GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru

4 posters
YazarMesaj
AeK
Moderatör
Moderatör
AeK

Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru Empty
MesajKonu: Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru   Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru Icon_minitimeSalı Eyl. 11, 2007 1:54 pm

10,09,2007 Saat : 22:36 sularında çok ateşli bir tartışmanın içinde olan kemal elinde olmayan sebeplerden ötürü aynı dakikalar içerisinde forumumuzu terketmiştir..daha sonra moderatörlerimizden AeK"e (bana) telefon vasıtasıyla ulaşan Ragnarok ( m.kemal sezeroğlu) durumu bildirmiş ve tüm forum camiasından özür dilediğini belirtmiştir.

Kamuoyuna duyurulur..
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru   Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru Icon_minitimePerş. Eyl. 13, 2007 8:32 am

vay anasını yaw dersın ulkeler arası dıplomatık krız:P yazıya bak
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

Erkek Mesaj Sayısı : 368

MesajKonu: Geri: Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru   Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru Icon_minitimePaz Eyl. 16, 2007 1:50 pm

AeK demiş ki:
10,09,2007 Saat : 22:36 sularında çok ateşli bir tartışmanın içinde olan kemal elinde olmayan sebeplerden ötürü aynı dakikalar içerisinde forumumuzu terketmiştir..daha sonra moderatörlerimizden AeK"e (bana) telefon vasıtasıyla ulaşan Ragnarok ( m.kemal sezeroğlu) durumu bildirmiş ve tüm forum camiasından özür dilediğini belirtmiştir.

Kamuoyuna duyurulur..

vay canına emre senden ıyı basın sozcusu olur ha buralarda harcanıyon
Yazıya ba!! lol!
AeK
Moderatör
Moderatör
AeK

MesajKonu: .....   Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru Icon_minitimeÇarş. Eyl. 19, 2007 7:41 am

saolasın ...biliyorum ama naparsın???king
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru   Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru Icon_minitimeÇarş. Eyl. 19, 2007 11:23 am

olum vermeyin şunu gaza.. şımarıyo sora ben çekiyorum azını ya! yok cumhurbaşkanı olcakmış yok bilmem ne? bana yazık lan! lol!
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru   Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru Icon_minitimeC.tesi Eyl. 22, 2007 6:33 am

la o cumhurbaskanı olsun ben dunya savası cıkarcam:D
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru   Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru Icon_minitimeCuma Eyl. 28, 2007 11:49 am

bende giresun cephesi komutanı olcam! emreyi asacam giresun kalesine bayrak diye! Twisted Evil
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

MesajKonu: :D   Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru Icon_minitimeC.tesi Eyl. 29, 2007 10:42 am

emre ye kimse dokunamaz... ekmeğime göz dikmeyin o bana garaj açacak... pirat
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru   Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru Icon_minitimeC.tesi Eyl. 29, 2007 10:43 am

aha neler duyuyorum! allahım! emre lan bana yarışmak için para vermeyen adam ozana garaj açıyor! allahım bu günleri de mi görecektm!
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: ehehehe:D   Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru Icon_minitimeC.tesi Eyl. 29, 2007 10:47 am

olm Yamaha dan sora Emre de anladı kaliteyi... king
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru   Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru Icon_minitimeC.tesi Eyl. 29, 2007 10:58 am

olum alyuvarlarım bile seninkinden 10 kat hızlı hareket edio be! dost bildiklerim arkamdan vurdu!
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: eh eh he   Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru Icon_minitimeC.tesi Eyl. 29, 2007 11:04 am

kemal finish den sora kenara oturup senin yarışı bitirişini izliceem.... o ara belki bi de çay solerim... king
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru   Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru Icon_minitimeC.tesi Eyl. 29, 2007 11:09 am

olum arka tamponumdan başka birşey göremicen!
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: eh eh eh   Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru Icon_minitimeC.tesi Eyl. 29, 2007 11:10 am

eh eh eh eh... cumartesi gel yarışmayı öğretiim sana... gençlere yardımımız olsun...
AeK
Moderatör
Moderatör
AeK

MesajKonu: ......   Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru Icon_minitimeSalı Ekim 02, 2007 12:42 pm

kim kime garaj açıyo olm??? ne gaza geldiniz biri ekmeğimle oynama dio ki ben ona garaj acmayacam......diğeri de beni sattın dio....lan ben sana ne zaman söz verdim??? Very Happy king

Özür dilerim ama kemal beni giresun kalesine b.. cekersin king Very Happy
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: hehehe   Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru Icon_minitimeÇarş. Ekim 03, 2007 6:36 am

tmm emre millet heveslenmesin die yapıon böle ben anladım çaktırma... lol!
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

Erkek Mesaj Sayısı : 368

MesajKonu: Geri: Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru   Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru Icon_minitimeÇarş. Ekim 03, 2007 6:58 am

AeK demiş ki:
kim kime garaj açıyo olm??? ne gaza geldiniz biri ekmeğimle oynama dio ki ben ona garaj acmayacam......diğeri de beni sattın dio....lan ben sana ne zaman söz verdim??? Very Happy king

Özür dilerim ama kemal beni giresun kalesine b.. cekersin king Very Happy

ZUHAHAHAHAHA koptum ya la olum emre ne komık adamsın ya Very Happy:D lol!
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: hehe   Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru Icon_minitimeÇarş. Ekim 03, 2007 7:27 am

gelir kaynağımız olm o bizim...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru   Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru Icon_minitimeÇarş. Ekim 03, 2007 11:37 am

kardeşim bana motor bilem alır! dimi lan emre? lol!
AeK
Moderatör
Moderatör
AeK

MesajKonu: ......   Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru Icon_minitimeC.tesi Ekim 13, 2007 9:34 am

alacam onu da alacam .... hele bi develüasyon olup elimdeki 5 ytl 5.000 ytl olsun onu da alacam ... king Very Happy
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru   Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru Icon_minitimeSalı Ekim 16, 2007 8:36 am

bende hepınızı tatmın etcem.Parası nese vercem anlıcanız.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru   Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru Icon_minitimeSalı Ekim 16, 2007 8:38 am

samet oğlum sen biraları al yeter! Very Happy
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru   Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru Icon_minitimeÇarş. Ekim 17, 2007 6:41 am

bıra her zmn zulada ısteyın ytr salıh abey sponsor oldu bana zate ucuza cakıom bıraları artık:D

Kemal nie sattın bizi? diyenlere duyuru
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-