GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Griffin toprağa verildi

4 posters
YazarMesaj
Shaq32
Kullanıcı
Kullanıcı
Shaq32

Erkek Mesaj Sayısı : 78

Griffin toprağa verildi Empty
MesajKonu: Griffin toprağa verildi   Griffin toprağa verildi Icon_minitimeCuma Ağus. 31, 2007 3:56 pm

17 Ağustos'da Houston'da, içinde bulunduğu araca hemzemin geçitte trenin çarpması sonucu yaşamını yitiren Eddie Griffin, Pennsylvania Sharon Hill'de düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Eski takım arkadaşları Kevin Garnett ile Troy Hudson başta olmak üzere, kolej yıllarındaki coachu Tommy Amaker, eski NBA coachu John Lucas ve yaklaşık 200 yakınının katıldığı tören First African Baptist Kilisesi'nde yapıldı.

Cenazede üzerinde Eddie Griffin'in resmi olan t-shirtler giyen bazı arkadaşları Houston Rockets'da forma giydiği 33 numaralı forması ile poz verdiği resmi de taşıdılar.

2001 draftında New Jersey Nets tarafından seçilen ardından da Houston Rockets'a takas edilen 25 yaşındaki oyuncunun bedeni geçirdiği kazada tanınmayacak derecede kötü yanmış ve cesedin yıldız oyuncuya ait olduğu dişlerden ve DNA testiyle belli olmuştu.

Yaz dönemini eski Rockets oyuncusu Calvin Murphy ile çalışarak geçiren Griffin'in gelecek sezon ABD dışında bir takımda oynamayı düşündüğü belirtiliyordu.
ugur
Kullanıcı
Kullanıcı
ugur

MesajKonu: Geri: Griffin toprağa verildi   Griffin toprağa verildi Icon_minitimeSalı Eyl. 11, 2007 7:42 am

haberi simdi gordum ve sok oldum ...eddie griffin her zaman yetenekli ama potansiyelinin altında bi oyuncuydu..zaman zaman ortaya koyduğu performanslar gerçekten etkileyiciydi..allah rahmet eylesin cok uzuldum..
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

MesajKonu: Geri: Griffin toprağa verildi   Griffin toprağa verildi Icon_minitimeÇarş. Ara. 12, 2007 11:38 am

tanımıyorum ama Allah rahmet eylesin.
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

MesajKonu: Geri: Griffin toprağa verildi   Griffin toprağa verildi Icon_minitimePerş. Ara. 27, 2007 8:08 am

Vay basımıza gelen adm gıtmıs he...Nabacam sımdı ya daha basket felan ızlemem..Tanrı onu kutsasın Razz Yada bılmıyorum bellkıde Allah rahmet eylesın olcaktı Very Happy

Griffin toprağa verildi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-