GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Cengız Han geldı...

3 posters
YazarMesaj
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

Cengız Han geldı... Empty
MesajKonu: Cengız Han geldı...   Cengız Han geldı... Icon_minitimePerş. Nis. 03, 2008 9:56 am

Her ne kadar yaptıkları bır cok kısı tarafından sevılmesede benım tarıhte takdır ettıgım nadır kısılerdendır...En azıdan guc,hırs ve zafer sahıbı bırı..Bence ızlemeye deger bır fılm ve kısılık tabıkı eger guzel anlatılmıssa ama oscar adayı bır fılm kotu olmamalı degıl mıVery Happy
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

MesajKonu: Geri: Cengız Han geldı...   Cengız Han geldı... Icon_minitimePtsi Nis. 14, 2008 1:39 pm

evet gerçekten güzel bi film..en azından sıkılmıyosunuz..anlamadığım tek bişey vr çocuklar kimden???herkesten farklı bi yorum geliyo yaaa...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Cengız Han geldı...   Cengız Han geldı... Icon_minitimePtsi Nis. 14, 2008 10:26 pm

ben kan vahşet savaş bekliyorum (300 spartalı gibi) ama duyduğuma göre daha çok magazin işleriyle iligliymi film. cengiz han kiminle nerede ne yapmış. kimden kaç çokcuk peydahlamış falan.
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

MesajKonu: Geri: Cengız Han geldı...   Cengız Han geldı... Icon_minitimeÇarş. Nis. 16, 2008 11:43 am

yok yaa hiç öle kanlı doğramalı sahne yoktu...ama güzeldi..ben zaten sevmem öle çok kanlı filmleri.
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

MesajKonu: Geri: Cengız Han geldı...   Cengız Han geldı... Icon_minitimePerş. Nis. 17, 2008 6:28 am

ya 5 dakkalık savaş sahnesi var sanki Cengiz HAn değil de polyana filmi yaa... ( polyana Very Happy Very Happy Very Happy )
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Cengız Han geldı...   Cengız Han geldı... Icon_minitimeCuma Nis. 18, 2008 10:21 am

ozan bır sen begenmemıssın herkes sevdı banada sebep oldun gıtmedım fılme Evil or Very Mad
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

MesajKonu: Geri: Cengız Han geldı...   Cengız Han geldı... Icon_minitimeCuma Nis. 18, 2008 11:06 am

la olm kızlar sevmiştir o filmi resmen aşk filmi yaa... buz devrinde bile daha çok savaş sahnesi vardır Samet... CD sini alınca hak verecen bana emin ol...

Cengız Han geldı...
1 sayfadaki 1 sayfası