GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z)

3 posters
YazarMesaj
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z) Empty
MesajKonu: yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z)   yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z) Icon_minitimePaz Tem. 06, 2008 11:24 am

ya moderatörlerimiz neredeler??siteyi açıp bırakmışlar sanki.tamam bazıları uğruyor ama ben hepsini görmek istiyorum,siz olmadıkça biz bir kaç kişi ne kadar uğraşırsak uğraşalım götüremeyiz
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z)   yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z) Icon_minitimePaz Tem. 06, 2008 1:17 pm

Onlarda aynı şeyi düşündükleri için gelmiyorlar zaten. Haklılarda. 3 5 kişi ile forum dönmez. Forumun ömrü uzun değil.
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z)   yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z) Icon_minitimePaz Tem. 06, 2008 1:51 pm

o zaman onlar sıkıldılar bu işten.çünkü en başındaki düşüncemiz biz bize yeteriz idi. artık bunu düşünmeye başladılarsa da burdaki herhangi birisiyle olan bağlarını devam ettirmek istemiyorlar derim ben.
neyse ya yine tutamıyorum kendimi dağınık kalsın en iyisi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z)   yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z) Icon_minitimePaz Tem. 06, 2008 2:12 pm

kimsenin kimseden sıkıldığı yok. biz biz bize yeteriz düşüncesiyele başladık. ilk haftadan sonra kimse sallamadı forumu. kıçımı yırttım başlık açacağım konu çevireceğim muhabbet yaratacağım diye. 2 ayda ileti sayım 1000 e fırladı.ama bir baktık ortada adam yok. ki ozaman modlarımız forumla ilgileniyordu. össdir dedik össden sonra düzelir dedik. e yine adam yok ortada. her ne kadar biz bize yetecek de olsak 2 kişiyle yetemeyiz forum çapında. kusura bakma.
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

Kadın Mesaj Sayısı : 302

MesajKonu: Geri: yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z)   yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z) Icon_minitimePtsi Tem. 07, 2008 4:53 am

bende öss bitince heerkes gelir foruma diye düşünmüştüm ama kimseler yok.. gibidik en azından çabalıyor bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum forum biraz canlansın diye ama biz yine yaptığımızla kalıyoruz böle güzel forum her yerde bulunmazzz...lütfen bişeyler yapalımm artık
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

MesajKonu: Geri: yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z)   yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z) Icon_minitimePtsi Tem. 07, 2008 12:01 pm

kesinlikle dilaraya katılıyorum..
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z)   yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z) Icon_minitimePtsi Tem. 07, 2008 1:54 pm

benim isteğim,dileğim çok mu garip bir şeydi ben bunu anlayamadım.zaten başlıkla ilgilenen tek mod kemal olmuş,işte ben bunu istemiyorum,modların da yardım etmesini istedim sadece o kadar.
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z)   yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z) Icon_minitimePtsi Tem. 07, 2008 2:06 pm

ya olmuyo dönmüyo forumun ömrü az muhabbeti ne ya?belki tuğba falan kadar uğraşmıyorum ama az da olsa şurda muhabbet dönsün diye çaba harcıyorum.11 üye varken daha çok muhabbet dönüyodu şu an itibariyle 49 üyeyiz ama gerçek üye sayısı 5-6 yı geçmez.ya bizim okulu geçtim dışarıdan bilke üye gelmeye başladı o zaman forumu biraz daha ilgi çekici hale getirmek lazım.bu işte modlara düşüyo sanırım,tabi vakit bulup da siteye uğrarlarsa....
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z)   yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z) Icon_minitimePtsi Tem. 07, 2008 2:08 pm

hislerime tercüman oldun,teşekkür ederim;)
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z)   yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z) Icon_minitimePtsi Tem. 07, 2008 3:16 pm

Tuğba sana tam modluk verdim. hayırlı uğurlu olsun.
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z)   yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z) Icon_minitimeSalı Tem. 08, 2008 2:31 am

benim isteğim öyle bir şey değildi,çarpıtma tartışmayı. ben arkadaşlarımın bu görevi üstlenmesinden memnunum,ha tek yaptığım bir eleştiriyken neden böyle bir tavır takındın anlayamıyorum.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z)   yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z) Icon_minitimeSalı Tem. 08, 2008 6:59 am

bu bir tavır değil. modlar foruma uğramıyorsa yerlerine başkasını almak gerekir. senin de forumu daha canlı kılmak için çabaladığını görüyorum ve sana modluk veriyorum.
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

MesajKonu: Geri: yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z)   yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z) Icon_minitimePerş. Tem. 10, 2008 2:30 am

Laughing ama dilara da çok çabalıyo Rolling Eyes
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z)   yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z) Icon_minitimePerş. Tem. 10, 2008 2:36 am

sen daha yenisin dur bakalım Smile
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

MesajKonu: Geri: yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z)   yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z) Icon_minitimePerş. Tem. 10, 2008 8:42 am

yok şaka yapmıştım zaten de .. anlamadığım bişey var mod olunca ne oluyo?
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z)   yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z) Icon_minitimePerş. Tem. 10, 2008 9:02 am

yetkine göre değiştiryor. başlıları ve yazılanları silip düzeltme yetkisine sahip oluyorsun.
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

MesajKonu: Geri: yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z)   yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z) Icon_minitimePerş. Tem. 10, 2008 9:06 am

ufff tam benlik Laughing ama gerçekten daha erken şimdilik bu görevi üstlenemem ama bi iki sene sonra düşünrüz..Smile

yöneticilerimizi sitede istiyorum(Z)
1 sayfadaki 1 sayfası