GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

aman FATIH.....

3 posters
YazarMesaj
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

aman FATIH..... Empty
MesajKonu: aman FATIH.....   aman FATIH..... Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 11:48 am

Trabzonspor un en gözde futbolcusuydu bir aralar.... Avrupa da oynamak istedi, Zenit nasipmiş... yüzü gülmedi ve her röportajında da bunu belirtti...
şimdiyse bir çıkmazın içinde.. zenit başkanı şampiyonluk için aldım, Fatih oyniicak diyor, Fatih TEKKE ise eski günlerine dönmek istiyor.... Fenerbahçenin teklifi başka bi oyuncu için kaçırılmaz olurdu hem de böle bi durumda ama Fatih....

Trabzon bu işi hiç de olumlu karşılamadı..hatta Fatih Tekke nin abisi sert bi çıkış yaptı... Profesyonel futbolda gerektiğinde tuttuğun takıma gol atmalısın.nitekim Fenerbahçe nin çok ses getiren Pendik mağlubiyetinde golü bir fenerbahçe taraftarı atmıştı.... ama Fatih....

Sölemek bile garip... Fatih Tekke Fenerbahçe de!!! .... Fatih Fenerbahçe adına golü kaydediyor... yine de seçim onun... gittiği heryerde başarıya ulaşabilecek bir oyuncu...
AeK
Moderatör
Moderatör
AeK

aman FATIH..... Empty
MesajKonu: yakışırr!!   aman FATIH..... Icon_minitimeC.tesi Ağus. 25, 2007 5:03 am

fatih tekke nin bonservisini verebilecek tek kulüp fenerbahce.....hem ne garibi aksine yakışır:D
king
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

aman FATIH..... Empty
MesajKonu: eet   aman FATIH..... Icon_minitimeC.tesi Ağus. 25, 2007 5:22 am

olm paranın satın alabiyacağı şeyler vardır, geri kalan herşey için Aziz Yıldırım!!! Very Happy
guven_61
Kullanıcı
Kullanıcı
guven_61

Erkek Mesaj Sayısı : 89

aman FATIH..... Empty
MesajKonu: Geri: aman FATIH.....   aman FATIH..... Icon_minitimeÇarş. Mart 26, 2008 10:56 am

bluedesign demiş ki:
olm paranın satın alabiyacağı şeyler vardır, geri kalan herşey için Aziz Yıldırım!!! Very Happy

bence o cümle paranın satın alamayacaı sheler wardır geri kalan her shey için Aziz Yıldırım Very Happy
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

aman FATIH..... Empty
MesajKonu: Geri: aman FATIH.....   aman FATIH..... Icon_minitimePerş. Mart 27, 2008 10:27 am

olm edit den cümleyi düzeltip seni rezil edebilirdim ama yapmıyorum...
çünkü bu sitede sınıf ayrımı yok seni gidi yeni üye( Very Happy )... bu sitede herkes eşit.. herkes herkesi eleştirebilir... ( tamam site üye sayısı iki kat artar ... çok güzsel konıltum Very Happy )
guven_61
Kullanıcı
Kullanıcı
guven_61

Erkek Mesaj Sayısı : 89

aman FATIH..... Empty
MesajKonu: Geri: aman FATIH.....   aman FATIH..... Icon_minitimePerş. Mart 27, 2008 10:32 am

bluedesign demiş ki:
olm edit den cümleyi düzeltip seni rezil edebilirdim ama yapmıyorum...
çünkü bu sitede sınıf ayrımı yok seni gidi yeni üye( Very Happy )... bu sitede herkes eşit.. herkes herkesi eleştirebilir... ( tamam site üye sayısı iki kat artar ... çok güzsel konıltum Very Happy )
yha ben onu aramızdaki samimiyete dayanaraktan söledimdi ozanım sorry yane RazzVery Happy
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

aman FATIH..... Empty
MesajKonu: Geri: aman FATIH.....   aman FATIH..... Icon_minitimePerş. Mart 27, 2008 10:39 am

ne demek cnm Very Happy ayıb ediin Very Happy

aman FATIH.....
1 sayfadaki 1 sayfası