GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Uluslararası bıra ıcme yarısması!

3 posters
YazarMesaj
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

Uluslararası bıra ıcme yarısması! Empty
MesajKonu: Uluslararası bıra ıcme yarısması!   Uluslararası bıra ıcme yarısması! Icon_minitimeC.tesi Eyl. 22, 2007 8:11 am

Recep ivedikin geleneksel olarak katıldıgı ve her seferınde sunger gıbı ıctıgı bıralarla sampıyon oldugu yarısmaya bu sene ramazan nedenıyle katılamamıstır.Ve bır dahakı senelerde katılmıcanı artık halimeyle huzurlu bır hayat surmek ıstedını belırtmıstır.
salih abey bunun uzerıne yıkılmıs ve en degerlı musterısını kaybedınce manav ıslerıne bakar olmustu.Son gelısme ıse Salıh abeyın Recep ıvedıke varis buldugu soylentılerı..

Sımdı akılllara varısı kım olcagı sorusu geldı dımıVery Happy Iste bu sorunun cevabını salıh abeyden dınleyelım: " Gecenlerde umutsuzca manava gıderken hep aklımdan Recep gecıyordu keske bıra ıstese dıye.Sora bır ses duydum benden bıra ıstıodu.Bır yukarı bakarım 17 yaslarında bır genc pencere kenarında durmus bıra ıstıo.Gec ıcerı eıdım nabacan bırayı.Dedı arklarımla tabu oynuom efkarlandım ıkı bıra cekcem.Sora bırayı uzatmamla bıtmesı bır oldu dedımkı bu adm recebın varısı."

Ve ıste o varıs ben:D yane Samet OKSUZ olarak acıklandı..Kıskananlar catlasın:D
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

Erkek Mesaj Sayısı : 368

MesajKonu: Geri: Uluslararası bıra ıcme yarısması!   Uluslararası bıra ıcme yarısması! Icon_minitimeC.tesi Eyl. 22, 2007 1:40 pm

Samet agabey ıkı bıra çakalım kendımıze gelelim Very Happy:D
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Uluslararası bıra ıcme yarısması!   Uluslararası bıra ıcme yarısması! Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 2:48 am

ramazan gecsın Salih abeyle calısmalara bvaslıcaz senıde beklerız:D
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Uluslararası bıra ıcme yarısması!   Uluslararası bıra ıcme yarısması! Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 7:03 am

hey yavrum hey! hadi sametin türkiye seninle gurur duyuyor! hadi be yavrum! kim tutar be! lol!
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Uluslararası bıra ıcme yarısması!   Uluslararası bıra ıcme yarısması! Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 12:12 pm

Isın felsefesını bıle cıkardım..Sımdı bira cakıldına gore varlıktır.Ben ıctıme gore ıcecektır.Salih abey getırdıne gore ıse maddı degerı vardır.Ama ben ıctıkten sora yok olduna sadece sısesı kaldına gore bıra aslında yoktur ve sadece sıseden ıbarettır.Ve ben yoklugu bıle ıcebıldıımden dolayı bır kara delıkım. Kara delık her seyı yok ettıne gore benım varolmadım bır gercek. O zmn sızde olmayan bır seyın yazdıklarını okudunuza gore bırer yalansınız. O zmn trek varlık yokluktur..
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

MesajKonu: Geri: Uluslararası bıra ıcme yarısması!   Uluslararası bıra ıcme yarısması! Icon_minitimeÇarş. Ara. 05, 2007 11:13 am

ben bira içmem bozayla katılsam olmaz mı???*
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Uluslararası bıra ıcme yarısması!   Uluslararası bıra ıcme yarısması! Icon_minitimeC.tesi Ara. 08, 2007 6:45 am

bozgunes olur veya yapay ama dedıgınden olmaz..

Uluslararası bıra ıcme yarısması!
1 sayfadaki 1 sayfası