GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

120

3 posters
YazarMesaj
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

120 Empty
MesajKonu: 120   120 Icon_minitimeC.tesi Mart 01, 2008 11:20 am

arkadaşlar bu kadar geç olduğu için özür dilerim çünkü çok daha önceden açılması gereken bir başlık
filmin reklamını ilk gördüğümde kesinlikle gitmeliyim dedim ama aksilikler dolayısıyla iki hafta kadar gecikti.Filmden az önce çıktım ve gözlerim şiş,kıpkırmızı.
filmde küçük de olsa aksaklıklar var ama hiç önemsemiyorsunuz.Fİlm boyunca şu şey vardı aklımda :"16-17 yaşı.benden küçük kahramanlar!yürekte yanan ve dağlarda sönen alevler!"
gerçekten güzel bir film olmuş. İzlenmesi gerekiyor bence. Hatta sinemaya gidecekseniz Recep İvedik yerine 120'ye gidin bin kat daha iyi edersiniz.(tartışmaya yol açacak bi cümle belki ama evet söylüyorum)
Aslında film bittiğinde de bazı sorular vardı aklımda ama onları sarf etmem çok daha büyük bir tartışmaya yol açacağı için söylemiyorum.
netice olarak kesinlikle izleyin.
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

120 Empty
MesajKonu: Geri: 120   120 Icon_minitimePaz Mart 09, 2008 7:34 am

keşke tarihimizi anlatan kaliteli filmler çoğalsa... Böyle destansı bi tarihimiz var ama bu tarihi anlatabilecek nitelikte filmler parmakla sayılacak kadar az. Biz de ne yapıyoruz miletin hayal gücü ürünü(çoğu zaman da taklit...) destanlarını izliyoruz. Nedir şimdi 300 spartalı ??? Tarihin hangi döneminde yaşanmış(en azından benzer bi olay... )? şu ÖSS bi geçsin çok film projem var çoook.... Very Happy
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

120 Empty
MesajKonu: Geri: 120   120 Icon_minitimeSalı Mart 11, 2008 10:19 am

300 spartalıyı geç sen ozan.yazıda dadediğim gibi 120 dururken herkes recep ivedik'e gitti.görüşümü belirtip yazık ettiniz dediğimde de "tuğba sen de mi o entellerdensin" yanıtını aldım.halbuki bu bence entellikle değil kaliteyle ve terbiyeyle alakası var.
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

120 Empty
MesajKonu: Geri: 120   120 Icon_minitimeSalı Mart 11, 2008 12:27 pm

tercihini recep ivedikten kullanmış biri olarak söylüyorum,bu filme gitmediğime çok yazık ettim.Şimdi gitmek istiyorum kimse gelmiyor çünkü herkes filmi gördü.Film hakkında duyduğum herşey biraz daha dürtüyo bi yolunu bulup gerekirse tek başıma gitcem bu filme.(Ha niye recep ivediği seçtiğime gelirse,doğrudur eğlendim o filmde ama tercih bana ait değildi.)

120
1 sayfadaki 1 sayfası