GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@

4 posters
YazarMesaj
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

Erkek Mesaj Sayısı : 368

Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@ Empty
MesajKonu: Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@   Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@ Icon_minitimePaz Eyl. 16, 2007 1:31 pm

Siz bu yazıyı okudugunuzda okul coktan başlamış olcak ne yazıkkı ama ne edelım elden gelen yok da abı 1 sene kım cekıcek bu okulu yavfff Sad
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@   Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@ Icon_minitimeÇarş. Eyl. 19, 2007 11:09 am

...

bu mesaj uygunsuz kelime içerdiği için tarafımdan sansürlenmiştir!

ragnarok
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@   Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@ Icon_minitimePerş. Eyl. 20, 2007 10:03 am

üüff ne kadar karamsar adamlarsınız yaa...buhranlar basıyo bu mesajları görünce...
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@   Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@ Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 7:35 am

passspeed demiş ki:
Siz bu yazıyı okudugunuzda okul coktan başlamış olcak ne yazıkkı ama ne edelım elden gelen yok da abı 1 sene kım cekıcek bu okulu yavfff Sad

1 sene daha lise çekemeyen adam nasıl üniverstede okuyacak tarzı bi soru takıldı aklıma? Rolling Eyes
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@   Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@ Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 7:39 am

mevzu lise okumak değil.. mevzu kanunide okumak!
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@   Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@ Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 7:41 am

ii yani 3 sene dayandınız dayanın bi 8 ay daha...zaten bundan sonra okul yalan,öss tek gerçek... What a Face
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@   Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@ Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 7:43 am

öss de yalan...
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@   Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@ Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 7:45 am

nerden çıktı o?görecem ben seni 8 ay sonra...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@   Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@ Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 7:47 am

görüşelim.. öss sadece bir snıav.. bu kadar kasmayın
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@   Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@ Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 7:49 am

eğer hayllarime ulaşmam için o sınavı geçmem gerekiyosa sadece bi sınav deyip geçemem...gerçi bu gidişle o sınavıda geçemiyecem ya neyse.............
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@   Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@ Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 7:51 am

össyi dersanede olduğunmz sınavlardan farklı kılan sadece bir ödülü olması... kalan sadece hocalrın, ailelerin, hatta bizim abartmamz.. bu sadece bir sınav.. ve biz bunun gibi bir sürü sınava girip çıktık...
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@   Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@ Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 7:57 am

tamam çok abartmamak gerek kabul...ama çok da hafife almak iyi değil derim ben...nasıl alırsanız artık Exclamation
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@   Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@ Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 9:58 am

bnce de katılıyorum...

eğer bu bir sene bnm hayatımı etkileyeceks,hem de derinden, ben bu cefayı çekerim...
tamam belki sadece bi sınav ama bu sınavın önemlilik derecesini ölçmek gerek sanırım...
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@   Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@ Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 10:16 am

valla bnm hayatımı etkılemez etkıleyemez ama ben OSS nın hayatını etkıleyebılırım:D
OSS korksun benden yok felan benım umrumda deıller:D
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@   Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@ Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 10:37 am

kağıt ve mürekkepten fazlası değil. kıçıkırık bi sınav.
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@   Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@ Icon_minitimeÇarş. Eyl. 26, 2007 9:10 am

gibidik demiş ki:
bnce de katılıyorum...

eğer bu bir sene bnm hayatımı etkileyeceks,hem de derinden, ben bu cefayı çekerim...
tamam belki sadece bi sınav ama bu sınavın önemlilik derecesini ölçmek gerek sanırım...

işte bu ya..daha ne diyim...örnek alın...öss literatürüne geçin bu cümleleri....
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@   Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@ Icon_minitimeÇarş. Eyl. 26, 2007 10:24 am

üff tuğba bi dalga geçme yaa Rolling Eyes
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@   Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@ Icon_minitimeÇarş. Eyl. 26, 2007 10:26 am

gibidik demiş ki:
üff tuğba bi dalga geçme yaa Rolling Eyes

ne alaka?ne dalgası?ben ciddiyim...
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@   Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@ Icon_minitimePerş. Eyl. 27, 2007 8:51 am

Hayatın kendısı kdr onemlı bır sınav varken kendımı neden OSS ye sartlandırıyım kı. Yonetılıp veya ınsan olamayıp OSS kazanacama dusunup,insan olup OSS kazanmam daha ıyı...

Bu ulkede AR_GE neden yapılmıyor cunku bu salakca egıtım sıstemı ve hayat sartları ınsanı sadece paraya sartlandırıo. Bır seyler yapmak ısteyende bu egıtım sıstemı saolsun yapamıo.

Bnm yasımdakı bır genc coktan alanını secmıs hatta alanında projeler uretmıs olması lzm.Ama nerdeeee. Ulke genclıkı bole heba oluo!!!!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@   Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@ Icon_minitimePerş. Eyl. 27, 2007 10:50 am

Labarna demiş ki:
Hayatın kendısı kdr onemlı bır sınav varken kendımı neden OSS ye sartlandırıyım kı. Yonetılıp veya ınsan olamayıp OSS kazanacama dusunup,insan olup OSS kazanmam daha ıyı...

Bu ulkede AR_GE neden yapılmıyor cunku bu salakca egıtım sıstemı ve hayat sartları ınsanı sadece paraya sartlandırıo. Bır seyler yapmak ısteyende bu egıtım sıstemı saolsun yapamıo.

Bnm yasımdakı bır genc coktan alanını secmıs hatta alanında projeler uretmıs olması lzm.Ama nerdeeee. Ulke genclıkı bole heba oluo!!!!

başka söze gerek yok bence
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@   Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@ Icon_minitimePerş. Eyl. 27, 2007 11:11 am

ya bn koca bi msj attım buraya ve bi daha yazmaya üşeniyorum...
sildiniz mi ne yaptınız ya??
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@   Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@ Icon_minitimePerş. Eyl. 27, 2007 11:15 am

yok ya niye silelim? ben görmedm hiç mesaj falan.
tubikeren
Kullanıcı
Kullanıcı
tubikeren

MesajKonu: Geri: Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@   Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@ Icon_minitimePerş. Eyl. 27, 2007 11:16 am

yazarken zaman aşımına uğramışındır belki...

Ne YAzıkkı Okul BaşladI !!! :@:@
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-