GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

kavak yelleri

4 posters
YazarMesaj
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

kavak yelleri Empty
MesajKonu: kavak yelleri   kavak yelleri Icon_minitimeSalı Ara. 04, 2007 6:20 am

arkadaşlar fazla dizi izlemesem de arada rastlıyorum... geçen televizyonda kayak yapıyom( hani internette sörf yapılır ya.... Mad ) kulağıma hoş bi melodi geldi... sonra bi baktım pinhani... tabe hemen çaktım olayı dizi kavak yelleriymiş... pinhani müthiş yaa bence o diziyi dizi yapan pinhani( gerçi pinhani de diziyle ünlü oldu ama... ) çekim ve konu fazla ilgimi çekmedi sıkıldım nese izliyosanız yorumlarınızı bekliyorum..
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

kavak yelleri Empty
MesajKonu: Geri: kavak yelleri   kavak yelleri Icon_minitimeÇarş. Ara. 05, 2007 9:36 am

bn de izliyodum ama ne zaman ki aslı karakteri sokaklarda geze geze 372 puan alıp tıp kazandı izlemeyi bıraktım...
ama pinhani ye gelince...keşke başka bi şekilde duysaydık (gerçi bn duymuştum ama onlar olduğunu bilmiyodum) çünkü bana göre dizide şarkılar basitleşmiş...şöyle diziden ayırıp da adam gibi dinleyince şarkıları daha çok şey buldum...bu arada bn pinhani kelimesini a'yı kısa tutup okuyodum ama pinhaani şeklinde okunacakmış
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

kavak yelleri Empty
MesajKonu: Geri: kavak yelleri   kavak yelleri Icon_minitimePaz Ara. 09, 2007 11:01 am

yaa ne bilim sarmadı bana ama gerçekten pinha(aa)ni müthiş Very Happy
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

kavak yelleri Empty
MesajKonu: Geri: kavak yelleri   kavak yelleri Icon_minitimeSalı Nis. 15, 2008 11:43 am

ya aslında o kladar da fena değilmiş Razz tamam tamam yanıldım.. artık seviyorum olamaz mı.. aslında yapacak başka bir şey yok izliyorum artık.. ama konusu hala aynı yeni karakterler geldi o kadar. eskiden 4 ün ikilisi şeklinde sevgili oluyorlardı şimdi 6 nın 2 lisi şeklinde oluyorlar Very Happy Very Happy Very Happy
Misafir
Misafir

kavak yelleri Empty
MesajKonu: Geri: kavak yelleri   kavak yelleri Icon_minitimeSalı Nis. 15, 2008 12:44 pm

deniz bir yan duranı bir de ağlayanı affetmez lol!
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

kavak yelleri Empty
MesajKonu: Geri: kavak yelleri   kavak yelleri Icon_minitimeÇarş. Nis. 16, 2008 6:30 am

hehe:D işler karştı zati Mine hamile galiba Jr.Deniz yolda Very Happy Aslı ya başka biri yazıyo .. Efe Duygu ya yöneldi... duygu da Mine ye çıkma teklifi ederse şaşırmayın Very Happy
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

kavak yelleri Empty
MesajKonu: Geri: kavak yelleri   kavak yelleri Icon_minitimeÇarş. Nis. 16, 2008 9:29 am

ya bu dızıler genclıkın kafasına fıtne sokan emperyalıst guclerın ve ulkemızın ahlakı yapısını bozmak ısteyen mıhrakların ıslerı bırakın kardesım kurtlar vadısı(sadece derın konulardakı yaklasımı) ızleyın baskası yalan...
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

kavak yelleri Empty
MesajKonu: Geri: kavak yelleri   kavak yelleri Icon_minitimePerş. Nis. 17, 2008 6:32 am

ya Kurtlar Vadisi zaten gençleri sevgi ve şevkate yöneltiyor... hepsi aynı Samet.. al birini vur ötekine ... yine de bu akşam sen vadiyi ben kavak yellerini izlicez.. ( izlicem desem anlatım bozukluğu mu olurdu ne?? )
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

