GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ELIF TURAN ( made in EROL KOSE! )

YazarMesaj
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

ELIF TURAN ( made in EROL KOSE! ) Empty
MesajKonu: ELIF TURAN ( made in EROL KOSE! )   ELIF TURAN ( made in EROL KOSE! ) Icon_minitimePtsi Ara. 03, 2007 11:54 am

THE QUEEN OF ' ELECTRO BAKKAL '

Türk pop müziğinin parlayan yıldızı Elif Turan listelerde şok etkisi yarattı.... ( yavaşşşş Very Happy ) henüz 23 yaşında olan ( Türkiyeye göre hala çok genç... ) ve müzik hayatına jazz la başlayan Elif Turan daha sonra Erol Köse'yle birlikte çalışarak pop hayatına başladı. çıkış şarkısı olarak Serdar Ortaç ın büyüt istersen adlı parçası seçildi. Erol köse daha önce de Gülşen, BENGÜ gibi isimlerle çalışmıştı.

Çıkış klibi 16 kişilik dans ekibiyle 2 ayda tamamlandı. Klipte Elif Turan sadece sesiyle değil dansları ve fiziğiyle de iddialı. 5 dil bilen sanatçı aynı zamanda keman, davul ve piyano da çalabiliyor.

şarkı benim dilime şimdiden dolandı... ( aa ne ilginç demi... Very Happy )
Misafir
Misafir

ELIF TURAN ( made in EROL KOSE! ) Empty
MesajKonu: Geri: ELIF TURAN ( made in EROL KOSE! )   ELIF TURAN ( made in EROL KOSE! ) Icon_minitimePtsi Ara. 03, 2007 2:11 pm

Dinlemedim, bilmiyorum.. ama işin içinde erol köse varsa ve ozan da şarkılarını beğeniyorsa ikinci bir bengü var karşımızda.. bu başlık da fazla dayanmaz kanımca Very Happy

Not: Bengü başlığı tarafımdan üyelerin isteği üzerine kaldırılmıştır.

ELIF TURAN ( made in EROL KOSE! )
1 sayfadaki 1 sayfası