GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

BETER BÖCEK

3 posters
YazarMesaj
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

Kadın Mesaj Sayısı : 302

BETER BÖCEK Empty
MesajKonu: BETER BÖCEK   BETER BÖCEK Icon_minitimeC.tesi Haz. 07, 2008 1:03 pm

1988 yapımı
Genç bir evli çift, Barbara ve Adam, bir araba kazası sonucunda ölüyorlar. Ancak evlerine ıslak elbiselerle geri döndüklerinde yaşadıklarını sanıyorlar. Oysa onlar çok sevdikleri ve neredeyse her köşesini yeniden yaptıkları evlerine artık iki hayalet olarak dönmüşlerdir. Bir zaman sonra yuppie bie aile, onların evlerini komistoncudan satın alıyor ve eve yerleşiyorlar. Barbara ve Adam'ın yaptığı herşeyi bozan bu aileye karşı hayalet ikili harekete geçiyor. Bazı korkutma numaralarına beklenilen tepkiyi vermedikleri için son çareye başvuruluyor. Bu konunun ustası ve tam anlamıyla bir başbelası olan başka bir hayaleti, "Beterböcek"i, çağırmak… TİM BURTON'dan hayal gücü yüksek bir fantastik komedi filmi…

ilk izlediğimde 8 yaşındaydım... 8 sene üstüne tekar izledim(nerden estiyse artık) 1988 yapımı olmasına ramen şu zamanda bile bıkmadan izleyebileceğiniz hoş bi film kesinlikle tavsiye ederim Wink
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

BETER BÖCEK Empty
MesajKonu: Geri: BETER BÖCEK   BETER BÖCEK Icon_minitimePtsi Haz. 09, 2008 2:35 am

88 yapımı ha... izlemeye çalışacam bakalım komediyse güzeldir tahminimce ... yalnız bu beter böcek harbiden böcek mi onu tam çıkartamadım??
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

BETER BÖCEK Empty
MesajKonu: Geri: BETER BÖCEK   BETER BÖCEK Icon_minitimePtsi Haz. 09, 2008 2:47 am

böcek ama tam da diil
Misafir
Misafir

BETER BÖCEK Empty
MesajKonu: Geri: BETER BÖCEK   BETER BÖCEK Icon_minitimePtsi Haz. 09, 2008 8:26 am

Güzel film güzel. Tavsiye ederim. Wink
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

BETER BÖCEK Empty
MesajKonu: Geri: BETER BÖCEK   BETER BÖCEK Icon_minitimePtsi Haz. 09, 2008 10:13 am

izledinmiii..? kimee sorsammm izlemedim diyoo bnde bi ara bi ben izledim biliyodum
scratch
Misafir
Misafir

BETER BÖCEK Empty
MesajKonu: Geri: BETER BÖCEK   BETER BÖCEK Icon_minitimePtsi Haz. 09, 2008 11:28 am

ben onu izlediğimde 6 yaşımda falandım herhalde. Eğlenceli film. Beter böcek karakeri güzel olmuş=)
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

BETER BÖCEK Empty
MesajKonu: Geri: BETER BÖCEK   BETER BÖCEK Icon_minitimeSalı Haz. 10, 2008 1:54 am

ya karga beterböcek nerde deişik bi film kimse izlememiş... Bu filmler bi size çalışıyo heralde Very Happy
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

BETER BÖCEK Empty
MesajKonu: Geri: BETER BÖCEK   BETER BÖCEK Icon_minitimeSalı Haz. 10, 2008 6:26 am

abim alıyo ben izliyorum özelikle sçmiyorum ne blursam;)
Misafir
Misafir

BETER BÖCEK Empty
MesajKonu: Geri: BETER BÖCEK   BETER BÖCEK Icon_minitimeSalı Haz. 10, 2008 8:15 am

bluedesign demiş ki:
ya karga beterböcek nerde deişik bi film kimse izlememiş... Bu filmler bi size çalışıyo heralde Very Happy

az kültürlü olacaksın yavrum. öyle kavak yelleri izlemekle olmuyor Very Happy
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

BETER BÖCEK Empty
MesajKonu: Geri: BETER BÖCEK   BETER BÖCEK Icon_minitimeSalı Haz. 10, 2008 8:16 am

lol! arkandayım kemal..lol!
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

BETER BÖCEK Empty
MesajKonu: Geri: BETER BÖCEK   BETER BÖCEK Icon_minitimeÇarş. Haz. 11, 2008 5:23 am

kavak yelleri bomba olm heyecan hep dorukta... eskisi gibi aynı kişiler çıkmıyo birbiriyle bak yeni karakterler katılıyo - bazıları ayrılıyo... bak fransadan da adam geldi suya yazmak için... artık uluslararası çalışıyolar Very Happy
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

BETER BÖCEK Empty
MesajKonu: Geri: BETER BÖCEK   BETER BÖCEK Icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 1:28 am

ben de izlemedim filmi ozan ama değişik olmasını anlamak tim burton yapımı olduğunu bilmekten geçiyor;)

BETER BÖCEK
1 sayfadaki 1 sayfası