kavak yelleri Empty
MesajKonu: Geri: kavak yelleri   kavak yelleri Icon_minitimeCuma Nis. 18, 2008 2:07 am

mine hamile değilmiş ya!! öyle sarmaz ki.. neyse aha da bi karakter daha geldi aslıya yazıyor. sıktı artık kim kimle çıkıyo belli olsun dizide.. Very Happy
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

kavak yelleri Empty
MesajKonu: Geri: kavak yelleri   kavak yelleri Icon_minitimePaz Nis. 20, 2008 10:40 am

vaz geçtim ya artık Mine taraftarıyım... ama işte diziyi yzan haksızlık edio... mine gibi kız gitti de Denize yazıyo yaa... neyse Very Happy
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

kavak yelleri Empty
MesajKonu: Geri: kavak yelleri   kavak yelleri Icon_minitimeÇarş. Nis. 23, 2008 6:08 am

olm vadı ogretıcı gecen esrarın zararlarını ogrettı felan ayrıca ahlaksızlık ıcermıo en azından:D
Misafir
Misafir

kavak yelleri Empty
MesajKonu: Geri: kavak yelleri   kavak yelleri Icon_minitimeÇarş. Nis. 23, 2008 9:01 am

alayının ...

bu ileti karga tarafından sansürlenmiştir.
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

kavak yelleri Empty
MesajKonu: Geri: kavak yelleri   kavak yelleri Icon_minitimePerş. Nis. 24, 2008 11:29 am

izleyemiyorum adam gibi yaa... evde bi tek ben izliyorum .. bizden kimse de tavsiye etmez kavak yellerini... neyse bi ara izleriz internetten Very Happy
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

kavak yelleri Empty
MesajKonu: Geri: kavak yelleri   kavak yelleri Icon_minitimeSalı Haz. 10, 2008 1:58 am

Mösyö Atakan da dahil oldu diziye o gelirken Umut Elif ve türevleri de çıkıyo heralde... Denizle para konusunda anlaştı heralde yapımcı, her an dönebilir... Ee o dönerse Leman Hanım Teyze ile Murat Amca da gelir...
Neyse dizide sonunda olan oldu ve Efe Aslıya yazmaya başladı. Heyecanlı bitti 52.bölüm ... Perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum...
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

Kadın Mesaj Sayısı : 302

kavak yelleri Empty
MesajKonu: Geri: kavak yelleri   kavak yelleri Icon_minitimeSalı Haz. 10, 2008 2:31 am

Evil or Very Mad ııyyşşhh ...LAVUK YELLERİ...
Misafir
Misafir

kavak yelleri Empty
MesajKonu: Geri: kavak yelleri   kavak yelleri Icon_minitimeSalı Haz. 10, 2008 8:18 am

'pentimento demiş ki:
Evil or Very Mad ııyyşşhh ...LAVUK YELLERİ...

ahahaha işte bu LAVUK YELLERİ hatta LAVUK KELLERİ Twisted Evil
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

kavak yelleri Empty
MesajKonu: Geri: kavak yelleri   kavak yelleri Icon_minitimeSalı Haz. 10, 2008 8:21 am

lol!
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

kavak yelleri Empty
MesajKonu: Geri: kavak yelleri   kavak yelleri Icon_minitimePerş. Ağus. 21, 2008 11:46 am

ozan gözün aydın
dizin yeni sezona başlıyor:D
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

kavak yelleri Empty
MesajKonu: Geri: kavak yelleri   kavak yelleri Icon_minitimeCuma Ağus. 22, 2008 2:24 pm

Very Happy Oohoo Ozan yaprak dökümünü unutursun artık. Ha bide yeni sezonda Aslı yerine Bengü geliyormuş. lol!

kavak yelleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» cnbc-e dizileri...favoriniz hangisi?