GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

NASCAR ( The National Association for Stock Car Auto Racing)

YazarMesaj
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

NASCAR ( The National Association for Stock Car Auto Racing) Empty
MesajKonu: NASCAR ( The National Association for Stock Car Auto Racing)   NASCAR ( The National Association for Stock Car Auto Racing) Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 3:30 am

Toyota dan bahsetmişken NASCAR konusuna ufak bi giriş yapmıştık..ben bu konuyu ayrı bi başlık altında incelemek istedim....

F1 i yerinde izleme fırsatı bulamadım ancak koca pisti her an seyretmenin mümkün olmadığı kesin... Pistin her karesini görebildiğiniz NASCAR ı ise yerinde izlemenin se keyfi bi başka olmalı... Ayrıca Toyota nın ağırlığını nascar a vereceğini açıklamasından sonra rekabetin ( dolayısıyla seyir keyfinin ) de bir hayli artacağı kanısındayım... Türkiye de Nascar pisti yok... Türk halkı bu sporu da benimser mi bilmem ancak 200.000 kişilik stadyumun gelirinin hatırı sayılır herhalde...
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: the CARS   NASCAR ( The National Association for Stock Car Auto Racing) Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 3:39 am

ayrıca bi nascar otomobilinin macerasını anlatan OTOMOBİLLER animasyonundan da bahsetmeden geçemiceem... heryaştan insana hitabeden bi animasyon.. pixar ne yapıp edip animasyon dünyasının zirvesine çıktı bence....herkesin izlemesi gereken bi film olduğunu düşünüyorum....
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: NASCAR ( The National Association for Stock Car Auto Racing)   NASCAR ( The National Association for Stock Car Auto Racing) Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 3:47 am

neden nascar pisti yok diyoruz ancak daha 130.000 kişilik formula 1 pistinin işletmesini başaramayıp da işletmesini Bernie Ecclestone'a devreden türkiye 200.000 kişilik nascar pistinin altından kalkabilir mi? Ayrıca İstanbul park F1'in en iyi, en zorlu ve rekabetin en çok olduğu pisti olmasına rağmen türkiye de beklenen ilgiye ulaştığını sanmıyorum!
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: Malesef   NASCAR ( The National Association for Stock Car Auto Racing) Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 3:56 am

Türkiyede motor sporları daha yeni yeni oturmaya başladı.... bu yüzden nascar a daha var galiba... henüz takımlarımız bile çok sınırlı... sponsor sıkıntısı... eğitim alanlarının kısıtlı olmasından kaynaklanan pilot eksikliği... biraz daha zamana ihtiyacımız var gibi geliyor ama Türkiye de NASCAR izlemeyi gerçekten isterdim...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: NASCAR ( The National Association for Stock Car Auto Racing)   NASCAR ( The National Association for Stock Car Auto Racing) Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 2:00 pm

ozan olum buarada cahilliğimz ortaya çıktı! istesek de hatta türkiye istese de türkiyede nascar pisti olmaz! nascar sadece amerikaya özel bir yarış! amaerika kıtası dışında yok! lol!
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: hehe:D   NASCAR ( The National Association for Stock Car Auto Racing) Icon_minitimeC.tesi Ağus. 25, 2007 4:09 am

bir zamanlar basketbol da öyleydi... Very Happy

NASCAR ( The National Association for Stock Car Auto Racing)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-