GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?)

+4
palmiye nuri
gibidik
Sam@
punkyc
8 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Misafir
Misafir

90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?) Empty
MesajKonu: 90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?)   90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?) Icon_minitimePaz Ekim 28, 2007 12:49 pm

capri sundan yumiyuma beslenme sektörü, jetgillerden tsubasaya tv dünyası, hy corç versene borç ve makarona dansının temelini oluşturduu eğlencilik şabalıklar..vs. vs..aynılarını ve daa fazlasını hatırlayanlar yaşayanlar anlatsın bakiim, tanıdık gelcekmi??

Not: yine nuriden çıkma bir başlık:D
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?)   90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?) Icon_minitimePaz Ekim 28, 2007 2:40 pm

çocukluğum şu üç şey arasında geçti;

tsubasa
hugo
tipitip sakız Very Happy
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

Erkek Mesaj Sayısı : 368

MesajKonu: Geri: 90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?)   90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?) Icon_minitimePaz Ekim 28, 2007 11:46 pm

futbolcu kartları
şimdi adını hatırlamıyom ama bi çukulata vardı ıcınden kucuk oyuncaklar cıkardı...
ve tsubasa, power rangers
mustafa sandalın bu kız benı gormelı bana kazak ormelı dıye gıden bı sarkısı hep soyler dururmusum.... (Küçüklük işte Very Happy )
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?)   90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?) Icon_minitimePtsi Ekim 29, 2007 12:47 am

mustinin bende onun arabası var'ı çok söylerdim ey gidi! Very Happy power rangers hiç kaçmazdı oğlum! ve en büyük eğlencemiz...
TASOLAR! alayına giderdim vallaha koca bir toprba taso vardı sonra annem attı! ulan yine verseler yine toplarım ha! Very Happy
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: 90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?)   90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?) Icon_minitimePtsi Ekim 29, 2007 4:18 am

calma len mılletın fıkrını nurdan senın sayesende karga msj atıo az one cık ya kaldık bu kargayla her fıkrını calıo:D
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: 90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?)   90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?) Icon_minitimePtsi Ekim 29, 2007 6:12 am

musta sandalın o şarkısını ben de dinlerdim ya...powerrangers ı da izlerdim...bi çikolata vardı ya böyle para şeklinde dışı sarı bi jelatinle sarılıydı onu çok tüketirdim yaa, bi de kerim tekinin pencereni aç perdeni arala diye devam eden şarkısını çok dinlerdim
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: 90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?)   90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?) Icon_minitimePtsi Ekim 29, 2007 6:26 am

Ben hale buyumedımkı aynen dwm cızgı fılmler,tatlı hala favorılerım bı tek tasoyu bıraktım oda artık oynucak adm bulamıom kuculerde oynamıo zate hep yenıom Twisted Evil
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

MesajKonu: Geri: 90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?)   90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?) Icon_minitimePtsi Ekim 29, 2007 8:56 am

ya samet merak etme ben kemale söledim sen aç başlıı die..

eyy gidi benim ilk aldıım kast bile mustinin o albümüydü okadar işlemiş içime!!...
klibindede şınav çekiodu o bile aklımda kalmış!!..
bende hala taso var saklıom...
power rangers'i bende çok izlerdim yaa hastasıydım...
o para şeklindeki çikolatalardan bazen görüom hemen dolduruom ceplerimi tuğba bundan sonra görünce sanada alırım!!Very Happy
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: 90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?)   90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?) Icon_minitimePtsi Ekim 29, 2007 8:57 am

olsun kemal ost kasmasın sen ac konuyu....

