| İnanamıcaksınız ama okulu ozlıyecem... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sam@ Kullanıcı
| Konu: İnanamıcaksınız ama okulu ozlıyecem... Perş. Nis. 10, 2008 10:14 am | |
| Lan 3 gun gıtmedım okula sımdı bıde sonlarına gelıozya.Dusundum ozlıcem bu lanet yerı be...Okuldan kacıp kafeye gıtmeyı,sabah gec kalıp suluhanda cay ıcmeyı,okuldan kacıp saglık ocagından sevk almak ıcın uydurdumuz bahanelerı...Emralın bagırmalarını bıle ozlıcem be..Hatda her ne kadar ıskencede olsa sınıftakı kızların soledıklerı sarkıları bıle ozleyebılırım Cok hostu be her ne kadar cıle gıbı olsada bakınca cok guzel anılarımız oldu belkı okulda olmadı ama onun sayesınde oldu... Bunları yazmak benım ıcın cok zordu ama ben bıle ozlıcem galıba okulu cunku o olmadan hep bır sey eksık kalacak veya bır cok sey... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İnanamıcaksınız ama okulu ozlıyecem... Perş. Nis. 10, 2008 10:15 pm | |
| samet bu mesajını ciddiye almıyorum arkadaşım. büyük ihtimakl kafan yerinde yerinde değil=) |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: İnanamıcaksınız ama okulu ozlıyecem... C.tesi Nis. 12, 2008 7:07 am | |
| bence de çok zor olacak. kimileriyle paylaşılan 4 sene var, hazırlıktan bu yana.kimileriyle belki hiç aynı sınıfta bulunmadım,arkadaşlar sayesinde konuştuk ya da kimileri var hiç muhabbetim olmadı.ama yine de biz dört sene aynı okulda farklı problemlerle yan yana 4 sene geçirdik.dile kolay. ama kesinlikle özleyeceğim şey arkadaşlarım.e tabii bir de hedeflerimizle büyüyecek olan sıkıntılarımızdan daha uzak olduğumuz şu günler. kesinlikle M.Emral'ı özlemeyeceğim.belki okuldan ayrıldıktan sonra adını bile anmam.aslında sadece Emral değil problem bir kaç sevdiğim öğretmen ve arkadaşlarım dışında başta idareciler olmak üzere kalanların hiç birini özlemeyeceğim.Çünkü onlara karşı hiç bir güvenim kalmadı.artık özellikle idarecilere olan saygım artık öğretmen olduklarından da değil sadece insan olduklarından...sonuç olarak yine her zaman yaptığım gibi okuldan ayrılırken ağlayacağım, geçenlere,unutulacaklara göz yaşı dökeceğim ve gözümü ardımdam alamadan o bayırı çıkıp uzaklaşacağım ve yerimi yeni birileri dolduracak okulda.benden haberleri bile olmayacak ama ben ordaydım diyebileceğim,evet ben şu an burdayım,KAL'da ama vakit doluyor! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İnanamıcaksınız ama okulu ozlıyecem... C.tesi Nis. 12, 2008 8:30 am | |
| Abartmayın. alt tarafı okul. hem de kıçımdan bir okul! bitse de kurtulsak! |
|
| |
bluedesign Moderatör
| Konu: Geri: İnanamıcaksınız ama okulu ozlıyecem... C.tesi Nis. 12, 2008 10:05 am | |
| evet Tuğba nın 4 sene dedikten sora parantez içinde Ozan yazmasını beklerdim ama nese... okulu özleriz ya... arkadaşlarımın çoğunu bu okul sayesinde kazandım.. | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: İnanamıcaksınız ama okulu ozlıyecem... Paz Nis. 13, 2008 9:59 am | |
| kemal senin için öyle bir okul olabilir.ama herkesin yaşadığı şeyler farklı ve sanırım burda görüşlerimizi yazıyoruz başkalarınınkini eleştirmiyoruz | |
|
| |
bluedesign Moderatör
| Konu: Geri: İnanamıcaksınız ama okulu ozlıyecem... Ptsi Nis. 14, 2008 11:23 am | |
| ya hala ismim geçmedi yaa ... tmm tuğba tmm... | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: İnanamıcaksınız ama okulu ozlıyecem... Ptsi Nis. 14, 2008 11:28 am | |
| geçmeyecek zaten bekleme | |
|
| |
bluedesign Moderatör
| Konu: Geri: İnanamıcaksınız ama okulu ozlıyecem... Salı Nis. 15, 2008 9:54 am | |
| ya harbi boşuna geçmiş 4 senem yaa... keşke güzel sanatlara gitseydim.. en azından resimlerim para ederdi... | |
|
| |
Sam@ Kullanıcı
| Konu: Geri: İnanamıcaksınız ama okulu ozlıyecem... Çarş. Nis. 16, 2008 9:26 am | |
| olm kafam ıyı degıl be 1 hafta gelmeyınce ozledım ıste bı de sonunu dusununce | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: İnanamıcaksınız ama okulu ozlıyecem... Çarş. Nis. 16, 2008 10:33 am | |
| ozan belki derslere girseydin 4 senen boşuna gitmezdi! | |
|
| |
bluedesign Moderatör
| Konu: Geri: İnanamıcaksınız ama okulu ozlıyecem... Perş. Nis. 17, 2008 6:31 am | |
| Aha işte... derse girmiyoz diye arkadaşın deilmiyiz... tamam... ole olsun... | |
|
| |
Sam@ Kullanıcı
| Konu: Geri: İnanamıcaksınız ama okulu ozlıyecem... Cuma Nis. 18, 2008 10:20 am | |
| ıyyy bugun sınıf yıne tamdı nerdeyse bıde ahmet denen hoca nusvettesının yıne tahtada dersı soruyu anlatacam dıye katletmesı bıraz sankı fıkrımı degıstırdı.... | |
|
| |
bluedesign Moderatör
| Konu: Geri: İnanamıcaksınız ama okulu ozlıyecem... Cuma Nis. 18, 2008 11:03 am | |
| aha eski Samet geri geliyor | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İnanamıcaksınız ama okulu ozlıyecem... C.tesi Mayıs 24, 2008 2:20 pm | |
| - bluedesign demiş ki:
- Aha işte... derse girmiyoz diye arkadaşın deilmiyiz... tamam... ole olsun...
oğlum sen benim gardaşımsın lan. okuldan kaçacak adam mı yok? kap ozanı çık=) her daim hazır eleman=) |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: İnanamıcaksınız ama okulu ozlıyecem... Paz Mayıs 25, 2008 9:37 am | |
| aha işte ozan sen de beni bu kadar tanımışsın...helal olsun...evet 4 senen boşa geçmiş!! | |
|
| |
Sam@ Kullanıcı
| Konu: Geri: İnanamıcaksınız ama okulu ozlıyecem... Ptsi Haz. 23, 2008 2:10 pm | |
| okulu ozlemım la nerde sabah orda aksam takılyom bıraz yorucu ama olsun:D Cok guzelmıs okulsuz hayat be oss gectıkten sora annem babamda sustu ohhh hayat bu be:d | |
|
| |
| İnanamıcaksınız ama okulu ozlıyecem... | |
|