GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı

YazarMesaj
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı Empty
MesajKonu: Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı   Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı Icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 1:45 am

1880'lerin Amerika'sında herkes Jesse James'i tanıyordu.o 10 eylatte aranan, ülkenin en şöhretli kaçağıydı ve aynı zamanda halk tarafından Robin Hood olarak adlandırılan en büyük kahramanı.Rober Ford? onu kimse tanımıyordu.Henüz.Fakat hırslı 19 yaşındaki bu genç bunu değiştirmeye kararlıydı.O Jesse ile arkadaş olacak ve onun çetesi ile at sürecekti.Eğer bu Ford'u ünlü yapmazsa daha ölümcül bir yol deneycek.

bu yazı az da olsa tanıtır filmi ama ben de bir şeyler söyleyeyim:
ilk olarak; Jesse James Amerika'nın iç savaş döneminde yaşamış güneyli bir karakter.aslında bir hırsız ama güney cephesinden çıkıp kuzey tarafındaki bankaları ve trenleri soyduğu için halk tarafından kahraman ilan ediliyor.
film güzel,ama dikkatle izlenmesi gerek.ben şahsen bazı yerlerinde sıkıldım ama sonu çok ilgi çekiciydi.her şeye rağmen izlenesi bir film. brad pitt'in oyunculuğu süper.mekanlar da benim çok hoşuma gitti.
her şeyden önce yaşanmış bir öykünün nasıl gerçekleşmiş olduğu ihtimalini anlattığı için ilgi çekici bir film bence.

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı 25642

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı 1585199144_aea30510ef

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
1 sayfadaki 1 sayfası