GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sametı kım sınıftan dıslıyor...

4 posters
YazarMesaj
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

Sametı kım sınıftan dıslıyor... Empty
MesajKonu: Sametı kım sınıftan dıslıyor...   Sametı kım sınıftan dıslıyor... Icon_minitimeSalı Eyl. 25, 2007 3:50 am

Ewt sok demıcem zate normal bırsey.1 saat yane 60 dk olan bır bos derste herkes soru cozuyordu bır ben cozmuyordum.Ve sonunda rahatsız ettımı soyledıler ve bana az sus dedıler.Dıslandım arttık ytr ya huu aglmak ıstıom.. Herkes soru cozer mı yyyyyaaaaa

Kafayı sıyırcam valla ytr :S
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

Erkek Mesaj Sayısı : 368

MesajKonu: Geri: Sametı kım sınıftan dıslıyor...   Sametı kım sınıftan dıslıyor... Icon_minitimeSalı Eyl. 25, 2007 8:45 am

samet anlıyom senı aynı sey bızım sınıfta da yasanıyo ya bu sene nası gececek dıye sormuom dırek gecmıcek dıyorum......

Evil or Very Mad kahrolsun emral!!! Evil or Very Mad
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sametı kım sınıftan dıslıyor...   Sametı kım sınıftan dıslıyor... Icon_minitimeCuma Eyl. 28, 2007 11:48 am

baba hepmizn kafasında aynı sorun var. sebebi öss denen kıçıkırk bi sınav. ulan boş dersi geçtim, hocanın olduğu derste bile sıranın altında soru bankaları. tamam çalışmayın demiyorum. diyemem de zaten ama taa en baştan bu kadar kasılmaz ki... komik geliyor bana.
AeK
Moderatör
Moderatör
AeK

MesajKonu: ......   Sametı kım sınıftan dıslıyor... Icon_minitimeSalı Ekim 02, 2007 12:43 pm

olm bizim felsefemiz çalışma, çalışana engel olmuydu??

kesinlikle EVET!!! Very Happy king
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sametı kım sınıftan dıslıyor...   Sametı kım sınıftan dıslıyor... Icon_minitimeSalı Ekim 02, 2007 10:28 pm

olum millet öss'yi kazanacaksa bilsinlerki bu bizim sayemizdedir! Very Happy
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

MesajKonu: felsefem   Sametı kım sınıftan dıslıyor... Icon_minitimeÇarş. Ekim 03, 2007 6:35 am

kaç kaç kaç kaçır!!!!
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Sametı kım sınıftan dıslıyor...   Sametı kım sınıftan dıslıyor... Icon_minitimeCuma Ekim 05, 2007 5:24 am

Artık pozısyon deıstı ben onları dıslom:D Bu arada her turlu kacarım. Emral evı arıomus sorada okulun neden borcu var dıolar:D Sırf ben mete sefayı arasa zate okul battıVery Happy

Sametı kım sınıftan dıslıyor...
1 sayfadaki 1 sayfası