| Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sam@ Kullanıcı
| Konu: Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Ptsi Eyl. 17, 2007 7:28 am | |
| Ben bu seneyı cıkaramayabılrıım o sınıfta.Eger bana bıse olursa Samet dıye bır delıkanlı vardı o sınıfa gıttı yamuldu dersınız Boyle yasamaktan ben bıktım ustaaaaaaa ben bıktım ustaaaa | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Çarş. Eyl. 19, 2007 11:12 am | |
| olum harbi delikanlı adam nerde olursa olsun bozulmaz korkma.. ararız salih abeyi çakarız iki bira kendimize gelirz! |
|
| |
keep_out Moderatör
| Konu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. C.tesi Eyl. 22, 2007 11:40 am | |
| abi tamam ii kötü okul başladı bi bana bak ya en ii sınıfım 9-I ben de bünye yaptı sizde alışırsınız hem biz her zaman beraberiz önemli olan da bu bence | |
|
| |
bluedesign Moderatör
| Konu: hehe:D Çarş. Eyl. 26, 2007 6:32 am | |
| samet lm sana bişi olömaz...sessiz sınıf işte otur düşün... daha ne olsun hem okula gittiin mi var ??? | |
|
| |
MethaN Kullanıcı
| Konu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Cuma Ekim 19, 2007 11:19 am | |
| olm benim tanıdıgım samet butun sınıfı kendine benzetir onlara benzemez ama nse .... | |
|
| |
Sam@ Kullanıcı
| Konu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. C.tesi Ekim 20, 2007 9:25 am | |
| valla son gunlerde bos derslerde mılet konusmaya basladı ama hade hayırlısı Ama sorun kendı aralarında konusuolar bnm konuscaım adm yok 2 kısı var yanımda onlarda deısmesı zor bea:D (sait-ufuk) Ama derste yaptım esprıler sayesınde ııce sogudular benden arka kısım:D Bakarsınız sıkayet edıp attırırlar:P | |
|
| |
MethaN Kullanıcı
| Konu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Paz Ekim 21, 2007 2:12 am | |
| zuhaha beklerim dersanede yapdıkların gibilerse kesn bile diyebilirim olm
bu ara formunun zirvesindesin N:S | |
|
| |
Sam@ Kullanıcı
| Konu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Paz Ekim 21, 2007 5:29 am | |
| saolasın yaklasık olarak ole:D | |
|
| |
MethaN Kullanıcı
| Konu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Paz Ekim 21, 2007 5:35 am | |
| ne demek samet ylan yok valla bu ara cok bomba espriler yapıyon helede o cek makedon olayı | |
|
| |
Sam@ Kullanıcı
| Konu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Paz Ekim 21, 2007 6:59 am | |
| formumun zırvesındeyım dıomya dıvıne + mom kastım terore o derece ucmusum zuhahahahaha:D | |
|
| |
MethaN Kullanıcı
| |
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Cuma Mayıs 02, 2008 1:43 pm | |
| evettt...bugün çoğumuz için okulda son gündü. ilk olarak t-shirt krizi yaşadık.Sevgili (!) müdürümüz bahçede yaptıkları yanlış olsa da bizim arkadaşlarımıza provakatör dedi.çok alındım ben şahsen ve bir kez daha neden sevmediğimi anladım. törende o arkadaşlar çıkıp bütün okulun önünde özür dilediler.bazı kişiler rezil olduklarını düşündü belki ama bence çok güzel bir davranıştı.tebrik ediyorum arkadaşları. tören sonunda başımızdan aşağıya su balonları attılar.o da yetmezmiş gibi üstümüze hortumla su sıktılar.hepimiz ıslandık.o ıslaklıkla kocaman bir halka oluşturup horon teptik. hikmet hocayla oynanan hopteği izledik."emral bizi diskoya götür" tezahüratı yaptık.Furkan'ın doğumgününü kutladık. bir kaç kişiyi havaya attılar ama burak'ın furkan'ı kucaklamasından sonra beraberce yere düşmeleri harika bir sahneydi. ben çıkmadan önce ilker güzel bir konuşma yaptı.ben de ilkere katılıyorum:sizinle gurur duyuyorum! ondan sonra ben çıktım.gerisini bilen anlatsın merak ediyorum
not: dönemimi çoookk seviyorum!! | |
|
| |
Sam@ Kullanıcı
| Konu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Paz Mayıs 04, 2008 10:04 am | |
| sukur bıtdı artık ozguruz sevınıyom bıtdı dıyede oss olmasa:D | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Paz Mayıs 04, 2008 12:09 pm | |
| bitti de kurtulduk sonunda... |
|
| |
Hüdavendigar Kullanıcı
| Konu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Salı Mayıs 06, 2008 5:52 am | |
| "Okul bitti" hissini hala üzerimden atamadım yahu... Okul bitti...Biraz dramatik de olsa bitti... Hüzünlü ayrılıklar yaşandı, sonuçta insanın sevdiklerinden bir müddet de olsa ayrılması çok acı. Bir daha bulamayacağımız bir ortamı yitirdik, kıymetini ya şimdi ya da çok sonra takdir edebileceğimiz bir ortamı... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Salı Mayıs 06, 2008 8:17 am | |
| |
|
| |
Sam@ Kullanıcı
| Konu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Perş. Mayıs 08, 2008 2:41 am | |
| asdasda okulda kalanlar ya hocalarla arası olan calıskanlar yada kemal gıbın ben gıbınler... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Perş. Mayıs 08, 2008 6:59 am | |
| heheyt! götü sıyırdım okuldan. bugünden itibaren raporluyum. kalanlara geçmiş olsun |
|
| |
| Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. | |
|