Bız fruko gazoz kraker tavan arası yapardık teyze oluyla:D
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?)   90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?) Icon_minitimeCuma Kas. 09, 2007 11:08 am

vay anasını ya.. biz teyze oğluyla görüşmeyeli yıllar oldu.. özledim.. niye hatırlattın lan? Sad
AeK
Moderatör
Moderatör
AeK

MesajKonu: ......   90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?) Icon_minitimeC.tesi Kas. 10, 2007 10:37 am

ben walla küçükken köyde top oynardım ..akşam ezanına kadar ( tabe nie akşam ezanı ? çünkü sahada ışıklandırma yok !! Very Happy )

sonra sabah saat 6 da kalkar tsubasa izlerdim.. bakıyorum da bugünkü halim de farklı değil Very Happy
keep_out
Moderatör
Moderatör
keep_out

Erkek Mesaj Sayısı : 180

MesajKonu: Geri: 90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?)   90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?) Icon_minitimePtsi Kas. 12, 2007 11:35 am

bisküvinin arasına lokum koyar yerdik ey gidi
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: 90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?)   90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?) Icon_minitimeC.tesi Kas. 17, 2007 8:37 am

abılerım bana gece cınlı mınlı hıkayeler anlatırdı korkudan sabahlardım:D
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: 90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?)   90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?) Icon_minitimePaz Kas. 18, 2007 11:08 am

keep_out demiş ki:
bisküvinin arasına lokum koyar yerdik ey gidi

annem diyo ki: "evet,doğru...ne güzel olurdu...öğretmen pastası derlerdi ona"
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

MesajKonu: Geri: 90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?)   90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?) Icon_minitimeCuma Kas. 30, 2007 1:18 pm

hey corç versene borç şarkısı vardı yaaa nası unutulur!!!bide özel dansı vardı anlatılmaz yaşanır!!! Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?)   90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?) Icon_minitimePaz Ara. 02, 2007 11:03 am

uşaktık işte ya... cahildik, saftık... en büyük derdimiz pokemunun bir bölümünü kaçırmaktı.. en büyük hayalimiz power rangers olmaktı.. bildiğimiz en kötü insan da cadı sila'ydı. çocuktuk işte... Rolling Eyes
'pentimento
Kullanıcı
Kullanıcı
'pentimento

Kadın Mesaj Sayısı : 302

MesajKonu: Geri: 90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?)   90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?) Icon_minitimeSalı Haz. 24, 2008 2:41 pm

başlığı görünce aklıma direk şemsiye çikolatalar geldii queen hey gidi şimdii eskii tadıı yok..
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: 90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?)   90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?) Icon_minitimeÇarş. Haz. 25, 2008 4:31 pm

90 lrda çocuktum ay savaşçısını izlerdim,yine versinler yine izlerim...çıkartmalı sakız çiğner,çıkartmaları biyerlere yapıştırırdım,daha sabah 1 tanesini bilgisayara yapıştırdım,saçımı 2 kulak yapardım,hala yapıyorum demekki neymiş:ben büyümemişim... What a Face
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: 90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?)   90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?) Icon_minitimeÇarş. Haz. 25, 2008 4:33 pm

belki hiç büyümesek daha iyi olacaktı...
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: 90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?)   90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?) Icon_minitimeÇarş. Haz. 25, 2008 4:36 pm

ben hala çocuğum tamammı daha 18 bile değilim benim beynimi yönetme hakkım yok,artık kasımdan sonra bakıcaz...
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: 90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?)   90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?) Icon_minitimeÇarş. Haz. 25, 2008 4:45 pm

bn reşitim ama henüz bi farkını göremedim.sadece reşit olmayanları eziyorum:)
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: 90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?)   90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?) Icon_minitimeÇarş. Haz. 25, 2008 4:47 pm

şurda bikaç ayın ağzını yapma reşit meşit dinlemem alırım ayağımın altına bak Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?)   90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?) Icon_minitimeÇarş. Haz. 25, 2008 4:49 pm

Susun lan bebeler Very Happy
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: 90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?)   90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?) Icon_minitimeÇarş. Haz. 25, 2008 4:50 pm

ya izin fln gerekirse ismimi verebilirsiniz (tabii bn izinliysem geek )
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: 90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?)   90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?) Icon_minitimeÇarş. Haz. 25, 2008 4:58 pm

aman sevsinler,büyümüş de hava atarmış bana...kızım bi de şu tarafından bak,yaş kompleksine benden önce girecen Very Happy

90'larda küçüktük şimdi büyükdük(?)
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-