GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

2. bir Kenan neden olmasın?

2 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir

2. bir Kenan neden olmasın? Empty
MesajKonu: 2. bir Kenan neden olmasın?   2. bir Kenan neden olmasın? Icon_minitimeSalı Ara. 18, 2007 2:24 pm

evet arkadaşlar çok düşündüm ve dedimki bizim aramızdan neden 2. bir Kenan Sofuoğlu çıkmasın? ve çıkmaması için bir sebep bulamadım... lütfen desteklerinizi esirgemeyin.. .şu gariban arkadaşınıza arka çıkın size dünya şampiyonluğu getireyim!

potansiyel yamaha pilotu M.Kemal SEZEROĞLU
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: 2. bir Kenan neden olmasın?   2. bir Kenan neden olmasın? Icon_minitimeÇarş. Ara. 19, 2007 9:35 am

la he kemal o pılotlar senın yasındaken coktan pıstlerın tozunu yutmusda bır kac kupa almıs oluyor:D
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 2. bir Kenan neden olmasın?   2. bir Kenan neden olmasın? Icon_minitimeÇarş. Ara. 19, 2007 11:53 am

ulan imkanımız vardı da biz mi kupa almadık... Very Happy
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: 2. bir Kenan neden olmasın?   2. bir Kenan neden olmasın? Icon_minitimeSalı Ara. 25, 2007 6:41 am

yas gectı bence kendını gıtara ver bekı o tutar:D
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

MesajKonu: Geri: 2. bir Kenan neden olmasın?   2. bir Kenan neden olmasın? Icon_minitimePaz Mart 09, 2008 7:55 am

Olm Kenan sofuoğlu baba demeden önce moto gp demiş adam... onun motorsikler kullandığı yaşta ben Gillette i otomobil markası sanardım.. Very Happy bence de senden geçmiş... en iyisi arkadaşlar yardımlarını bana yöneltsin de en azından Kenana motorsikler tasarlayabilecek biri olsun Türkiyede Very Happy Very Happy Very Happy

2. bir Kenan neden olmasın?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» neden?
» Gururumuz Kenan!