| kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
punkyc Kullanıcı
| Konu: kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? Ptsi Kas. 05, 2007 8:26 am | |
| Oyle b.ktan bı okulda okuyoruz kı her gun ne gıbı bır sacmalık olcak dıye beklıyoruz bu okulda... İşte bugunun bombası ALMANCA HER GUN 9.SAATİMİZ Hata yapıolar cozumunu de bızım bulmamızı ıstıolar la mademkı cozum bulamıcaksınız nası yonetıyorsunuz bu okulu Artık ben bıse demıyom ya bırakın yaa | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? Ptsi Kas. 05, 2007 8:31 am | |
| Adamlar bu işin böyle olacağını geçen seneden biliyorlardı ama siklemediler.! ben de onları siklemiyorum! siktirip gitsinler!
En son tarafından Ptsi Kas. 05, 2007 8:40 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
keep_out Moderatör
| Konu: Geri: kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? Ptsi Kas. 05, 2007 8:38 am | |
| abi madem beceremion siktir git ne işin var okulda devamsızlığım bitene kadar o derse girersem...a.q okul a.q emral | |
|
| |
palmiye nuri Kullanıcı
| Konu: Geri: kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? Ptsi Kas. 05, 2007 8:44 am | |
| devamsızlık hakkı 5derste birmiş haberiniz olsun ve sanırım o derslerde yapıcanız devamsızlıklar bu seneki devamsızlık haklarından ayrıymış.. yani deişik bi uygulama bence tam bişe örenmeden devamsızlık yapmayın kendi başınızı yakarsınız.. | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? Ptsi Kas. 05, 2007 8:45 am | |
| (bu mesajı boş sanmayın!!! aslında çok fazla yorum içeriyor!!!) | |
|
| |
keep_out Moderatör
| Konu: Geri: kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? Ptsi Kas. 05, 2007 8:46 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? Ptsi Kas. 05, 2007 8:47 am | |
| ne demek 5 ders lan! sikerim uygulamasını! |
|
| |
palmiye nuri Kullanıcı
| Konu: Geri: kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? Ptsi Kas. 05, 2007 8:50 am | |
| bunların hepsinn muhsinn başının altından çıktıını biliosunuz dimi.. ayrıca şimdiki müdürde gitcekmiş ve bilin baklaım yeni müdürümüz kim olcak?? EMRAALL!!! başa gelen mahvedip gidio bakalım emral bey napıcak..umarım bize yetişmezde yeni bi uygulamayla gelmez karşımıza.. | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? Ptsi Kas. 05, 2007 8:52 am | |
| en başında ilk olarak emral gelseydi şu an böyle bi problemimiz olmazdı bnce....tamam kişisel olarak sevmem ama profesyonel bir öğrenci olarak diyorum ki bizim okulu ancak emral paklar...(şu sözümle eleştiri oklarına uğrayacağımı biliyorum ama bnce öyle...) | |
|
| |
punkyc Kullanıcı
| Konu: Geri: kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? Ptsi Kas. 05, 2007 8:55 am | |
| ya bişe deıl ben 7.ders geldı mı uyumaya baslıyorum bu 9. derste bılmem kacıncı uykuma gecerı heralde barı sıcak olsa konferans salonu soguk da da uyunmazkı :D | |
|
| |
palmiye nuri Kullanıcı
| Konu: Geri: kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? Ptsi Kas. 05, 2007 8:56 am | |
| yaa bence emralın tek iyi var oda gerçekten bağırarak da olsa okulu az da olsa adam edio..o olmasaydı hepimizde çok ii bilioruzki bizim okul uçardı...ama müdür olarak pekde bişi yapcanı sanmıorum dierleri gibi bişileri bozup giderdi heralde...bence en iisi kadir altuncu..ben onun zamanında ablamdan hiç şikayet duymadım ne geldiyse bizim başımıza geldi. | |
|
| |
Sam@ Kullanıcı
| Konu: Geri: kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? Paz Kas. 11, 2007 6:34 am | |
| yok tek sebep benım benım okumamı ıstemıyorlar nerde ben orda sıkıntı ya:S Egıtım hayatım hep boyle gecıo pfff.. | |
|
| |
| kanuni anadolu liseli OLMAK Bİ AYRICALIKTIR ???????????????? | |
|