GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yuh artık....

2 posters
YazarMesaj
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

Yuh artık.... Empty
MesajKonu: Yuh artık....   Yuh artık.... Icon_minitimePaz Nis. 20, 2008 9:06 am

Okudum haberı sok oldum ıcımde kalmasın dıye bırılerıne yazmam lazım:D

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öymen denen sahsıyet cıkmıs demıskı turbannazı ve fasıst gomlegıdır felan fılan...Acın fazla degıl bır kac gun oncekı habere bakın elınde chp okuyla basortulu bır hanımın resmı altınada cozume ortak olun gıbılerınden bıse...Sormazlar mı adama bu perhız bu ne lahana tursusu dıye...Madem nazı sembolu ne ısı var senın partının pankartında..

Boyle ***,***,*** adamlar olamaz ya...Adamlar laıklık laıklık *** bacımın ortusune karısıo sonrada onları kullanıo.Gecende cuma namazına beledıye baskanı(yerel secımler yaklasıoya) partı arabasıyla gıtmıs basortulu kadın resmı orda 6 ok felan bu ne sımdı ya salak mı sandınız mılletı sız mı cok zekısınız ***..

Lan darlanıom sonunda ... cıkacam yola bende..Trabzonu kultur ve turızm kentı yapacaklar sonrada Twisted Evil

*** bu yazıda bazı bölümler site yönetimi tarafından sansürlenmiştir.
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

Yuh artık.... Empty
MesajKonu: Geri: Yuh artık....   Yuh artık.... Icon_minitimeÇarş. Nis. 23, 2008 5:51 am

ozan sende saansurcu modluk yapma bana:d
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

Yuh artık.... Empty
MesajKonu: Geri: Yuh artık....   Yuh artık.... Icon_minitimeÇarş. Nis. 23, 2008 9:13 am

olm kapattıracak mısın siteyi Very Happy

Yuh artık....
1 sayfadaki 1 sayfası