GEYİK CANDIR!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GEYİK CANDIR!

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hayko Cepkin

+4
keep_out
ugur
punkyc
bluedesign
8 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Hayko Cepkin   Hayko Cepkin Icon_minitimePerş. Ağus. 23, 2007 2:04 am

Hayko Cepkin, (doğum 11 Mart - 1978, İstanbul) Ermeni asıllı Türk vatandaşı piyanist, müzisyen.

Liseden sonra 2 yıl mimar sinan üniversitesi'nde şan eğitimi aldı. 2 sene timur selçuk çağdaş müzik merkezi'nde şan, solfej ve armoni dersleri aldı. 1 sene akademi istanbul'da piyano eğitimi gördükten sonra profesyonel müzik yaşantısına 1997 yılında klavyeci olarak başladı.

Sırasıyla öztürk, Ogün Sanlısoy, Aylin Aslım, Koray Candemir ve Demir Demirkan gibi isimlerle sahneyi paylaştı. Çalıştığı isimlerin bazılarının albümlerinde de düzenlemeci kimliğiyle yer aldı. En son Murathan Mungan'ın söz vermiş şarkılar adlı albümünde aylin aslım'ın seslendirdiği "kimdi giden" adlı bir yeni türkü bestesi olan parçayı düzenledi. Bu sırada evinin odasında kaydettiği bestelerini hayata geçirme kararı aldı. 2005 yılı içinde "Sakin olmam lazım" adlı albümü ile alternatif müzik piyasasında yerini aldı.

Daha sonra 2OO7 de tanışma biti albümüyle sevenleriyle buluştu.Müziğe daha sert devam eden Hayko(kendi tabiriyle)türü bozuk tarzıyla açık olduğuna inandığımız yoluna devam ediyor.Bu albümü korku-gerilim temasıyla oluşturan Hayko'nun yeni albümünde 5taneintro,10tane parça+bonus
bulunuyor.Profesyonelstüdyo kaydıyla yaptığı albümünün promosyon dönemi devam etmekte...

Hayko Cepkin'in grubu gitarda Umut Töre,
bas gitarda Poyraz Kılıç ve
davulda Murat Cem Ergül'den oluşmaktadır.

lol!
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Erkek Mesaj Sayısı : 718

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Hayko....   Hayko Cepkin Icon_minitimePerş. Ağus. 23, 2007 2:39 am

Şarkı söylerken neden tip tip hareketler yaptığı bilinmemektedir.... Very Happy Very Happy Very Happy
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

Erkek Mesaj Sayısı : 368

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Geri: Hayko Cepkin   Hayko Cepkin Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 12:52 am

abi adamı dinliyo musun izliyomusun valla ben anlayamadım Very Happy:D lol!
Bence ses müzik kalite Hayko Cepkin...
Misafir
Misafir

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Geri: Hayko Cepkin   Hayko Cepkin Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 1:38 am

passspeed demiş ki:
abi adamı dinliyo musun izliyomusun valla ben anlayamadım Very Happy:D lol!
Bence ses müzik kalite Hayko Cepkin...

heyt! konuş be yükselim be! tabi ozan alışmış kafam kadar gögüsleri olan tangalı hatunlar görmeye kliplerde, erkek adam görünce afalladı! lol!
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: kml   Hayko Cepkin Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 2:08 am

al kemal buldun adamını... olm sen hiç izlememişsin heralde.... yoksa böle demezdin:D:D:D
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Geri: Hayko Cepkin   Hayko Cepkin Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 2:09 am

tabı abı ozan ıcın brıtney ler parisler benguler fln napsın haykonun tıpını
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: ne alekesi var   Hayko Cepkin Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 2:11 am

ne alakası var olm benim için Rihanna 1 numaradır, Bengü 2 numara... Very Happy Ayrıca 50 cent, akon, timberland, JAY-z, beyonce Shakira.... bu böle gider nese boşver.. anlicaın kalite nereye ben oraya.... Very Happy
Misafir
Misafir

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Geri: Hayko Cepkin   Hayko Cepkin Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 2:12 am

Zaten olum bengüyü izledim daha elma yemiyorum! ulan elmayla fantezi yapılır mı? nimet o nimet! günah günah!

lol!
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: ben gü   Hayko Cepkin Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 2:16 am

olm sen yanlış anlamışsın... herşeyi fantezi olarak düşünme kzı ( caaz) dökmüş elmaları çekmiş klibini... hani dondurma desen nese... ayrıca klibe saygı duy 50 nin üzerinde sahne war.... bu kadar uraşılmış... Very Happy
punkyc
Kullanıcı
Kullanıcı
punkyc

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Geri: Hayko Cepkin   Hayko Cepkin Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 2:19 am

bu kdr ugrasılmış ama hiç bi halta yaramamış ....
demekki bu kdr ugrasmak da yetmıyor bazen ozan ... ee kalıte olmayınca ...
Misafir
Misafir

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Geri: Hayko Cepkin   Hayko Cepkin Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 2:19 am

tamam da gereksiz uğraşılmış. 50 sahneninde 50 sinde dil bacak göt var! ben müzik mi dinlicem karıyı mı seyretcem? daha çok 900 lü hatlar fon müziğini andırıyor! lol!
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: lan   Hayko Cepkin Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 2:22 am

ulaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!
noluyo lan!!!!!

