GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İbret dolu bır resım kesın bakın...

+4
AeK
palmiye nuri
gülsüm
Sam@
8 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
gülsüm
Kullanıcı
Kullanıcı
gülsüm

İbret dolu bır resım kesın bakın... - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: İbret dolu bır resım kesın bakın...   İbret dolu bır resım kesın bakın... - Sayfa 4 Icon_minitimePaz Ara. 30, 2007 11:25 am

O zaman sırf kemall fıtrat dıe Very Happy bıseyı anlatırken sırf kemal ıcın parantez acıp acıklama yapacam Very Happy tamam samet sen bazıları gbı olmadıkın ıcın san acıklama yapmaya gerek yok lol! afro
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: İbret dolu bır resım kesın bakın...   İbret dolu bır resım kesın bakın... - Sayfa 4 Icon_minitimePaz Ara. 30, 2007 12:20 pm

aha bazıları olduk haa.. iyi yaa.. eyvallah gülsüm hanım...
gülsüm
Kullanıcı
Kullanıcı
gülsüm

MesajKonu: Geri: İbret dolu bır resım kesın bakın...   İbret dolu bır resım kesın bakın... - Sayfa 4 Icon_minitimePaz Ara. 30, 2007 12:35 pm

Ooooo kemall beyy ((kemall bey dedım bazıları demedım bakk Very Happy ))cokda alın ganız bakıyorum ooo bendemedım mı ben ne dersem yanlıs anlamak yok dıee nurdan anlatsın benı sıze ben ole mılletı kırmak ıcın bısıler demem ona gore ben ne dersem alınmayın he he deyın gecın... Very Happy lol! ne kadar acık sozlu bı kısım bakk... Very Happy Razz
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: İbret dolu bır resım kesın bakın...   İbret dolu bır resım kesın bakın... - Sayfa 4 Icon_minitimePaz Ara. 30, 2007 1:21 pm

la he tamam Very Happy
gülsüm
Kullanıcı
Kullanıcı
gülsüm

MesajKonu: Geri: İbret dolu bır resım kesın bakın...   İbret dolu bır resım kesın bakın... - Sayfa 4 Icon_minitimePaz Ara. 30, 2007 1:36 pm

Bir insanada bu kadar aşağılanarak soylenmezkıı la he tamam Suspect ...Çok kırıldım Razz Very Happy lol!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: İbret dolu bır resım kesın bakın...   İbret dolu bır resım kesın bakın... - Sayfa 4 Icon_minitimePaz Ara. 30, 2007 1:39 pm

yapıştırırız Very Happy
gülsüm
Kullanıcı
Kullanıcı
gülsüm

MesajKonu: Geri: İbret dolu bır resım kesın bakın...   İbret dolu bır resım kesın bakın... - Sayfa 4 Icon_minitimeÇarş. Ocak 02, 2008 9:08 am

Sendın dımı kemal ben romantığım dıyenn olum sen kım romantık kım Very Happy Razz lol! suu yazdıkına bak roöantık olsan bole mı yazardın Razz
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: İbret dolu bır resım kesın bakın...   İbret dolu bır resım kesın bakın... - Sayfa 4 Icon_minitimeÇarş. Ocak 02, 2008 9:57 am

tamam da sana karşı romantik olmam için bir sebep söyle Very Happy
gülsüm
Kullanıcı
Kullanıcı
gülsüm

MesajKonu: Geri: İbret dolu bır resım kesın bakın...   İbret dolu bır resım kesın bakın... - Sayfa 4 Icon_minitimeÇarş. Ocak 02, 2008 10:58 am

zate bana nıe romantı olasın aaa saskın sen demedın mı cok romantıgım dıe bız de o romantılıgı gormek ıcın konusuoruzz burdaaa...aman yaa banane senın romantıkıkınden degıl mı ama... Razz lol!
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

MesajKonu: Geri: İbret dolu bır resım kesın bakın...   İbret dolu bır resım kesın bakın... - Sayfa 4 Icon_minitimeÇarş. Ocak 02, 2008 11:11 am

la anca saçmalıon haa kemal e bunu da ancak aşık olmana bağlıom başka bağlicak yer bulamadım Very Happy
gülsüm
Kullanıcı
Kullanıcı
gülsüm

MesajKonu: Geri: İbret dolu bır resım kesın bakın...   İbret dolu bır resım kesın bakın... - Sayfa 4 Icon_minitimeÇarş. Ocak 02, 2008 11:15 am

Yürü be kuzen kım tutar senı... Very Happy Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: İbret dolu bır resım kesın bakın...   İbret dolu bır resım kesın bakın... - Sayfa 4 Icon_minitimeÇarş. Ocak 02, 2008 11:56 am

eyvallah... kızlar şımartıyorsunuz ama Embarassed
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

MesajKonu: Geri: İbret dolu bır resım kesın bakın...   İbret dolu bır resım kesın bakın... - Sayfa 4 Icon_minitimeÇarş. Ocak 02, 2008 12:03 pm

şımartan şımartmış olum biz ne şımartıcazz!!!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: İbret dolu bır resım kesın bakın...   İbret dolu bır resım kesın bakın... - Sayfa 4 Icon_minitimeÇarş. Ocak 02, 2008 12:25 pm

kim şımartmış lan beni?
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: İbret dolu bır resım kesın bakın...   İbret dolu bır resım kesın bakın... - Sayfa 4 Icon_minitimeCuma Ocak 04, 2008 9:25 am

edılgensın olm kendı kendını sımartıon:D
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: İbret dolu bır resım kesın bakın...   İbret dolu bır resım kesın bakın... - Sayfa 4 Icon_minitimeCuma Ocak 04, 2008 9:26 am

eyvallah sametim Very Happy
gülsüm
Kullanıcı
Kullanıcı
gülsüm

MesajKonu: Geri: İbret dolu bır resım kesın bakın...   İbret dolu bır resım kesın bakın... - Sayfa 4 Icon_minitimeC.tesi Ocak 05, 2008 6:13 am

eeee muhabbet yarıda kaldıı konu acın da konusalımm Very Happy Cool
bihter
Kullanıcı
Kullanıcı

Kadın Mesaj Sayısı : 35

MesajKonu: Geri: İbret dolu bır resım kesın bakın...   İbret dolu bır resım kesın bakın... - Sayfa 4 Icon_minitimePaz Mart 16, 2008 7:19 am

her forumda olmak zorunda mı bu resim ya:Diğrenççç bıktım artık bunu görmekten:D
guven_61
Kullanıcı
Kullanıcı
guven_61

Erkek Mesaj Sayısı : 89

MesajKonu: Geri: İbret dolu bır resım kesın bakın...   İbret dolu bır resım kesın bakın... - Sayfa 4 Icon_minitimePerş. Mart 27, 2008 10:51 am

abi bunu da gördükten sora kesin kararım ozana katılmak gerisi gelmio elimden kusura baqma samet:D
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

MesajKonu: Geri: İbret dolu bır resım kesın bakın...   İbret dolu bır resım kesın bakın... - Sayfa 4 Icon_minitimePerş. Mart 27, 2008 10:55 am

evet bir oy daha!

yakında samet ten kurtuluyoruz... Very Happy
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

MesajKonu: Geri: İbret dolu bır resım kesın bakın...   İbret dolu bır resım kesın bakın... - Sayfa 4 Icon_minitimePerş. Nis. 03, 2008 9:22 am

e o bir oyu ben memnuniyetle veririm!!!! Twisted Evil
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: İbret dolu bır resım kesın bakın...   İbret dolu bır resım kesın bakın... - Sayfa 4 Icon_minitimePerş. Nis. 03, 2008 9:24 am

bu kadar muhabbet etmmenızı saglıyorum sız ne yapıyorsunuz admmısınız lan sız??
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: İbret dolu bır resım kesın bakın...   İbret dolu bır resım kesın bakın... - Sayfa 4 Icon_minitimePerş. Nis. 03, 2008 9:26 am

ne oluyor lan burada? buldunuz çocuğu tek yüklenin. Sametim kokrma ben geldim! dağılın lan! Twisted Evil
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: İbret dolu bır resım kesın bakın...   İbret dolu bır resım kesın bakın... - Sayfa 4 Icon_minitimePerş. Nis. 03, 2008 9:32 am

nalet olsun ıcımdekı hayvan sevgısıne kemal ya yoksa bunlarla 1 dk muhattap olmam ha:D
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: İbret dolu bır resım kesın bakın...   İbret dolu bır resım kesın bakın... - Sayfa 4 Icon_minitimePerş. Nis. 03, 2008 9:36 am

ahahaha=) ben daha bir şey demiyorum Laughing

İbret dolu bır resım kesın bakın...
4 sayfadaki 5 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki