GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

yeni sınıflar!

+3
c_nem
palmiye nuri
gibidik
7 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir

yeni sınıflar! Empty
MesajKonu: yeni sınıflar!   yeni sınıflar! Icon_minitimeÇarş. Eyl. 19, 2007 1:55 pm

evet hadin yavrular dökün içinizi yeni sınflarınz hakkında ne düşünüyorsunz? samet patlatcak sanki bu başlığı Laughing benim gayet iyi valla gır gır şamata! emralın götünün dibinde olmsa güzel olcaktı!

En son tarafından Paz Eyl. 23, 2007 6:54 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

yeni sınıflar! Empty
MesajKonu: Geri: yeni sınıflar!   yeni sınıflar! Icon_minitimePerş. Eyl. 20, 2007 10:07 am

bizim sınıftan geçen seneden 8 kişi var ama yine de aynı ortam yok...büşra ozan ve başka diğer kişiler de olmasa yaşanmaz orda...bu işe kimse sevinmedi sanırım...
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

yeni sınıflar! Empty
MesajKonu: Geri: yeni sınıflar!   yeni sınıflar! Icon_minitimePerş. Eyl. 20, 2007 1:28 pm

off hiç sormain okadar kötüki hasta etti beni kaç gündür yemekten kesildim tam tamına 3!kilo werdim (bu analttıklarım tamamiyle gerçek we ramazanla alakası yoktur!!) daa ilk günden eski sınıfımı özledim inş. zamanla arayı kapatmaı başarabiliriz sınıfcanak..
c_nem
Kullanıcı
Kullanıcı
c_nem

yeni sınıflar! Empty
MesajKonu: Geri: yeni sınıflar!   yeni sınıflar! Icon_minitimeCuma Eyl. 21, 2007 8:30 am

beklentilerin çok dışı ama genede hoş bunada şükür tabi Exclamation
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

Erkek Mesaj Sayısı : 368

yeni sınıflar! Empty
MesajKonu: Geri: yeni sınıflar!   yeni sınıflar! Icon_minitimeCuma Eyl. 21, 2007 1:55 pm

4 senelik Kanuni Anadolu hayatımın en b.ktan sınıfı başka bişe demıom da abı 1 sene nası gececek ya bu sınıfla !!!
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

yeni sınıflar! Empty
MesajKonu: Geri: yeni sınıflar!   yeni sınıflar! Icon_minitimeC.tesi Eyl. 22, 2007 6:41 am

palmiye nuri abla yazcaklarımın senle alakası yok(ve sınıftakı kızlarlada) sakın kızma:D Ama berbat bır sınıftayım tek konusacaım adm ufuk oda ders dınlemek ve soru cozmekten muhabbet etmıo:S Zate ordakı tıplere gıcıgım okuldan sogudum. Kafayı yıcem ya. Ilk haftadan 2 gun oldu dwmsızlık ben ılk yarı bıtmeden 20 garantı yaparım. Ya has guzel unuttudum sınıfı ya:S :@ hatırlattınız.

Ama sole bır sey varkı sınıfta yalnız kalanlar uzulmesınler.Belkı bu daha hayırlı. Kendı adıma belkı ders bıle dınlerım:D...

En son tarafından C.tesi Eyl. 22, 2007 7:07 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

yeni sınıflar! Empty
MesajKonu: Geri: yeni sınıflar!   yeni sınıflar! Icon_minitimeC.tesi Eyl. 22, 2007 6:55 am

Alah'tan uysa bırıyım ve kendıme hakımım yoksa ıcımdekı sesı dınlesem o sınıftan bır kac kısının agzını burnunu kırarım. Oyyyy varya o Emral dengesızının basının altından cıkıo bunlar. Tobe tobe ya.

Ya aslında benı boyle seyler mutsuz edemez.Benı mutsuz eden etrafımdakılerın mutsuz olması.Sınıfa gırıyorum kımsede o eskı sınıflarımdakı nese mutluluk yok.Sora korıdora cıkıom tanıdıklarımla konusuom herkes mutsuz ve yuzu asık.Bana bu koyuyo aslında yoksa zate okulan alakam yokkı bnm..Gelırım derste uyur gıderım.Zate kacıom sureklı.Ama bu kdr mıllete yaptıkları ayıp.

En son tarafından C.tesi Eyl. 22, 2007 7:47 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

yeni sınıflar! Empty
MesajKonu: Geri: yeni sınıflar!   yeni sınıflar! Icon_minitimeC.tesi Eyl. 22, 2007 7:09 am

