GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ŞOK ŞOK ŞOK!!!!

+3
Burçak
Fallenrider
bluedesign
7 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Empty
MesajKonu: ŞOK ŞOK ŞOK!!!!   ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 12:24 pm

Geçen hafta ortalığı sarsan "AHMETEMRE nişanlandı mı?" sorusu yerini yerini Kemal KUŞADASINDA NİŞANLAN DIMI? sorusuna bıraktı....casus fotoğrafçılarımız kemal i E... iel görüntüleyemese de Kemal in parmağındaki alyans herşeyi doğrular gibi..... devamı az sora....
Misafir
Misafir

ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Empty
MesajKonu: Geri: ŞOK ŞOK ŞOK!!!!   ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 12:41 pm

yok kardeşim ole bişi! yazmayın kafanızdan! o alyans dedemden kalma! kapat kamerayı kapat! çekmeyin kardeşim! kapatsana laaaaaaan! Exclamation

lol!
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Empty
MesajKonu: Geri: ŞOK ŞOK ŞOK!!!!   ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 12:44 pm

ŞOK ŞOK ŞOK!!!!

Kemal kameramanlara neden saldırdı???? ( dan!!!!)
AZZ SOORAAA
Fallenrider
Kullanıcı
Kullanıcı

ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Empty
MesajKonu: Geri: ŞOK ŞOK ŞOK!!!!   ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 12:45 pm

abi ii tamam ama alyans baska bise dedenden kalmaysa bi kenara koyarsın yani bi dakka? scratch
Fallenrider
Kullanıcı
Kullanıcı

ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Empty
MesajKonu: Geri: ŞOK ŞOK ŞOK!!!!   ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 12:46 pm

nedeni yok psikopatlıktandır lol!
Burçak
Kullanıcı
Kullanıcı
Burçak

ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Empty
MesajKonu: Geri: ŞOK ŞOK ŞOK!!!!   ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 12:47 pm

kemaaaaaalllllllll bu ozan ne dio nişanladınmı inanmıorum yaa bunu bana nasıl yaparsın bak ağlicam ya terbiyesiz aramızdaki heerşey bittii Sad Very Happy
Fallenrider
Kullanıcı
Kullanıcı

ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Empty
MesajKonu: Geri: ŞOK ŞOK ŞOK!!!!   ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 12:49 pm

yok yaw gecen denizdeydik kemal acıkla gercei selülit varmı yokmu? lol!
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Empty
MesajKonu: şok şok şok!!!   ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 12:51 pm

kemal büyük tepki topladı.....ama gerçekler acıdır adını henüz açıklamadığımız bu gizemli kız kim????( dan!!! )

kemal itiraf edecek mi??? ( dan!!! )

"E.S" bu konuda konuşacak mı???? ( dan!!! )

AAAZ SORAA!!!
Misafir
Misafir

ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Empty
MesajKonu: Geri: ŞOK ŞOK ŞOK!!!!   ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 12:52 pm

yavrum denizci adamız! her limanda bi sevgili! lol! dedm lan valla! 2.dünya savaşında dedemin babası savaş sorası savaş alanını gezerken yere yaralı bi alman görmüş! yanına gitmiş! çekmiş silahı sıkmış almana! sora ceplerini yoklaış sigara varmı diye! o sırada parmağndaki alyans dikkatini çekmiş! büyük dedm alyansı çıkarmaya çalışmış ama soğktan adamın parmakları şişmiş! büyük dedm de adamın parmaşını kesip alyansı çıkarmış! sora da saklamş! işte ölmeden dedeme vermiş sora o da bana verdi! budur yani! esrayla alakası yok!

lol!
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Empty
MesajKonu: Geri: ŞOK ŞOK ŞOK!!!!   ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 12:52 pm

arkadaşım konuyu dağıtma lütfen o bi dahaki haftanın konusu olur!!!Very Happy
konumuz kml nişanlandı mı???

Very Happy
Burçak
Kullanıcı
Kullanıcı
Burçak

ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Empty
MesajKonu: Geri: ŞOK ŞOK ŞOK!!!!   ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 12:56 pm

tabi tabi sen git esrayı kandır bu yalanlarla ama dur sen sen bynuzlarken bizde boşdurmadık sen her limanda yaptın sevgili bizde KTÜ havuzunda yaptık hergüne ayrı CANkurtaran Very Happy Very Happy Very Happy
Misafir
Misafir

ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Empty
MesajKonu: Geri: ŞOK ŞOK ŞOK!!!!   ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 12:58 pm

ıyyy! KTÜ cankurtaranları da ayrı bir ırk ya! jiletli bacaklar pilot gözlükler artist tavırlar! tam size patlar cuk otrmuş! lol!
Burçak
Kullanıcı
Kullanıcı
Burçak

ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Empty
MesajKonu: Geri: ŞOK ŞOK ŞOK!!!!   ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 1:00 pm

ya tamam konuyu kendi üzerimden anlatim dedim ama fazla ağır oldu banae yaa CANkurtaranlardan hele birtane var orda her grdüğümde midem bulanıo zaten bir insan bukdr iğrenç olur yaa yani sana hak vermim diorum keml ama haklısın yanee
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Empty
MesajKonu: şok itiraflar!!!!!   ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 1:01 pm

ARD ARDA geliyor!!!!
Hatırlarsanız müstakbel SEZEROĞLU nun ismini açıklamadık...ama kemal herşeyi itiraf etti....ayrıca Burçakdan şok açıklamalar geldi.....Ortalık Savaş alanına döndü bakalım bu tartışma nasıl son bulacak?????????**

Kemal Esra ile evlenecek mi????
Misafir
Misafir

ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Empty
MesajKonu: Geri: ŞOK ŞOK ŞOK!!!!   ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 1:11 pm

ne evlenmesi ? sadece bir yaz arkadaşlığı bizimki! bi tost yedik o kadar! şişrme haberler yapmayın! ULANNN KAPATSANA KAMERAYI!!!!!!!!
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Empty
MesajKonu: ÖLEYSE   ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Icon_minitimePtsi Ağus. 20, 2007 1:16 pm

ne diyelim kml....
filinta gibi çocuksunuz Very Happy Very Happy Very Happy

YAKIŞIKLISIN !ÇOKÇEKİZİSİN ! ESRA ABLA TOSTUNU YESİİN !!!!!!

hehehe:D bu ortalığı bayaa karıştırır!!!
AeK
Moderatör
Moderatör
AeK

ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Empty
MesajKonu: kemal yapmaz!!   ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Icon_minitimeSalı Ağus. 21, 2007 4:51 am

her ne kadar capkın bi görüntü çizse de ben kemal yapmaz diyorum ....ama emin olmak için-->>kız sarışın mı esmer mi? bunun cevabını verin!! Very Happy king
Misafir
Misafir

ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Empty
MesajKonu: Geri: ŞOK ŞOK ŞOK!!!!   ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Icon_minitimeSalı Ağus. 21, 2007 5:54 am

ya abi ne önemi var.kız işte boşwer.! bole esmer uzun boylu bi kız ama ne önemi var anlamdım yani! lol!

En son tarafından Çarş. Ağus. 22, 2007 1:38 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
keep_out
Moderatör
Moderatör
keep_out

Erkek Mesaj Sayısı : 180

ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Empty
MesajKonu: Geri: ŞOK ŞOK ŞOK!!!!   ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Icon_minitimeSalı Ağus. 21, 2007 12:34 pm

eeeee ozan son dakika gelişmesi kemal forumdaki gizemli kızada sarktı kemale kim dur diycek?kemale mi yazıq kızlara mı?kemal her limanda bi sevgilim var dio peki kendisi yüzme biliomu?(ıyyyyyyy kendimdden nefret ediom) söz sende ozan
Misafir
Misafir

ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Empty
MesajKonu: Geri: ŞOK ŞOK ŞOK!!!!   ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Icon_minitimeSalı Ağus. 21, 2007 2:01 pm

evin arkasında traktör lastiği buldum onla giriorm denize! karizma oluyor! ulan ben mi sarkıyorum!? yolda girdinz birbirnize be! ayıptr be!

lol!
Fallenrider
Kullanıcı
Kullanıcı

ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Empty
MesajKonu: Geri: ŞOK ŞOK ŞOK!!!!   ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Icon_minitimeSalı Ağus. 21, 2007 2:44 pm

kemal anlatsana niye söylemiyosun miki mauslu kolluk ve ördekli simitle denize girdigini lol!
Misafir
Misafir

ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Empty
MesajKonu: Geri: ŞOK ŞOK ŞOK!!!!   ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Icon_minitimeSalı Ağus. 21, 2007 2:53 pm

sus olum sus! çarpacam haa! ne kolluğu simidi olum? paletim bile yoktu be! bi dalıyodm 50 metre ilerden çıkıyodum! hey gidim! Banlarım akıllı ol! lol!
Fallenrider
Kullanıcı
Kullanıcı

ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Empty
MesajKonu: Geri: ŞOK ŞOK ŞOK!!!!   ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Icon_minitimeSalı Ağus. 21, 2007 3:08 pm

tehdit etme thai-chi yaparım seni üzerine de aikido serper judoyla süslerim ha lol!
Misafir
Misafir

ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Empty
MesajKonu: Geri: ŞOK ŞOK ŞOK!!!!   ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Icon_minitimeSalı Ağus. 21, 2007 3:10 pm

hadi yap hadi hadiiiiiiiiiiiiiii! lol!
Fallenrider
Kullanıcı
Kullanıcı

ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Empty
MesajKonu: Geri: ŞOK ŞOK ŞOK!!!!   ŞOK ŞOK ŞOK!!!! Icon_minitimeSalı Ağus. 21, 2007 3:11 pm

monitörden cıkabilirim gece kapatmayın onu ulasım biraz zor oluyorda burdan malum trafik lol!

ŞOK ŞOK ŞOK!!!!
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki