GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

BU YAZIYI 10 KIŞIYE ATAN EBEDIYEN MUTLU OLUR!!!!

2 posters
YazarMesaj
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

BU YAZIYI 10 KIŞIYE ATAN EBEDIYEN MUTLU OLUR!!!! Empty
MesajKonu: BU YAZIYI 10 KIŞIYE ATAN EBEDIYEN MUTLU OLUR!!!!   BU YAZIYI 10 KIŞIYE ATAN EBEDIYEN MUTLU OLUR!!!! Icon_minitimePerş. Mart 27, 2008 11:12 am

Arkadaşlar son yıllarda dikkatimi çeken bir konu var. Kopyala yapıştır mailleri... Şahsen çoğunu ben okumuyorum.. neden mi bahsediyorum... başlıkları " lütfen okuyun" olan , sonları hep " bu mesajı 10 kişiye atarsan bilmem ne olur.. " olan mesajlardan. kimin ne için yazdığını hiçbirimiz bilemiyoruz. bazen yararlı güzel şeyler oluyor içlerinde ama yöntem yanlış. birileri düşüncelerini insanlara empoze etmek için insanların en çok kullandıkları şeyi - interneti kullanıyo, biz de alet oluyoruz.. üstüne bir de dinimizi kullanıyor 10 kişiye gönderen sevap alır fanal filan... Peygamberimiz dahi sen şunu 10 kişiye söle sevabını al , hayatın kurtulsun diyemezken bu mesajları gönderen hangi sıfatla bu rakamı belirliyor anlamış deilim... size önerim böyle mesaj alsanız dahi listenize yollamayın... okuduysanız güzel yönleri alın arkadaşlarınızla birebir konuşun tartışın... yani ağzınızdan çıkan sözler sizin akıl süzgecinizden geçmiş olsun ...
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

BU YAZIYI 10 KIŞIYE ATAN EBEDIYEN MUTLU OLUR!!!! Empty
MesajKonu: Geri: BU YAZIYI 10 KIŞIYE ATAN EBEDIYEN MUTLU OLUR!!!!   BU YAZIYI 10 KIŞIYE ATAN EBEDIYEN MUTLU OLUR!!!! Icon_minitimeCuma Mart 28, 2008 11:26 am

en sinir olduğum şeylerden biri bu sanırım.bir kere iletinin altında toplanan posta adresleri birilerinin eline ulaşıyor ve ben nerdeyse her gün tanımadığım kişilerden elektronik posta alıyorum.gerçekten benim ondan faydalanmamı isteyen kişi onu gizli olarak gönderir,ki ben mümkün olduğunca öyle yapmaya çalışıyorum.bir de din sömürüsü yapanlara sinir oluyorum,kime ne benim dinimden,inancımdan!

BU YAZIYI 10 KIŞIYE ATAN EBEDIYEN MUTLU OLUR!!!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Genel kulturnuz olur:D
» Turkiye Grand Prix de 1. Kim Olur ?