GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Dızılerın bılımsel tanımı...

5 posters
YazarMesaj
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

Dızılerın bılımsel tanımı... Empty
MesajKonu: Dızılerın bılımsel tanımı...   Dızılerın bılımsel tanımı... Icon_minitimeC.tesi Ekim 20, 2007 9:45 am

Pozitif Doğal sayılardan Reel Sayılara tanımlı her fonksiyona dizi denir. f : N+ R fonksiyonu dizidir . Burada; f(1)=a1 , f(2)=a2 , …,f(n)=an olarak gösterilir. Ayrıca a1 ye 1. terim , a2 ye 2. terim , … an ye n.terim denir. n. terim e genel terimde denir.

Genel terim: (an) ile gösterilir.
Ör: (an)=(3n-2) dizisinin ilk üç terimini bulunuz. Çözüm: a1=3.1-2=1 ,a2=3.2-2=4 , a3=3.3-2=7 dir.
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

MesajKonu: Geri: Dızılerın bılımsel tanımı...   Dızılerın bılımsel tanımı... Icon_minitimeC.tesi Ekim 20, 2007 10:45 am

fakat bi kelime bu kadarmı kıçından anlaşılır ve tanımı yapılır!!!

kutluyorum ne diim Neutral
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Dızılerın bılımsel tanımı...   Dızılerın bılımsel tanımı... Icon_minitimeC.tesi Ekim 20, 2007 2:01 pm

anladım lan konuyu! sağolasın samet Very Happy
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Dızılerın bılımsel tanımı...   Dızılerın bılımsel tanımı... Icon_minitimePaz Ekim 21, 2007 5:49 am

saolun ya performansım harıka bu gunlerde:D
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

MesajKonu: Geri: Dızılerın bılımsel tanımı...   Dızılerın bılımsel tanımı... Icon_minitimePaz Ekim 21, 2007 9:36 am

belli belli.. Shocked
MethaN
Kullanıcı
Kullanıcı
MethaN

MesajKonu: Geri: Dızılerın bılımsel tanımı...   Dızılerın bılımsel tanımı... Icon_minitimePtsi Ekim 22, 2007 11:25 am

haha samet guldurdun beni la Very Happy

dizilere böle bi bakıs zuhaha

olm ne gereksiz adamsın la Very Happy
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Dızılerın bılımsel tanımı...   Dızılerın bılımsel tanımı... Icon_minitimeSalı Ekim 23, 2007 10:02 am

Sızı dusunmeye sevk edıom farklı bır baskıs acısı sokrates bana cekmıs ama yontemlerımız farklı..Ilerde anlıcanız nıe bole yapıom:d
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

MesajKonu: Geri: Dızılerın bılımsel tanımı...   Dızılerın bılımsel tanımı... Icon_minitimeSalı Ekim 23, 2007 10:05 am

bide senn deerinide bütün sanatçı ve filozof alemi gibi sonradan anlarlar dimi..
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Dızılerın bılımsel tanımı...   Dızılerın bılımsel tanımı... Icon_minitimeSalı Ekim 23, 2007 10:25 am

valla ya yok ben normal dusunen bırı deılım zate stratejı kıtapları okumaktan en normal seyın altından neler bulurum..Bıde ustune az bucuk sosyal muhendıslık bılgımde var.. Benı anlamaları zorlasıo.

Gıdıp elım septık fılozofuna ınanıolar teee bınlerce yıl once solemıs paradoks ben cozumunu dıom sacmalıon dıolar var mı bole olay ya?
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

MesajKonu: Geri: Dızılerın bılımsel tanımı...   Dızılerın bılımsel tanımı... Icon_minitimeSalı Ekim 23, 2007 10:34 am

dedim ya olum deerini sonradan anlicaklar..bu tepkilere alış yanii Very Happy
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Dızılerın bılımsel tanımı...   Dızılerın bılımsel tanımı... Icon_minitimeSalı Ekim 23, 2007 10:38 am

Yok yaw bu memlekette hak eden bır yerlere gelse zaten boyle olmazdık. Bende harcancam bı yerlerde ıste. Ben karsımdakı kısının gorusnun tersını savunmayı cok severım beyın egzersızı olur hatta bu yuden komınıst felan bıle dedıler:D

Ben aslında tartısmayı severım cunku ınsanı gelıstırır bence ama ıste tarıscak adm yok kı hmn sacmalama dıolar anca:D Dorusunu anlatmaya calısan yok az calıstırın saksıları da:D
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

MesajKonu: Geri: Dızılerın bılımsel tanımı...   Dızılerın bılımsel tanımı... Icon_minitimeSalı Ekim 23, 2007 10:41 am

bende bi tartışma konusu olsa karşımdakiyle aynı görüşte olsamda zıttını savunmaa çalışırımki beyin fırtınası olsunda asıl doğruyu bulalım die ama banada hep muhalefetsin diolar..anlamıolar bunlar bizi samet yaa boşversene..
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Dızılerın bılımsel tanımı...   Dızılerın bılımsel tanımı... Icon_minitimeSalı Ekim 23, 2007 10:52 am

he ya sora bıde gıcık dıolar bızım mılletın sorunu bu karsı goruse kapalı sırf bu yuzden karsı tarıh yazan ancak son zmnlarda tek tuk cıktı.Sankı marangoz tezgahında odun gıbı yetısıoz bı ıdeolojının fıkırlerı ogretılıo oda adm gıbı olsa gam yemıcem.

Bız onun ıcın ılermıozya ben en ıyısını bılırım mantıkı ama sorsan o bıldını anlat desen anlatamaz. Nurdan ama senı cok saf tanıdım hmn oyuna gelıon dıkkat et:D Az uyanık ol:D
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

MesajKonu: Geri: Dızılerın bılımsel tanımı...   Dızılerın bılımsel tanımı... Icon_minitimeSalı Ekim 23, 2007 11:50 am

Very Happy hiç sorma yaa.. bi anki boşluuma geldi ama ben göstercem o ceydaya kim safmış..nası yusuflicak haberi yok...altın vuruş yapcam..beklein anacım Very Happy
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Dızılerın bılımsel tanımı...   Dızılerın bılımsel tanımı... Icon_minitimeÇarş. Ekim 24, 2007 5:05 am

ıdda var bakalım ıcrat ne olcak:D
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

MesajKonu: Geri: Dızılerın bılımsel tanımı...   Dızılerın bılımsel tanımı... Icon_minitimeÇarş. Ara. 05, 2007 11:12 am

sameti foruma kim çağardı..... hayattan bannlicam onu... Mad
lol!
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Dızılerın bılımsel tanımı...   Dızılerın bılımsel tanımı... Icon_minitimeC.tesi Ara. 08, 2007 6:31 am

sıze bılımsel gerceklerı anlatıyorum yıne yaranamıyorum..Bır gun anlıcaksınız benı ama gun sızı tanımıcam zuhahahahah lol!
guven_61
Kullanıcı
Kullanıcı
guven_61

Erkek Mesaj Sayısı : 89

MesajKonu: Geri: Dızılerın bılımsel tanımı...   Dızılerın bılımsel tanımı... Icon_minitimeÇarş. Mart 26, 2008 11:31 am

Sam@ demiş ki:
Pozitif Doğal sayılardan Reel Sayılara tanımlı her fonksiyona dizi denir. f : N+ R fonksiyonu dizidir . Burada; f(1)=a1 , f(2)=a2 , …,f(n)=an olarak gösterilir. Ayrıca a1 ye 1. terim , a2 ye 2. terim , … an ye n.terim denir. n. terim e genel terimde denir.

Genel terim: (an) ile gösterilir.
Ör: (an)=(3n-2) dizisinin ilk üç terimini bulunuz. Çözüm: a1=3.1-2=1 ,a2=3.2-2=4 , a3=3.3-2=7 dir.

amk dizi kawramından souttun beni matematikle ztn dizi izlemiodm bi lost bi kawak yelleri artk onları da izlemem heralde ztn kawak yelleri sıktı...
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: Geri: Dızılerın bılımsel tanımı...   Dızılerın bılımsel tanımı... Icon_minitimePerş. Mart 27, 2008 10:32 am

ya oylamaya sunup atalım mı sameti forumdan?? yok yok okulda yine bizle... bence referanduma gidim ülkeden sürelim... Very Happy
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Dızılerın bılımsel tanımı...   Dızılerın bılımsel tanımı... Icon_minitimePtsi Mart 31, 2008 9:40 am

olm ben br fenomenım yane gercekım felsefı bır akıma gore benı ınkar edemezsınız...Benı anladıgınızda hepınız hayatın gercek anlamını anlıcaksınız ama cok gec olacak..Elbet bır gın herkes benım felsefemı alıcak Twisted Evil
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: Geri: Dızılerın bılımsel tanımı...   Dızılerın bılımsel tanımı... Icon_minitimePtsi Mart 31, 2008 10:48 am

ben varken o gün olamaz... o gün gelecekse ben olmayacağım...
guven_61
Kullanıcı
Kullanıcı
guven_61

MesajKonu: Geri: Dızılerın bılımsel tanımı...   Dızılerın bılımsel tanımı... Icon_minitimePtsi Mart 31, 2008 10:49 am

olm ben felsefeyi genel olarak anlamıorm kaldı senn felsefeni anlamak Very Happy:D öle diosan öle olsn kardeşim ne diyeyim Very Happy:D
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Dızılerın bılımsel tanımı...   Dızılerın bılımsel tanımı... Icon_minitimePerş. Nis. 03, 2008 9:16 am

ozan senı kendıme cevırmeye basladım zaten o gun geldınde sen de benım gıbı olacaksın Twisted Evil
guven_61
Kullanıcı
Kullanıcı
guven_61

MesajKonu: Geri: Dızılerın bılımsel tanımı...   Dızılerın bılımsel tanımı... Icon_minitimePerş. Nis. 03, 2008 9:18 am

qanqa bi dünyaya iki samet fasla deil mi özel olmak lazm bence hiç benzetme:P:D

Dızılerın bılımsel tanımı...
1 sayfadaki 1 sayfası