GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Music Of The Hearts

2 posters
YazarMesaj
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

Music Of The Hearts Empty
MesajKonu: Music Of The Hearts   Music Of The Hearts Icon_minitimeÇarş. Haz. 25, 2008 4:18 pm

Dün akşam (herkes okul balosundayken Very Happy )cnbc-e de romantik salı kuşağında(ozan yine takacak bu romantik film diye) tesadüfen izlemeye başladığım ama çok beğendiğim bir film...1999 yapımı,gerçek bir hikayeden uyarlanmış.Başrolünde Merly Streep var.Doğu Harlem bölgesinde okullarda müzik dersi verilmesini isteyen ve bu uğurda büyük bir mücadele veren bir keman hocasının hikayesi...bu programa katılan çocuklardaki değişimin ne kadar olumlu olduğunu anlatmak için elinden geleni yapıyor.en sonunda bakanlık tarafından verilen burs kesilince sırf program aksamasın diye bir konser ayarlıyor çocuklarla ve bu konsere beklenmedik şekilde ünlü müzisyenler de destek oluyor.bence gayet hoş,rahatlatıcı ve hayattaki emellerin ne kadar önemli olduğunu hatırlatan bir film.kafa rahatlatmaya ihtiyacınız varsa kesinlikle izleyin.ayrıca filme konu olan proje (Opus 106 sanırım,tam htırlamıyorum)o dönem binlerce çocuğa burs sağlamış.....
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: Music Of The Hearts   Music Of The Hearts Icon_minitimeÇarş. Haz. 25, 2008 4:21 pm

bn bu aralar gerçek öykülere dayanan filmlere takıldım sanırım,anlattığına göre çok yormayan ve sanatsal olan bi filme benzettim.ama bn bu tip filmleri çok severim. yaa neyse niye uzattıysam artık.eline sağlık;)
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: Music Of The Hearts   Music Of The Hearts Icon_minitimeÇarş. Haz. 25, 2008 4:24 pm

bu film tam senlik...izle yorumlarını sabırsızlık içerisnde bekliyorum..ama becoming jane tarzı bişe arama çünkü aşk sadece kadının başta terk edilmesinden ibaret Cool
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: Music Of The Hearts   Music Of The Hearts Icon_minitimeÇarş. Haz. 25, 2008 4:30 pm

yoo önemli değil bnm için konu güzel işlensin yeter.bi de kostümler nasıldı?
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: Music Of The Hearts   Music Of The Hearts Icon_minitimeÇarş. Haz. 25, 2008 4:33 pm

kadınlar basma etek gömlek,erkekler takım elbise bildiğin 80 lerin kıyafetleri...öle umut verici tek bir kıyafet vardı o da son konserdeki kaşmir mürdüm elbiseydi....
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: Music Of The Hearts   Music Of The Hearts Icon_minitimeÇarş. Haz. 25, 2008 4:35 pm

üff yaa...bn öyle sevmem... geek
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: Music Of The Hearts   Music Of The Hearts Icon_minitimeÇarş. Haz. 25, 2008 4:39 pm

oldu,başka??söyliyelim hemen baştan çeksinler böle cavalli,chanel falan giysinler sen bkle 10 güne hazır oluruz biz... afro
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: Music Of The Hearts   Music Of The Hearts Icon_minitimeÇarş. Haz. 25, 2008 4:46 pm

tamam olsun bana uyar;)

Music Of The Hearts
1 sayfadaki 1 sayfası