Bu arada bu cevreye verdım rahatsızlıktan dolayı ozur dılıyorum..
palmiye nuri
Kullanıcı
Kullanıcı
palmiye nuri

yeni sınıflar! Empty
MesajKonu: Geri: yeni sınıflar!   yeni sınıflar! Icon_minitimeC.tesi Eyl. 22, 2007 8:26 am

ya samet uçak kursundan ceeda ve arzuda az buçuk tanıom seni haaa bide bu forum var tabi:) konuşacam senle ama kuzak kalıon be kardeşim!! bende en önde napcamı şaşırdım öle böle diil.sennde dediin gibi zate sınıftada bi ders aşkıdır gidio deli oldum etrafımda konuştuum bi pelinle özge war onlarlada konuşmasam ağızlarını bıçak açmıo anca dediklerime we yaptıklarıma gülerlr neyse kısa kesiim bari!!sonuç olarak sana aynen katılıom!!Smile
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

yeni sınıflar! Empty
MesajKonu: Geri: yeni sınıflar!   yeni sınıflar! Icon_minitimeC.tesi Eyl. 22, 2007 8:39 am

vay be kardesım bnm senı bı ben anlarım valla.Aynı durumdayım.300 yıl konusmasak agızlarını acmazlar ama esprı yapsam gulerler:D Valla duygularıma tercuman oldun ..

Ya belkıde bolesı daha ıyıdır. Derslerı daha ıyı dınlerız. Uzmeyelım be kendımızı. Ben su an bı kendımı alıstırım sınıfa sorası hıkaye zate okul dısı her zmn arklarımı goruom. Insallah bu sene ıyı puan alırsınız. Yakın arklarınızla hep ıstedınız yerlere bırlıkte gıdersınız..
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

yeni sınıflar! Empty
MesajKonu: Geri: yeni sınıflar!   yeni sınıflar! Icon_minitimeC.tesi Eyl. 22, 2007 9:04 am

ramazan gecsın salim abeye derim iki bira cakarum kendime gelirim..
Asabiyim,kompleksliyi,ekşisözlük yazarıyım ama gonlumun perdelerı acıldıgında ıcınde uysal sevımlı bır kedı yatar:D zuhahah koptum ya konuyla alakasız ama:D
Misafir
Misafir

yeni sınıflar! Empty
MesajKonu: Geri: yeni sınıflar!   yeni sınıflar! Icon_minitimePtsi Eyl. 24, 2007 9:51 am

durdu durdu bana da son sene geçrdi kazığını ayak üstü! bi tarafına kına yak kanuni!
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

yeni sınıflar! Empty
MesajKonu: yaa o neydi...   yeni sınıflar! Icon_minitimeSalı Eyl. 25, 2007 8:57 am

ilk gün omuz omuza beklioz ... kenetlenmişiz birbirimize... war orda kaç kişi yaaa ( herhangi ) iki kişi aynı sınıfa düşmedi lan nası karıştırdılar bu sınıfları yhaa......... Tuğba yla aynı sınıftayım yine( kuryulamadım ) Very Happy şaka şaka sora ciddiye alıyo vuruyo kendini soru çözmetye nese... Very Happy
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

yeni sınıflar! Empty
MesajKonu: Geri: yeni sınıflar!   yeni sınıflar! Icon_minitimePerş. Eyl. 27, 2007 11:04 am

3 kişiyle 3. yılda aynı senemi okuyorum:sariha,ali,burçak...sonra soner var,sarı ozan var,turuncu ozan var,bi tek maço mikser bizim sınıfta değil... Very Happy
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

yeni sınıflar! Empty
MesajKonu: Geri: yeni sınıflar!   yeni sınıflar! Icon_minitimePerş. Eyl. 27, 2007 11:09 am

kızım ne 3 senesi ya...biz ozanla dört senedir aynı sınıftayız yaa...
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

yeni sınıflar! Empty
MesajKonu: Geri: yeni sınıflar!   yeni sınıflar! Icon_minitimePerş. Eyl. 27, 2007 11:10 am

tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

yeni sınıflar! Empty
MesajKonu: Geri: yeni sınıflar!   yeni sınıflar! Icon_minitimePerş. Eyl. 27, 2007 11:15 am

napalım yani niye eziyosun...hayret de bişe..
Misafir
Misafir

yeni sınıflar! Empty
MesajKonu: Geri: yeni sınıflar!   yeni sınıflar! Icon_minitimeC.tesi Ekim 06, 2007 10:57 am

gibidik demiş ki:

allah kolaylık versin! ikinize de lol!
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

yeni sınıflar! Empty
MesajKonu: Geri: yeni sınıflar!   yeni sınıflar! Icon_minitimeC.tesi Ekim 06, 2007 11:56 am

ya ozanın hain planları var bu konuda...korkuyorum... pale
Misafir
Misafir

yeni sınıflar! Empty
MesajKonu: Geri: yeni sınıflar!   yeni sınıflar! Icon_minitimeC.tesi Ekim 06, 2007 11:58 am

ozandan mı? Laughing
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

yeni sınıflar! Empty
MesajKonu: Geri: yeni sınıflar!   yeni sınıflar! Icon_minitimeC.tesi Ekim 06, 2007 11:59 am

planlarından korkuyorum...
Misafir
Misafir

yeni sınıflar! Empty
MesajKonu: Geri: yeni sınıflar!   yeni sınıflar! Icon_minitimeC.tesi Ekim 06, 2007 12:02 pm

planı kuran ozan sonuçta Very Happy

yeni sınıflar!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» yeni hayat
» yeni gelenler dikkat!