GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ????????????????

5 posters
YazarMesaj
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

Erkek Mesaj Sayısı : 368

kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? Empty
MesajKonu: kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ????????????????   kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? Icon_minitimePtsi Kas. 05, 2007 8:26 am

Oyle b.ktan bı okulda okuyoruz kı her gun ne gıbı bır sacmalık olcak dıye beklıyoruz bu okulda...
İşte bugunun bombası ALMANCA HER GUN 9.SAATİMİZ
Hata yapıolar cozumunu de bızım bulmamızı ıstıolar la mademkı cozum bulamıcaksınız nası yonetıyorsunuz bu okulu
Artık ben bıse demıyom ya bırakın yaa Evil or Very Mad
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ????????????????   kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? Icon_minitimePtsi Kas. 05, 2007 8:31 am

Adamlar bu işin böyle olacağını geçen seneden biliyorlardı ama siklemediler.! ben de onları siklemiyorum! siktirip gitsinler!

En son tarafından Ptsi Kas. 05, 2007 8:40 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
keep_out
Moderatör
Moderatör
keep_out

Erkek Mesaj Sayısı : 180

MesajKonu: Geri: kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ????????????????   kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? Icon_minitimePtsi Kas. 05, 2007 8:38 am

abi madem beceremion siktir git ne işin var okulda devamsızlığım bitene kadar o derse girersem...a.q okul a.q emral
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

MesajKonu: Geri: kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ????????????????   kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? Icon_minitimePtsi Kas. 05, 2007 8:44 am

devamsızlık hakkı 5derste birmiş haberiniz olsun ve sanırım o derslerde yapıcanız devamsızlıklar bu seneki devamsızlık haklarından ayrıymış..
yani deişik bi uygulama bence tam bişe örenmeden devamsızlık yapmayın kendi başınızı yakarsınız..
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ????????????????   kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? Icon_minitimePtsi Kas. 05, 2007 8:45 am

(bu mesajı boş sanmayın!!! aslında çok fazla yorum içeriyor!!!)
keep_out
Moderatör
Moderatör
keep_out

Erkek Mesaj Sayısı : 180

MesajKonu: Geri: kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ????????????????   kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? Icon_minitimePtsi Kas. 05, 2007 8:46 am

...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ????????????????   kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? Icon_minitimePtsi Kas. 05, 2007 8:47 am

ne demek 5 ders lan! sikerim uygulamasını!
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

MesajKonu: Geri: kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ????????????????   kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? Icon_minitimePtsi Kas. 05, 2007 8:50 am

bunların hepsinn muhsinn başının altından çıktıını biliosunuz dimi..
ayrıca şimdiki müdürde gitcekmiş ve bilin baklaım yeni müdürümüz kim olcak??
EMRAALL!!!
başa gelen mahvedip gidio bakalım emral bey napıcak..umarım bize yetişmezde yeni bi uygulamayla gelmez karşımıza..
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ????????????????   kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? Icon_minitimePtsi Kas. 05, 2007 8:52 am

en başında ilk olarak emral gelseydi şu an böyle bi problemimiz olmazdı bnce....tamam kişisel olarak sevmem ama profesyonel bir öğrenci olarak diyorum ki bizim okulu ancak emral paklar...(şu sözümle eleştiri oklarına uğrayacağımı biliyorum ama bnce öyle...)
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

Erkek Mesaj Sayısı : 368

MesajKonu: Geri: kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ????????????????   kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? Icon_minitimePtsi Kas. 05, 2007 8:55 am

ya bişe deıl ben 7.ders geldı mı uyumaya baslıyorum bu 9. derste bılmem kacıncı uykuma gecerı heralde barı sıcak olsa konferans salonu soguk da da uyunmazkı Very Happy:D lol!
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

MesajKonu: Geri: kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ????????????????   kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? Icon_minitimePtsi Kas. 05, 2007 8:56 am

yaa bence emralın tek iyi var oda gerçekten bağırarak da olsa okulu az da olsa adam edio..o olmasaydı hepimizde çok ii bilioruzki bizim okul uçardı...ama müdür olarak pekde bişi yapcanı sanmıorum dierleri gibi bişileri bozup giderdi heralde...bence en iisi kadir altuncu..ben onun zamanında ablamdan hiç şikayet duymadım ne geldiyse bizim başımıza geldi.
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ????????????????   kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? Icon_minitimePaz Kas. 11, 2007 6:34 am

yok tek sebep benım benım okumamı ıstemıyorlar nerde ben orda sıkıntı ya:S Egıtım hayatım hep boyle gecıo pfff..

kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ????????????????
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Alonso, Lewis'le olmak istemiyor