GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ????

5 posters

Son Yılların En İyi Türk Filmi Sence Hangisi???
Anlat İstanbul
Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Vote_lcap0%Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Babam ve Oğlum
Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Vote_lcap50%Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Vote_rcap
 50% [ 6 ]
Barda
Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Vote_lcap8%Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Vote_rcap
 8% [ 1 ]
G.O.R.A.
Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Vote_lcap8%Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Vote_rcap
 8% [ 1 ]
Gönül Yarası
Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Vote_lcap0%Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Vote_rcap
 0% [ 0 ]
O Şimdi Asker
 0% [ 0 ]
Sınav
Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Vote_lcap25%Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Vote_rcap
 25% [ 3 ]
Şaşkın
 0% [ 0 ]
Vizontele
 0% [ 0 ]
Diğer ( Belirtiniz... )
 8% [ 1 ]
Toplam Oylar : 12

YazarMesaj
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

Erkek Mesaj Sayısı : 368

Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Empty
MesajKonu: Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ????   Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 12:48 am

Bence Babam ve Oğlum, Sınav,O Şimdi Asker, G.O.R.A, Şaşkın en güzelleri....
Ama aralarında en iyisi Sınav...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ????   Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 1:47 am

hocam maskeli beşler nerde? Very Happy o da güzel bir filmdi! onun haricinde izlediklerim G.O.R.A, O şimdi asker ve vizonteledir! komik olma eğlendirme açısından G.O.R.A açık ara önde olsada Vizontele bence bu saydıklarım arasında en güzel filmdi!
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

Erkek Mesaj Sayısı : 368

MesajKonu: Geri: Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ????   Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 1:49 am

harbi abi ya unutmuşum Maskeli Beşler i bea!! nese artık diğere atın oylarınızı Very Happy:D
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

MesajKonu: babam ve oğlum...   Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 1:54 am

babam ve oğlum ben duygusal bi fıtrata sahibim lol! az daha ağlıyodum filmde ...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ????   Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 1:56 am

bluedesign demiş ki:
babam ve oğlum ben duygusal bi fıtrata sahibim lol! az daha ağlıyodum filmde ...

Hade len! lol!
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: ne anlarsın...   Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 2:24 am

ne lan ne kıskanıyon.. kaval geldin kaval gideceeen... Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ????   Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 2:32 am

en azından senin gibi zırlamıyorum flimlerde lol!
BerkinKardes
Kullanıcı
Kullanıcı
BerkinKardes

MesajKonu: Geri: Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ????   Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 2:56 am

Bencede Babam ve Oglum cok duygusaldı hayatımda iki filmde agaldım biri bu digeri yuzuklerin efendisi 1 de gandalfın ölmesiydi Very Happy
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: eet   Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 3:48 am

ben anlamıştım gandalfın ölmediini (king ) ama babam ve oğlum duygusaldı yaa...bir Ç.IRMAK klasiği... Very Happy
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ????   Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 3:52 am

bence de babam ve oğlum en güzeli...bn de ağladım ya(zaten ben ağlamasam ayıp olurdu Smile )
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: işte bu yaa   Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 4:47 am

ya herkes duygusal işte aynı ben!!!
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

MesajKonu: Geri: Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ????   Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 4:52 am

biri ozanı gökten yere indirsin...lütfen...
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

MesajKonu: hıh!   Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 5:06 am

hıh! kıskanmayalım lütfen!!!
bihter
Kullanıcı
Kullanıcı

Kadın Mesaj Sayısı : 35

MesajKonu: Geri: Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ????   Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ???? Icon_minitimePaz Mart 16, 2008 6:12 am

babam ve oğlum iyiydi sora da G.O.R.A seçeneklerde yok ama Kabadayı da çok iyiydi ya zaten şener şen in olması filme bol bol +kazandırıyor ama neyse:D

Son Yıllarda Yapılan Türk Filmlerinden En İyisi ????
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-