GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Arkadaslar hakkınıızı hll edın..

+2
keep_out
Sam@
6 posters
YazarMesaj
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Empty
MesajKonu: Arkadaslar hakkınıızı hll edın..   Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Icon_minitimePtsi Eyl. 17, 2007 7:28 am

Ben bu seneyı cıkaramayabılrıım o sınıfta.Eger bana bıse olursa Samet dıye bır delıkanlı vardı o sınıfa gıttı yamuldu dersınız Sad Boyle yasamaktan ben bıktım ustaaaaaaa ben bıktım ustaaaa
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın..   Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Icon_minitimeÇarş. Eyl. 19, 2007 11:12 am

olum harbi delikanlı adam nerde olursa olsun bozulmaz korkma.. ararız salih abeyi çakarız iki bira kendimize gelirz! lol!
keep_out
Moderatör
Moderatör
keep_out

Erkek Mesaj Sayısı : 180

MesajKonu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın..   Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Icon_minitimeC.tesi Eyl. 22, 2007 11:40 am

abi tamam ii kötü okul başladı bi bana bak ya en ii sınıfım 9-I ben de bünye yaptı sizde alışırsınız hem biz her zaman beraberiz önemli olan da bu bence
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

MesajKonu: hehe:D   Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Icon_minitimeÇarş. Eyl. 26, 2007 6:32 am

samet lm sana bişi olömaz...sessiz sınıf işte otur düşün... daha ne olsun hem okula gittiin mi var ??? Very Happy
MethaN
Kullanıcı
Kullanıcı
MethaN

MesajKonu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın..   Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Icon_minitimeCuma Ekim 19, 2007 11:19 am

olm benim tanıdıgım samet butun sınıfı kendine benzetir onlara benzemez ama nse ....
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın..   Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Icon_minitimeC.tesi Ekim 20, 2007 9:25 am

valla son gunlerde bos derslerde mılet konusmaya basladı ama hade hayırlısıVery Happy Ama sorun kendı aralarında konusuolar bnm konuscaım adm yok 2 kısı var yanımda onlarda deısmesı zor bea:D (sait-ufuk)

Ama derste yaptım esprıler sayesınde ııce sogudular benden arka kısım:D Bakarsınız sıkayet edıp attırırlar:P
MethaN
Kullanıcı
Kullanıcı
MethaN

MesajKonu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın..   Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Icon_minitimePaz Ekim 21, 2007 2:12 am

zuhaha beklerim dersanede yapdıkların gibilerse kesn bile diyebilirim olm

bu ara formunun zirvesindesin N:S
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın..   Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Icon_minitimePaz Ekim 21, 2007 5:29 am

saolasın yaklasık olarak ole:D
MethaN
Kullanıcı
Kullanıcı
MethaN

MesajKonu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın..   Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Icon_minitimePaz Ekim 21, 2007 5:35 am

ne demek samet ylan yok valla bu ara cok bomba espriler yapıyon helede o cek makedon olayı Very Happy
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın..   Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Icon_minitimePaz Ekim 21, 2007 6:59 am

formumun zırvesındeyım dıomya dıvıne + mom kastım terore o derece ucmusum zuhahahahaha:D
MethaN
Kullanıcı
Kullanıcı
MethaN

MesajKonu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın..   Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Icon_minitimePaz Ekim 21, 2007 7:37 am

haha noob rakiplere karsı 2 kil aldın diemi adam oldun la sie Razz Very Happy
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın..   Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Icon_minitimeCuma Mayıs 02, 2008 1:43 pm

evettt...bugün çoğumuz için okulda son gündü.
ilk olarak t-shirt krizi yaşadık.Sevgili (!) müdürümüz bahçede yaptıkları yanlış olsa da bizim arkadaşlarımıza provakatör dedi.çok alındım ben şahsen ve bir kez daha neden sevmediğimi anladım.
törende o arkadaşlar çıkıp bütün okulun önünde özür dilediler.bazı kişiler rezil olduklarını düşündü belki ama bence çok güzel bir davranıştı.tebrik ediyorum arkadaşları.
tören sonunda başımızdan aşağıya su balonları attılar.o da yetmezmiş gibi üstümüze hortumla su sıktılar.hepimiz ıslandık.o ıslaklıkla kocaman bir halka oluşturup horon teptik. hikmet hocayla oynanan hopteği izledik."emral bizi diskoya götür" tezahüratı yaptık.Furkan'ın doğumgününü kutladık. bir kaç kişiyi havaya attılar ama burak'ın furkan'ı kucaklamasından sonra beraberce yere düşmeleri harika bir sahneydi.
ben çıkmadan önce ilker güzel bir konuşma yaptı.ben de ilkere katılıyorum:sizinle gurur duyuyorum!
ondan sonra ben çıktım.gerisini bilen anlatsın merak ediyorum

not: dönemimi çoookk seviyorum!!
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın..   Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Icon_minitimePaz Mayıs 04, 2008 10:04 am

sukur bıtdı artık ozguruz sevınıyom bıtdı dıyede oss olmasa:D
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın..   Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Icon_minitimePaz Mayıs 04, 2008 12:09 pm

bitti de kurtulduk sonunda...
Hüdavendigar
Kullanıcı
Kullanıcı
Hüdavendigar

MesajKonu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın..   Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Icon_minitimeSalı Mayıs 06, 2008 5:52 am

"Okul bitti" hissini hala üzerimden atamadım yahu... Okul bitti...Biraz dramatik de olsa bitti... Hüzünlü ayrılıklar yaşandı, sonuçta insanın sevdiklerinden bir müddet de olsa ayrılması çok acı. Bir daha bulamayacağımız bir ortamı yitirdik, kıymetini ya şimdi ya da çok sonra takdir edebileceğimiz bir ortamı...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın..   Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Icon_minitimeSalı Mayıs 06, 2008 8:17 am

BİTİREMEDİM! o heyet vermeyen zihniyetin ta Exclamation Exclamation Exclamation Mad
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın..   Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Icon_minitimePerş. Mayıs 08, 2008 2:41 am

asdasda okulda kalanlar ya hocalarla arası olan calıskanlar yada kemal gıbın ben gıbınler...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Arkadaslar hakkınıızı hll edın..   Arkadaslar hakkınıızı hll edın.. Icon_minitimePerş. Mayıs 08, 2008 6:59 am

heheyt! götü sıyırdım okuldan. bugünden itibaren raporluyum. kalanlara geçmiş olsun Twisted Evil

Arkadaslar hakkınıızı hll edın..
1 sayfadaki 1 sayfası