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: hehe:D   Hayko Cepkin Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 2:23 am

kemal olm o nebiçim soru...sen şarkıyı dinlicen ben klibi izliicem.... lol!
Misafir
Misafir

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Geri: Hayko Cepkin   Hayko Cepkin Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 2:35 am

bengüyle mengüyel kirletme başlığımı! Hayko is the best! lol!
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: tmm   Hayko Cepkin Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 3:14 am

tmm lan kaldım başlıına hıh!king
Misafir
Misafir

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Geri: Hayko Cepkin   Hayko Cepkin Icon_minitimeCuma Ağus. 24, 2007 3:15 am

la sen hala konuşuyo musun? yürü lan! defol! lol!
ugur
Kullanıcı
Kullanıcı
ugur

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Geri: Hayko Cepkin   Hayko Cepkin Icon_minitimeSalı Eyl. 11, 2007 7:27 am

cok ugrastım ama ben bu adamı anlayamıyorum
keep_out
Moderatör
Moderatör
keep_out

Erkek Mesaj Sayısı : 180

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Geri: Hayko Cepkin   Hayko Cepkin Icon_minitimeSalı Eyl. 11, 2007 11:11 am

adam gelişimini tamamlayamamış
AeK
Moderatör
Moderatör
AeK

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: .....   Hayko Cepkin Icon_minitimeSalı Eyl. 11, 2007 1:25 pm

adam tek kelimeyle rezalet olm ...bengü falan en azından görüntüyle kurtarıyor ama bu hayko......ne ses ne görüntü.....abi bi de solfej eğitimi almış....bence (görüntüsüz) solfej okusa çok daha orjinal bişeler olur..king
Misafir
Misafir

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Geri: Hayko Cepkin   Hayko Cepkin Icon_minitimeSalı Eyl. 11, 2007 1:29 pm

AeK demiş ki:
adam tek kelimeyle rezalet olm ...bengü falan en azından görüntüyle kurtarıyor ama bu hayko......ne ses ne görüntü.....abi bi de solfej eğitimi almış....bence (görüntüsüz) solfej okusa çok daha orjinal bişeler olur..king

BANNED! Twisted Evil
gibidik
Moderatör
Moderatör
gibidik

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Geri: Hayko Cepkin   Hayko Cepkin Icon_minitimeSalı Eyl. 11, 2007 1:31 pm

ya niye bu kadar yükleniyosunuz ki adam??
tamam bn de çok sık dinlemem ama o kadar da dinlenilmeyecek bi müzik yapmıyo...bazılarını bn de dinliyorum...ayrıca gerçekten müzik diyosan görüntüyle ne işin var ha hiç istemem diyosan niye karalıyosun...bn onu anlamadım...sonuç olarak onu ve müziğini bu şekilde karalarken onu dinleyenlerin zevkini de sorgulamış oluyosun dolaylı yoldan...(kendimi avukatı gibi hissettim scratch )
Misafir
Misafir

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Geri: Hayko Cepkin   Hayko Cepkin Icon_minitimeSalı Eyl. 11, 2007 1:33 pm

tuğbam benim beh! emre sus şimdi! git odana vur kafanı yastığa zırla tamam mı? lol!
bluedesign
Moderatör
Moderatör
bluedesign

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: hıı!!!   Hayko Cepkin Icon_minitimePaz Ekim 07, 2007 10:55 am

asıl kilitlenmesi gereken yer bura bırakın Bengü yü... hatta siteyi kapatsak yeridir.... Exclamation
c_nem
Kullanıcı
Kullanıcı
c_nem

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Geri: Hayko Cepkin   Hayko Cepkin Icon_minitimeCuma Ekim 26, 2007 10:17 am

çok değişik bi tarzı var bence belkide onu sevdiren şey de daha çok budur . gerçekten başarılı Wink aslen başta biraz değişik gelmişti ama felsefesine girebildim sanırım Laughing
Sam@
Kullanıcı
Kullanıcı
Sam@

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Geri: Hayko Cepkin   Hayko Cepkin Icon_minitimeCuma Kas. 02, 2007 4:29 pm

haykorum ben onun cepkenıne haaa...Admı gordum evrım teorısı bır an gercek sandım hane ınsan maymun arası kalmıs bıse sandım..Zate acaıp sesler cıkarıo,bagırıp cagırıo..Zate ermenı asıllı ne beklersın admlar kımlık bunalımında bole oluolar:S

Hayko Cepkin
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» hayko cepkin
» hayko die biri var....