitimePerş. Tem. 17, 2008 8:27 am

o zaman diyecek bi şey yok Wink
ama benim hoşuma gitti yani Wink
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: narnia günlükleri:prens caspian   narnia günlükleri:prens caspian Icon_minitimePerş. Tem. 17, 2008 8:33 am

Saygı duyarım. Wink
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: narnia günlükleri:prens caspian   narnia günlükleri:prens caspian Icon_minitimePerş. Tem. 17, 2008 8:54 am

yok istersen duyma bir de Cool Very Happy
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: narnia günlükleri:prens caspian   narnia günlükleri:prens caspian Icon_minitimeCuma Tem. 18, 2008 12:12 pm

1.msn de bu film için yapmadığın araştırmayı yap,burda gel bu kadar anlat.(hayret bişisin ha Very Happy )
2.ilk filmi izlemeyenle ilgili yorumun,ben bu filmi 1. filmi izlemeden izledim.sinemadan sonra alıp 1. filmi de izledim ama bir kopukluk hisstemedim açıkcası.
3.skandarın ve yazarın bize bir sempatisi olduğu kesinlik kazandı uzun araştırmalar sonucu.... Very Happy
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: narnia günlükleri:prens caspian   narnia günlükleri:prens caspian Icon_minitimeCuma Tem. 18, 2008 2:09 pm

evet ya,skandar'ın sempati duyduğu çok açık,ailesinden dolayı sanırım,tabii lokumların da etkisi olmuş olabilir.

haa,araştırmalarıma gelince,kendin araştırınca daha etkili oluyo,zaten filmi izlemeden de bi anlamı olmaz,izleyen de araştırır,araştırmıyorsa zaten benim buraya bir bilgi koymamın anlamı yok :S uhh ne biçim bi şey oldu ya
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: narnia günlükleri:prens caspian   narnia günlükleri:prens caspian Icon_minitimeCuma Tem. 18, 2008 11:31 pm

Ayrıca ilk filmde hiç kan efekti kullanılmadı. Çocuklara yönelik bir film olarak düşünüldüğü içinmiş. Bana kalırsa filmi oldukça baltalı bu karar. Kan vahşet olsun demiyorum ama filmdeki savaş sahneleri hiç gerçekçi ve heyecanlı gelmiyor insana, filmi beğnememin bir sebebi de budur.
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: narnia günlükleri:prens caspian   narnia günlükleri:prens caspian Icon_minitimeC.tesi Tem. 19, 2008 5:06 am

orda haklısın,mesela filmde bir sahne vardı bilmem tuğba hatırlar mı,böyle hayvanımsı bir şeyin kafasını kesiyolar,ama kafa direk yere düşüyor,hani bizim Tarkan filmlerinde olurdu aynı onun gibiydi,çok güldüm oraya mesela:)
birinci film için dediğin kesnlikle doğruydu ama ikinci film ilk filmden daha hareketliydi.
bir de tuğba hani yeri çökertip düşmanı sardılar onu şeye benzettim ben bizim turan taktiğine,sana da çağrışım yaptı mı?
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

Kadın Mesaj Sayısı : 302

MesajKonu: Geri: narnia günlükleri:prens caspian   narnia günlükleri:prens caspian Icon_minitimeC.tesi Tem. 19, 2008 12:52 pm

aslan cadı ve dolap ne bu beh tuvalet kağıdı kalem ve börek üçlüsü kadar alakasız demiştim ama helal olsun adamlara bu üçünden olabilecek en ii işi çıkarmışlar şahsen ben sevdim ama evet biraz hafif yani daha heyecan verici olabilirdi..
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: narnia günlükleri:prens caspian   narnia günlükleri:prens caspian Icon_minitimeC.tesi Tem. 19, 2008 3:04 pm

kız nasıl bi benzetme o öyle yaaa Very Happy:D
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

Kadın Mesaj Sayısı : 302

MesajKonu: Geri: narnia günlükleri:prens caspian   narnia günlükleri:prens caspian Icon_minitimeC.tesi Tem. 19, 2008 3:11 pm

Laughing
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: narnia günlükleri:prens caspian   narnia günlükleri:prens caspian Icon_minitimePtsi Tem. 21, 2008 1:08 am

zaten turan taktiği diilmiydi o?sonradan yer altıdan çıkıp etraflarını sardılar ya...mantıklıydı eferim eferim...3. filmi bekliyoruz 7 mayıs 2010...
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: narnia günlükleri:prens caspian   narnia günlükleri:prens caspian Icon_minitimePtsi Tem. 21, 2008 2:05 pm

ya bana da öyle geldi de emin olmak istedim ama o çökertme taktiği bombaydı bence
keep_out
Moderatör
Moderatör
keep_out

Erkek Mesaj Sayısı : 180

MesajKonu: Geri: narnia günlükleri:prens caspian   narnia günlükleri:prens caspian Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 4:11 am

yorum yazmayı çok isterdim ama bu mesaj sadece görünyü amaçlıdır ilk film fena deildi bunuda ancak cd si çıktığında görürüm o zamana kadar yorum yok

En son keep_out tarafından Çarş. Ağus. 13, 2008 4:28 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: narnia günlükleri:prens caspian   narnia günlükleri:prens caspian Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 4:17 am

eğer ilk film için fena değildi diyorsan ikinci filmi beğeneceğinden eminim;) çünkü çok çok daha iyiydi
keep_out
Moderatör
Moderatör
keep_out

Erkek Mesaj Sayısı : 180

MesajKonu: Geri: narnia günlükleri:prens caspian   narnia günlükleri:prens caspian Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13, 2008 4:24 am

bi ara izlersem yazıcam söz
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: narnia günlükleri:prens caspian   narnia günlükleri:prens caspian Icon_minitimePerş. Ağus. 14, 2008 1:26 am

tamamdır, sözümü aldım;)

narnia günlükleri:prens caspian
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» prens caspian