GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Futbol nedı??

2 posters
YazarMesaj
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

Futbol nedı?? Empty
MesajKonu: Futbol nedı??   Futbol nedı?? Icon_minitimePtsi Ekim 29, 2007 6:50 am

Futbol ıngılız-Turk ortak bulunan bır spordur..Futbol kelımesını acarsak foot:ayak ve bol:cokluk belırtecı gıbı ıkı sozcukten olusur.Bolayak demek ıstemıslerdır aslında cunku sahada 44 ayak vardır ve sureklı calısır.

Futbol ılk nasıl cıktı pekı??

Hane bır reklam vardı adm kopekı zıplatıo sonra otobus duragına gol atıo yaklasık ole bıse ıste futbolun cıkısı.Bır gun vıllasının kapısında oturan zengın bır ıngılız dusuncelı bır sekılde heyecan arıyordu.O sırada yoldan gecen bır Turk yolun kenarında mayısmıs yatan bır kedı gorur ıngılızı korkutmak ıcın kedıyı ustune atmak ıster ama elıyle tutmaya cekınır.Yakala dıye bagırıp kedının kıcına tekmeyı basar ıngılız muhtesem bır refleksle tutar kedıyı kapıdan ıcerı gırmez boylece acem halıları kırlenmez.Ondan sora Turku yanına cagırır aferın len kereta sardı bana cnm sıkılıo gel senle oynayalıom brz der coraplarını cıkarıp top seklıe sokar gecer kaleye ve penaltı cekısırler.Futbola gel zmn gıt zmn bu modern halını alır:D
MethaN
Kullanıcı
Kullanıcı
MethaN

Futbol nedı?? Empty
MesajKonu: Geri: Futbol nedı??   Futbol nedı?? Icon_minitimeCuma Kas. 02, 2007 12:10 pm

""Futbol ıngılız-Turk ortak bulunan bır spordur..Futbol kelımesını acarsak foot:ayak ve bol:cokluk belırtecı gıbı ıkı sozcukten olusur.Bolayak demek ıstemıslerdır aslında cunku sahada 44 ayak vardır ve sureklı calısır.""

vay anasını gercekden gzl dusunen ii dusunmus saolasın samet ii guldum valla Very Happy
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

Futbol nedı?? Empty
MesajKonu: Geri: Futbol nedı??   Futbol nedı?? Icon_minitimeCuma Kas. 02, 2007 4:22 pm

yuksele dedım cnm sıkılıo sımdı futbolu acıklıcam oturdum acıkladım:DEger ıstedınız bı konu varsa acıklıım yane cekınmeyın...
MethaN
Kullanıcı
Kullanıcı
MethaN

Futbol nedı?? Empty
MesajKonu: Geri: Futbol nedı??   Futbol nedı?? Icon_minitimeC.tesi Kas. 03, 2007 5:43 am

yok saol samet dizilere getirdigin mutis acıklamadan sonra kalsın Very Happy
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

Futbol nedı?? Empty
MesajKonu: Geri: Futbol nedı??   Futbol nedı?? Icon_minitimeC.tesi Kas. 03, 2007 7:16 am

canım sıkılınca ıstedınız konuları acıklarız yane bılıyorsun bılım adamı sorulan soruları gerı cevırmez:P

Futbol nedı??
1 sayfadaki 1 sayfası