| nightmare before christmas | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
gibidik Moderatör
| Konu: nightmare before christmas Paz Ağus. 26, 2007 4:59 pm | |
| stop motion tekniğiyle yapılmış bir filmdir kendileri (stop motion nedir? bilgisi olmayanlar için:nesnelere ufak hareketler vererek fotoğraflama yöntemidir.saniyede 25 kare olduğu dşünülürse çok zahmetli bir iştir...zaten filmin çekilmesi yaklaşık üç yıl sürmüştür) biraz müzikal tadındadır şarkıları sayesinde...ama şarkılar gerçekten çok güzel...izleyin bnce...çok uzun değil zaten...bi şey kaybetmezsiniz aksine eğlenceyle geçmiş dakikalar demek bence http://www.imdb.com/find?s=all&q=the+nightmare+before+christmashttp://sozluk.sourtimes.org/Default.asp?http://www.lafmacun.org/bak/the%20nightmare%20before%20christmassally'nin bi şarkısı : i sense ther's sth in the wind that feels like tragedy's at hand altough i'd like to stand by him can't shake this feeling that i have the worst is just around the bend and does he notice my feelings for him and will he see how much he means to me i think it's not to be what will become of my dear friend wher will his actions lead us then altough i'd like to join the crowd in their enthusiastic cloud try as ı may it doesn'yt last and will we ever end up together no i think not, it's neverto become for i am not the one | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: nightmare before christmas Salı Ağus. 28, 2007 4:29 am | |
| televizyonda rastladım ama çok az bakabildim tatmamını izlemek sanip olmadı. ama güzel ve eğlenceli bir filme benziyordu. paylaşım için teşekkrler |
|
| |
palmiye nuri Kullanıcı
| Konu: Geri: nightmare before christmas C.tesi Eyl. 01, 2007 5:34 am | |
| sadece filmi diil t shirtleride süper!!..en azından bi kaç tane edinmeniz lasım die düşünüom!!!.. | |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: nightmare before christmas C.tesi Eyl. 01, 2007 7:54 am | |
| evet ya t-shirtleri de çok güzel...hatta bi ara çantalaı fln vardı... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: nightmare before christmas C.tesi Eyl. 01, 2007 10:48 am | |
| ulan kız milleti değilmisnz hemen belli edin! ayakkabı çanta muhabbeti hemen! |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: nightmare before christmas C.tesi Eyl. 01, 2007 11:32 am | |
| diyene bak.... sen forumun en çok başlığı olan bölümlerine baksana bi...futbol ve basketbol...tamam hadi baskete bi şe demiyom da futbol buralarda genelde baylara özel(burçak dışında )... ayrıca kaç kız var şu sitede...varlığımızın farkına varın | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: nightmare before christmas C.tesi Eyl. 01, 2007 11:44 am | |
| valla benm 1 tane mesajım var futbol bolumunde! bana ne kızm varsa yoksa alışveriş yalan mı?! |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: nightmare before christmas C.tesi Eyl. 01, 2007 1:40 pm | |
| hade bea.... ne alışverişi...dikkat et...çantası vardı...dedim çantam var demedim;) alan alsın da beni alış-veriş manyaklığıyla suçlayamazsın (laf böyle çarpıtılır ) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: nightmare before christmas C.tesi Eyl. 01, 2007 1:42 pm | |
| sizin genlerde var istediğin kadar inkar et! bizim bi çift ayakkabımz olduğu yerde sizin 5 çift vardır! her çift ayakkabı için de ayrı çantanız ! şuanda ole olmsa bile ilerde kesin olcak dedm ya genlerde var! |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: nightmare before christmas C.tesi Eyl. 01, 2007 1:46 pm | |
| yok ya...nerden biliyon?? ayrıca olsa bile bu çok da yanlış değil çünkü şartlar böyle...hiç olmazsa erkekler gibi kızlara çamur atıp sonra da gizli gizli alışveriş yapmıyok | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: nightmare before christmas C.tesi Eyl. 01, 2007 1:49 pm | |
| bizde gizli saklı yok kızm! istersen sayıyım sana dolabımı! ben etrafımdaki izlenmlerden faydalanrak konuşuyorum! biz paramızı internete oyuna müziğe dergiye yatrrz siz ayakkabıya çantaya takıya! |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: nightmare before christmas C.tesi Eyl. 01, 2007 1:54 pm | |
| tmm bn de etrafımdan etkilenip diyorum işte... ayrıca...çanta lazımdır tmm mı?? sen cebine koy cüzdanı telefonu çık...öyle diil işte bizde...ne o öyle salaş salaş bunun anahtarı var selpağı var...sonra selpak var mı ıslak mndil var mı diye sorarsınız (ne alaka yaa ) ayakkabı da öyledir...sen her türlü pantolonun altına spor bi şe çekersin yeter...zaten klasik giysen kıro derler...ama bn herşeyin altına spor ayakkabı çeksem aa onun altına olmamış derler...şimdi diiycen ki başkasını önemseme...sakın deme çok pis çürütürüm... takıya gelince..o da vazgeçilmezlerdendir (bak buna kabul bn de kullanıyom ) neden diyceksin...bnce renklendirir insanı..hem de ruh halini ve tarzını yansıtır.. rengiyle,şekliyle, vs... bunlara hiç bu yönden bakmış mıydın?? tüm bunları yazmama rağmen bn alışveriş manyağı diilim onu da belirtiim | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: nightmare before christmas C.tesi Eyl. 01, 2007 1:57 pm | |
| başkasını önemseme tuğba! (sadece meraktan ) |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: nightmare before christmas C.tesi Eyl. 01, 2007 2:10 pm | |
| başkasını önemsememi öneriyosan niye bu başlıklara bi şeler yazıyosun en basitinden...ya da neden msn e giriyosun...arkadaşlarınla zaman geçiriyosun...hatta neden arkadaşın var??birilerini önemsemezsen bunların iç birini yapmamalısın...ama tabii imamın dediğini yap yaptığını yapma taktiğini kullanıyo olabilirsin | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: nightmare before christmas C.tesi Eyl. 01, 2007 11:43 pm | |
| kıyafetle yazdıkların arasında bir ilişki kuramadm. tabiki arkadaşlarımla vakit geçrrm knuşurum. senin savunman bana biraz saçma geldi. forum karşılıklı düşünce alışverişi için açıldı. ben karşımdakini düşüncesine saygı duyarım ama bu onu benseyeceğim anlamına gelmez. etrafındakileri önemsemeden kastım etrafındaki insanlarını zevkleri sennkinden farklı olabilr onların dşüncelerine göre kendi giyinme.etrafındakileri önemse düşüncelerine saygı duy ama onlara göre yaşama. bilmem anlatabildin mi? |
|
| |
gibidik Moderatör
| Konu: Geri: nightmare before christmas Paz Eyl. 02, 2007 1:45 am | |
| o zaman şöyle diyelim...bakış açımız farklı...çünkü bn kendim için yaşamam diyebilirim...karşımdakileri her zaman kendimden üstün tutmaya çalışırım... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: nightmare before christmas Ptsi Eyl. 03, 2007 8:24 am | |
| karşındakilerin senden üstün bi yanı yok.. tuğba senin düşüncelerine herzamn saygı duydum hala duyuyorum ama bu polyannacılık işini fazla abartıyosun bence. bunu dostça bir eleştri olarak kabul et. |
|
| |
| nightmare before christmas | |
|