GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

merhabalar

+2
tubikeren
kızılötesi
6 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
kızılötesi
Kullanıcı
Kullanıcı

merhabalar Empty
MesajKonu: merhabalar   merhabalar Icon_minitimePtsi Tem. 07, 2008 12:36 pm

selam ben seren nette gezerken rastgele baktım foruma eylenceli bişeye benziyodu üye olayım dedim 17 yaşındayım orta boyluyum esmer kızıl saçlıyım (kızıldan kastım turuncu) neysee sizleridee tanıyalım
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

merhabalar Empty
MesajKonu: Geri: merhabalar   merhabalar Icon_minitimePtsi Tem. 07, 2008 1:56 pm

hoşgelmişsin seren...ben tuğba.biraz daha anlat dicem kendini sorun olmazsa Rolling Eyes nerelisin,naparsın?sitede iyi eğlenceler Wink
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

merhabalar Empty
MesajKonu: Geri: merhabalar   merhabalar Icon_minitimePtsi Tem. 07, 2008 1:58 pm

merhaba seren. ben de tuğba Wink forumda ne ilgini çekti??cidden çok merak ettim:D
Misafir
Misafir

merhabalar Empty
MesajKonu: Geri: merhabalar   merhabalar Icon_minitimePtsi Tem. 07, 2008 3:01 pm

hoşgeldin seren ben de karga. umarım iyi vakit geçirirsin.
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

Kadın Mesaj Sayısı : 302

merhabalar Empty
MesajKonu: Geri: merhabalar   merhabalar Icon_minitimeSalı Tem. 08, 2008 4:50 am

nette gezerken rastgele heee!.... nese hoş geldin serencim arkadaşlar seren benim kuzenim eskişehirde yaşıyo forum birz canlansın istedim o yüzden üye ol dedim sizlerdee kuzenleriniz arasında yayarsanız forumu daha daha canlanır diye düşünüyorum
kızılötesi
Kullanıcı
Kullanıcı

merhabalar Empty
MesajKonu: Geri: merhabalar   merhabalar Icon_minitimeSalı Tem. 08, 2008 5:06 am

Smile ne biliyim tanımazlar zaten diye öyle dedim hoşbulduk dilara....hoşbulduk arkadaşlar. tubikeren kendinden biraz daha bahset demiş viyolonsel çalarak geçiririm zamanımın çoğunu onun haricinde kitapokur müzik dinlerim ona benzer şeyler işte.. queen
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

merhabalar Empty
MesajKonu: Geri: merhabalar   merhabalar Icon_minitimeSalı Tem. 08, 2008 7:45 am

slm hoşgeldn ben nurdan..fakat viyolonseli duyunca gözlerimi bikat daaa fazla açtım!!!wwaaww!! hep istemişimdr viyolonsel çalmayı!!!tebrik ederim Very Happy
Misafir
Misafir

merhabalar Empty
MesajKonu: Geri: merhabalar   merhabalar Icon_minitimeSalı Tem. 08, 2008 7:50 am

sadece isteyebilirsin zaten. Very Happy sülaleye bak hep sanatkar Very Happy
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

merhabalar Empty
MesajKonu: Geri: merhabalar   merhabalar Icon_minitimeSalı Tem. 08, 2008 7:56 am

=)) isteseydm başarırdım yada kursa flan gitseydm yapardım bizdede sanatçı var noolmuş!!
Misafir
Misafir

merhabalar Empty
MesajKonu: Geri: merhabalar   merhabalar Icon_minitimeSalı Tem. 08, 2008 7:59 am

bizim tayfa hep sanatçı zaten biliyorsun. Very Happy
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

merhabalar Empty
MesajKonu: Geri: merhabalar   merhabalar Icon_minitimeSalı Tem. 08, 2008 8:10 am

bilmemmi bee Very Happy

sanatçıyıda pankartlarla destekleriz gerekirse(anladın sen onu:))
Misafir
Misafir

merhabalar Empty
MesajKonu: Geri: merhabalar   merhabalar Icon_minitimeSalı Tem. 08, 2008 8:13 am

sonra ver elini beyoğlu Very Happy seren kusura bakma işgal ettik başlığını.
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

merhabalar Empty
MesajKonu: Geri: merhabalar   merhabalar Icon_minitimeSalı Tem. 08, 2008 8:29 am

beyoğlu taksim..nişantaşıda yaparmıyız kemal:)) belki paramız yok ama bi tur atarız(yaya)Smile)
cidden aldık rein kzın sayfasınıSmile)
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

merhabalar Empty
MesajKonu: Geri: merhabalar   merhabalar Icon_minitimeSalı Tem. 08, 2008 8:34 am

vaaay,viyolonsel işi hoşmuş Wink
bu arada "internette gezerken" işi de hoştu Wink
Misafir
Misafir

merhabalar Empty
MesajKonu: Geri: merhabalar   merhabalar Icon_minitimeSalı Tem. 08, 2008 8:34 am

kızım beyoğlu taksim tamam da. nişantaşında yürümek için bile cebinde bir para olması lazım. ruhanen rahat edemezsin zaten süğürlüğün yüzüne vurulur. Very Happy ortaköye gideriz (nasıl ben de bilmiyorum ama gideriz) kumpir yeriz Very Happy
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

merhabalar Empty
MesajKonu: Geri: merhabalar   merhabalar Icon_minitimeSalı Tem. 08, 2008 8:55 am

götürecek olan sensin olum gideriz..ama şimdiden anlaşalım en azından benm kumpir senden ok?? Wink
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

merhabalar Empty
MesajKonu: Geri: merhabalar   merhabalar Icon_minitimeSalı Tem. 08, 2008 2:32 pm

hakkaten siz ailecek yeteneklisiniz...sen de güzel sanatlarda mı okuyosun?(çok soru sordum farkındayım Rolling Eyes )
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

merhabalar Empty
MesajKonu: Geri: merhabalar   merhabalar Icon_minitimeÇarş. Tem. 09, 2008 3:17 am

fakat ben öle bi rein almışımki tuba bi an ne alaka ben ve güzel sanatlar dedim içimden Very Happy
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

merhabalar Empty
MesajKonu: Geri: merhabalar   merhabalar Icon_minitimeÇarş. Tem. 09, 2008 7:42 am

farkettim,kızın sayfası İstanbul gezi rehberine dönmüş.... Very Happy
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

merhabalar Empty
MesajKonu: Geri: merhabalar   merhabalar Icon_minitimeÇarş. Tem. 09, 2008 8:06 am

valla yaaa Very Happy kusura bakma seren Very Happy
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

merhabalar Empty
MesajKonu: Geri: merhabalar   merhabalar Icon_minitimePtsi Tem. 14, 2008 11:32 am

HOŞGELDİN SEREN !!! sitemizin sanat seviyesi biraz daha yükseldi Very Happy resimdi, tasarımdı, şiirdi müzikti derken inşallah bi gün türkiyenin en iyi sanat sitesi olacaz... klasik müzik hakkında fazla bir şey bilmesemde bir Vivaldi hayranıyım... müzik hakkındaki bilgilerini müzik bölümümüzde bizimle paylaşırsan çok sevinirim. iyi eğlenceler...
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

merhabalar Empty
MesajKonu: Geri: merhabalar   merhabalar Icon_minitimePtsi Tem. 14, 2008 11:51 am

bi de fazla olmiim ama nerelisin? güzel sanatlarda mısn biraz daha bahsedersen kendinden sevirim Very Happy
Misafir
Misafir

merhabalar Empty
MesajKonu: Geri: merhabalar   merhabalar Icon_minitimePtsi Tem. 14, 2008 12:31 pm

sağol ozan biz de iyiyiz baba sorduğun için sağol. özlemedik zaten seni...
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

merhabalar Empty
MesajKonu: Geri: merhabalar   merhabalar Icon_minitimeÇarş. Tem. 16, 2008 11:31 am

hehe Very Happy naparsın olm sabah akşam ordayım diyorum, 1 sene daha dersaneye gitmektense 2 ay daha görmem sizi Very Happy hem İstanbula gideceedik unuttunuz mu?? Very Happy
Misafir
Misafir

merhabalar Empty
MesajKonu: Geri: merhabalar   merhabalar Icon_minitimeÇarş. Tem. 16, 2008 11:40 am

Git zaten sen de kalacağım=)

merhabalar
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» merhabalar